Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (25/8/2020)

10:46 25/8/2020 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (25/8/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (25/8/2020):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (25/8/2020), περίεργοι θα ακούγεστε στις απόψεις σας

σήμερα, αφού ο τρόπος που θα τις διατυπώνετε θα αφήνουν μετέωρα πολλά υπονοούμενα, κάτι που θα ενοχλήσει το συνομιλητή σας. Είτε αυτός είναι ένας συνεργάτης σας, είτε ο σύντροφός σας. Προσπαθήστε να του πείτε ή να του δείξετε, ποιος είναι ο λόγος που αισθάνεστε ενοχλημένοι, παρά να του φέρεστε με ειρωνεία. Όπως θέλετε να είναι ξεκάθαροι στα λεγόμενα και στις πράξεις τους οι άνθρωποι που συναναστρέφεστε σε επίπεδο καθημερινότητας, την ίδια στάση πρέπει να κρατάτε κι εσείς απέναντί τους. Περιορίστε το παρορμητικός σας συναίσθημα.

Ταύρος

Για πολύ καιρό έχουν μείνει καθηλωμένα τα όνειρα οι στόχοι και οι φιλοδοξίες σας, σε σημείο που έρχονται φορές αυτή η στασιμότητα, να σας κάνει να αγανακτείτε από τις συνθήκες και τις περιστάσεις που έχουν δημιουργηθεί. Γενικά όμως να ξέρετε, ότι τις ημέρες αυτές, δεν είναι καλό να απαιτήσετε κάποια πράγματα να δρομολογηθούν όπως τα έχετε στο μυαλό σας. Πιθανόν εάν πιέσετε κάποιους από τη θέση που βρίσκονται, να φανούν απέναντί σας συναινετικοί, ή να σας υποσχεθούν πράγματα, που να μην τα τηρήσουν, όχι γιατί δε θα μπορούν, αλλά δε θα έχουν κι εκείνοι τα περιθώρια.

Δίδυμοι

Απρόσμενη υποστήριξη μπορεί να λάβετε τις ημέρες αυτές στο να διεκπεραιώσετε μία εκκρεμότητα που σας αγχώνει, από ένα άτομο που κατέχει τη θέση και τον τρόπο για να σας βοηθήσει. Πράγμα σπουδαίο, αφού στους καιρούς που ζούμε ο καθένας κοιτά μόνο το πως θα εξυπηρετήσει τα δικά του συμφέροντα, ύστερα από τόση ανασφάλεια που υπάρχει. Η υποστήριξη αυτή, μπορεί να σας δοθεί από έναν συνεργάτη σας που θα έχει να πει ένα καλό λόγο για τη δουλειά και το έργο που παράγετε, ή ένα συγγενικό σας πρόσωπο, που ίσως να σας συστήσει σε έναν άνθρωπο κλειδί.

Καρκίνος

Κρατήστε για λίγο την αναπνοή σας, αφού φαίνεται ότι κάτι καλό αρχίζει να γίνεται στη ζωή σας. Ίσως αυτό να συμβαίνει στα εργασιακά σας. Να περιμένατε εκεί μία εξέλιξη, που τώρα θα αρχίσει να δρομολογείται και θα βελτιώσει τη θέση και τις αποδοχές σας. Ίσως εάν το διάστημα αυτό αναζητάτε μία καινούργια δουλειά, οι παρεμβάσεις που θα κάνει ένα πρόσωπο, να σας τη βρει και μάλιστα να σχετίζεται με τα ταλέντα και τις δεξιότητές σας. Κάτι καλό πιθανόν να έχει αρχίσει να συμβαίνει και στην προσωπική και ερωτική σας ζωή, που μέχρι σήμερα υπήρχε εκεί στασιμότητα. Τα καλύτερα έρχονται αγαπητοί φίλοι.

Λέων

Κάποιες υποθέσεις που είχανε μείνει στη μέση και δεν εξελίχθηκαν λόγω των καταστάσεων και των συνθηκών, επανέρχονται και τώρα ίσως χρειαστεί να επανεξετάσετε τις προοπτικές τους. Σε μια άλλη περίπτωση, δε αποκλείεται τις ημέρες αυτές, να έχετε μία νέα πρόταση συνεργασίας, με διαφορετικούς όρους, ή διαφορετικό μπορεί να είναι, το εργασιακό αντικείμενο που θα σας προτείνουν να ασχοληθείτε. Σε τίποτα από ότι σας προτείνουν, να μη λέτε “όχι”, χωρίς πρώτα να το σκεφτείτε καλά, πριν να απαντήσετε. Για το λόγο αυτό, προσπαθήστε να κερδίσετε και να έχετε το χρόνο με το μέρος σας.

Παρθένος

Μπορεί η εποχή αυτή και οι καταστάσεις που καθημερινά καλούμαστε να λύσουμε να είναι για δύσκολους λύτες, εσείς όμως θεωρήστε από τους πιο τυχερούς ανθρώπους του ζωδιακού. Αυτό μεταφράζεται, από την πορεία που θα είναι θετική στα επαγγελματικά σας, μια μικρή άνοδο στις οικονομικές σας αποδοχές, από κάποιους ανθρώπους που θα σας δείξουν εμπράκτως εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό σας και τέλος, από την θετική έκβαση που θα έχουν θέματα της προσωπικής και αισθηματική σας ζωής. Τι άλλο θέλετε λοιπόν; Δεν έχετε παρά να αρπάξετε τις ευκαιρίες που καθημερινά θα προκύπτουν.

Ζυγός

Μία πρόταση με οικονομικό ενδιαφέρον θα σας προταθεί αυτές τις ημέρες. Το περίεργο είναι ότι το άτομο που θα σας την προτείνει, θα έχετε συνεργαστεί μαζί στο παρελθόν αλλά για προσωπικούς λόγους, οι σχέσεις κάποτε διαταράχθηκαν και σταμάτησαν. Εκμεταλλευτείτε το ταλέντο που έχετε να ρίχνετε γέφυρες και να εξομαλύνετε καταστάσεις και δείτε την πρόταση αυτή πιο ζεστά, μιας και είναι εξαιρετικά συμφέρουσα. Στους καιρούς που ζούμε, δύσκολα πρέπει να λέμε όχι, προτού να δοκιμάσουμε την τύχη μας σε κάτι. Κατά πάσα πιθανότητα όμως, η περίπτωση που θα σας προταθεί, θα σας βγει σε καλό.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (25/8/2020), μπορεί να αναζητάτε την επαγγελματική ή την προσωπική σας τύχη σε περιβάλλοντα που συνήθως κινείστε, όμως μια πρόταση διόλου ευκαταφρόνητη με καλές επαγγελματικές και οικονομικές προοπτικές, θα σας γίνει από έναν άνθρωπο που εμπιστεύεστε. Πιθανόν να σας μιλήσει για ένα επάγγελμα που σχετίζεται με πολύ κόσμο, όπως για παράδειγμα το διαδίκτυο, κάποιο ΜΜΕ, ή σε ένα περιβάλλον πωλήσεων που έρχεστε θα σε επαφή με άγνωστα άτομα. Κάτι δηλαδή που αντανακλαστικά, θα θελήσετε να πείτε όχι, αφού νιώθετε την ασφάλεια όταν δουλεύετε πίσω από την έκθεση. Μην την αρνηθείτε.

Τοξότης

Κάποια καινούργια συνήθεια ή μια δημιουργική δραστηριότητα θα βάλετε στη ζωή σας, που θα αλλάξει από τη διάθεσή σας, μέχρι και τα ενδιαφέροντα που είχατε μέχρι σήμερα. Το πιο σημαντικό όμως, είναι ότι μέσα από αυτή τη διαδικασία, ανοίγει ο κύκλος των γνωριμιών σας, νέοι άνθρωποι μπαίνουν στη ζωή σας, και κάποια πρόσωπα από αυτά, λόγω της θέσης ή της δύναμης που κατέχουν, θα σας βοηθήσουν στο μέλλον σημαντικά, σε μία υπόθεση, που μέχρι τώρα σας άγχωνε. Ούτως ή άλλως είστε άτομα ιδιαιτέρως κοινωνικά και ευπροσάρμοστα σε νέα περιβάλλοντα, εκμεταλλευτείτε το προς όφελός σας.

Αιγόκερως

Υπάρχει ένα κλίμα εξαιρετικά υποστηρικτικό, από τους ανθρώπους του κοντινού σας περιβάλλοντος, είτε αυτοί σχετίζονται με την οικογένειά σας, είτε πρόκειται για στενούς σας συνεργάτες. Αυτό σημαίνει ότι, αν έχετε στα σκαριά κάτι που θα θέλατε να ξεκινήσετε τώρα, θα έχετε πρόθυμους ανθρώπους να σας βοηθήσουν με βασικό κριτήριο, την εμπιστοσύνη που έχετε προς το πρόσωπό τους. Εκείνο που χρειάζεται να δουλέψετε περισσότερο, είναι την αποφασιστικότητα που πρέπει να επιδείξετε και να μη φοβηθείτε να εκτεθείτε σε σύνολα ανθρώπων που δεν γνωρίζατε.

Υδροχόος

Σύμφωνα με τα ζώδια (25/8/2020), μία έκτακτη οικονομική ενίσχυση από το πουθενά ίσως δεχτείτε τις ημέρες αυτές, που το χαρακτηριστικό της είναι, ότι δεν θα το περιμένετε. Πιθανόν να είναι μία βοήθεια από κάποιο γονέα σας, που δεν είναι απαραίτητο να του την επιστρέψετε. Ένα μπόνους από το εργασιακό σας περιβάλλον αλλά ακόμα δεν αποκλείεται και η τύχη να σας χαμογελάσει, κερδίζοντας ένα μικρό λαχείο. Υπάρχει ακόμα ένα ενδεχόμενο, να πρόκειται για χρήματα που κάποτε δανείσατε και ενώ δεν περιμένατε να σας τα επιστρέφουν, τελικά τα παίρνετε πίσω. Τουλάχιστον φροντίστε να καλύψετε με αυτά υποχρεώσεις που τρέχουν.

Ιχθύς

Μία είδηση, ένα μήνυμα ή ένα τηλεφώνημα, θα σας δώσει χαρά σήμερα ή τις επόμενες ημέρες, αφού θα πρόκειται να είναι μια λύση για κάτι που σας απασχολεί. Μια διέξοδος ή έστω μια βοήθεια σε πρακτικό επίπεδο, θα σας δώσει φτερά, αφού θα μετριάσει το άγχος σας. Κατά τα άλλα, η ζωή σας αλλάζει προς το πιο δημιουργικό, αφού ίσως να σκέπτεστε να αλλάξετε την καθημερινότητά σας με μία καινούργια συνήθεια ή δραστηριότητα, που θα σχετίζεται με πολύ κόσμο. Μερικοί χαρακτήρες που θα γνωρίσετε όμως, δεν θα είναι ακριβώς αυτό που σας δείχνουν. Ακολουθήστε την τονισμένη σας διαίσθηση.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Αύγουστο του 2020;

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv Photo: Josh Rangel/ Unsplash

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (25/8/2020) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα