Αυτό είναι το πιο βρώμικο γυναικείο αξεσουάρ και δεν περνάει καν απ’ το μυαλό σου!

18:05 24/8/2020 - Πηγή: iPop

Είναι αναπόσπαστο κομμάτι της γυναικείας εμφάνισης, όμως συγχρόνως είναι και το πιο βρώμικο γυναικείο αξεσουάρ που ‘χεις καθημερινά κι εσύ μαζί σου. 

Μπορεί να νομίζεις πως επειδή κάνεις κάθε μέρα μπάνιο είσαι καθαρή, όμως η αλήθεια είναι πως τα μικρόβια γύρω σου πάνε κι έρχονται. Ακόμα κι αν πλένεις συχνά τα χέρια σου, ακουμπάς τόσα πολλά αντικείμενα μέσα σε λίγη ώρα που είναι λογικό να γεμίζεις με μικρόβια. Υπάρχει, βέβαια, ένα αξεσουάρ που χρησιμοποιείς καθημερινά, το έχεις πάντα μαζί σου κι είναι πραγματικά πολύ βρώμικο. Και για να σε προλάβουμε δεν είναι ούτε το κινητό ούτε το πορτοφόλι

σου.

Ποιο είναι το πιο βρώμικο γυναικείο αξεσουάρ;

Μπορεί να μην περνάει καν απ’ το μυαλό σου, όμως το πιο βρώμικο αξεσουάρ που έχεις καθημερινά μαζί σου δεν είναι άλλο από την τσάντα σου. Μάλιστα, έρευνα της εταιρείας Initial Washroom Hygiene, η γυναικεία τσάντα έχει περισσότερα μικρόβια από όσα έχει κατά μέσο όρο μια λεκάνη τουαλέτας. Η έρευνα έδειξε, μάλιστα, πως μία στις πέντε τσάντες είναι τόσο βρώμικη που αποτελεί άμεση απειλή για την υγεία σου.

Τα αντικείμενα με τα περισσότερα μικρόβια μες το σπίτι που ξεχνάς να καθαρίσεις! 

Αν το σκεφτείς είναι πολύ λογικό, αφού οι τσάντες ακουμπάνε τακτικά σε πολλές επιφάνειες, όπου κι αν πας και γεμίζουν μικρόβια. Αυτό σε συνδυασμό με το γεγονός ότι μπορεί να μην τις καθαρίζεις και πολύ συχνά κάνουν τις τσάντες σου εστίες μικροβίων.

Pexels

Την επόμενη φορά που θα βρεθείς σε δημόσιο χώρο, λοιπόν, μην ακουμπήσεις την τσάντα σου στο πάτωμα κι έπειτα γυρίσεις σπίτι και την ακουμπήσεις στον καναπέ, το κρεβάτι ή οπουδήποτε αλλού τη βάζεις, χωρίς να την έχεις καθαρίσει.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News 

Δες ακόμα:

Τι είναι πιο βρώμικο στο πορτοφόλι σου απ’ τα χρήματα; Δεν θα το πιστεύεις!

Photo: Pixabay

Το άρθρο Αυτό είναι το πιο βρώμικο γυναικείο αξεσουάρ και δεν περνάει καν απ’ το μυαλό σου! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα