Αυτό που θα λανσάρει η Jennifer Lopez θα το λατρέψουν όλες οι γυναίκες!

19:48 24/8/2020 - Πηγή: iPop

Είναι πανέμορφη, λαμπερή και φαίνεται πιο νέα απ’ όσο είναι, όχι βέβαια ότι είναι μεγάλη σε ηλικία, μην παρεξηγηθούμε! Οι γυναίκες την αγαπούν γιατί κρύβει μέσα της μια δύναμη και ζωντάνια που την κάνουν ακόμα πιο λαμπερή. Αν κι εσύ την θαυμάζεις, τότε σίγουρα θα θες να μάθεις τι θα λανσάρει η Jennifer Lopez

Η όμορφη τραγουδίστρια -κι όχι μόνο- μας έχει

τραβήξει πολλές φορές τα βλέμματα, ενώ κατά καιρούς ασχολείται με αρκετά πράγματα. Τώρα, ένα καινούργιο project της έρχεται στη δημοσιότητα με την JLo να το αποκαλύπτει.

Τι θα λανσάρει η Jennifer Lopez που θα το λατρέψεις κι εσύ; 

Κατά καιρούς πολλές γυναίκες αναρωτιούνται τι κάνει η τραγουδίστρια κι είναι τόσο νέα, λαμπερή, όμορφη, γυμνασμένη. Πολλές ασχολούνται με το να ψάχνουν τα μυστικά ομορφιάς της, όμως η JLo έρχεται να δώσει λύση σε πολλές από αυτές τις γυναίκες που θέλουν μια δόση απ’ την ομορφιά της. Ίσως να είναι ένας τρόπος να πάρουμε λίγη από τη λάμψη της, αφού η Jennifer Lopez ετοιμάζεται να λανσάρει τη δική της σειρά μακιγιάζ!

Ναι, καλά κατάλαβες! Τα beauty νέα είναι υπέροχα με τη Jennifer Lopez να έχει ήδη ανακοινώσει τη σειρά μακιγιάζ που ετοιμάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησης «Λαμπερό ηλιοβασίλεμα… Το #JLoBeauty έρχεται σύντομα», ενώ στη συνέχεια τα likes και τα σχόλια “έπεσαν” βροχή.

View this post on Instagram

Sunset glow… #JLoBeauty coming soon

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on Aug 23, 2020 at 5:49pm PDT

Είναι η πρώτη φορά που η ίδια ασχολείται με το μακιγιάζ επαγγελματικά. Ωστόσο, να θυμίσουμε πως το 2002 είχε λανσάρει το πρώτο της άρωμα Glow, το οποίο έκανε τεράστια επιτυχία, ενώ το 2018 συνεργάστηκε με το brand Inglot για το λανσάρισμα μιας σειράς μακιγιάζ.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News 

Διάβασε ακόμα:

Jennifer Lopez: Διακοπές στην Ελλάδα υπό άκρα μυστικότητα!

Το άρθρο Αυτό που θα λανσάρει η Jennifer Lopez θα το λατρέψουν όλες οι γυναίκες! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα