Γύρισες από διακοπές; Τα καλύτερα tips για να διατηρήσεις το μαύρισμά σου!

10:46 25/8/2020 - Πηγή: iPop

Εάν είσαι από εκείνους που μετά τον Δεκαπενταύγουστο τελείωσε κι η άδειά τους κι επέστρεψαν στη βάση τους, σίγουρα δεν θα είσαι και στο καλύτερο mood! Φυσικά, η διασκέδαση συνεχίζεται και στην πόλη και οι παραλίες σε περιμένουν το Σαββατοκύριακο, αλλά σίγουρα τίποτα δεν συγκρίνεται με τις διακοπές! Εάν επέστρεψες και, μεταξύ άλλων, ανησυχείς και για το μαύρισμα που με τόσο κόπο απέκτησες, δεν υπάρχει κανένας λόγος άγχος! Έχουμε τα καλύτερα tips για να διατηρήσεις το μαύρισμα!

Παρακάτω θα βρεις αποδεδειγμένους τρόπους να διατηρήσεις το

μαύρισμα, ακόμα κι αν δεν είσαι κάθε μέρα στην παραλία.

Γύρισες από διακοπές; Τα καλύτερα tips για να διατηρήσεις το μαύρισμα!Ενυδάτωση τώρα!

Κάθε μα κάθε μέρα κι όχι μια, αλλά δύο φορές! Χρησιμοποίησε μια κρέμα για τον τύπο της επιδερμίδας σου κάθε πρωί και βράδυ προκειμένου να δεις το μαύρισμά σου να διατηρείται για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και να μην ξεφλουδίσει το δέρμα σου.

Μην ξεχνάς το νερό

Το νερό ενισχύει την ενυδάτωση του δέρματός σου. Όσο περισσότερο πίνεις, τόσο το καλύτερο! Εάν κρατάς τον οργανισμό σου ενυδατωμένο, τότε και το δέρμα σου θα λάμπει!

Απολέπιση

Εδώ θέλει προσοχή: Εάν επιχειρήσεις να κάνεις απολέπιση αφού έχεις μαυρίσει, τότε θα απομακρυνθεί το χρώμα σου, όμως, εάν έχεις σκοπό να βγεις ξανά στον ήλιο κι έχεις ήδη ξεκινήσει να ξεφλουδίζεις, τότε θα λειτουργήσει θετικά, καθώς θ’ απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα.

Πες όχι στο ξυράφι

Το ξυράφι μπορεί ν’ αποδειχθεί καταστροφικό για το μαύρισμά σου, καθώς αφαιρεί πολλά κύτταρα απ’ την επιφάνεια του δέρματος. Προτίμησε να χρησιμοποιήσεις κάποια αποτριχωτική μηχανή για να διαρκέσει το μαύρισμά σου περισσότερο.

Διατροφή

Μα θα που πεις… πώς σε βοηθά η διατροφή στο να διατηρήσεις το μαύρισμά σου και ποια διατροφή είναι αυτή; Θα πρέπει να καταναλώνεις πολλά τρόφιμα που περιέχουν βήτα-καροτίνη, για παράδειγμα καρότα, σπανάκι, γλυκοπατάτες και μαύρο ιταλικό λάχανο. Για να κρατήσεις τη μελανίνη στα ύψη!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Δες ακόμα:

Αυτές είναι οι τροφές που σου προσφέρουν τέλειο μαύρισμα!

Το άρθρο Γύρισες από διακοπές; Τα καλύτερα tips για να διατηρήσεις το μαύρισμά σου! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα