Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (25/08/2022)

11:17 25/8/2022 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (25/08/2022) και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (25/08/2022):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (25/08/2022),

η Σελήνη θα βρίσκεται και σήμερα στον Λέοντα και τον 5ο σας οίκο και θα έχετε δυνατότητα να διασκεδάσετε και να είστε αρκετά δημιουργικοί. Κάποιοι  θα έχετε επαφή με φίλους, έναν φίλο που ίσως επιστρέφει από το εξωτερικό, θα κλείσετε συμφωνίες ή ακόμη μπορείτε να φύγετε και για διακοπές.

Ταύρος

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Λέοντα και τον 4ο σας οίκο και κάποιοι θα ασχοληθείτε με κάποιες δυσκολίες στην οικογένειά σας ή την καριέρα σας ωστόσο ίσως να έχετε και μια οικονομική βοήθεια από άτομο της οικογένειάς σας σε κάποιους στόχους που μπορεί να έχετε.

Δίδυμοι

Η Σελήνη και σήμερα θα βρίσκεται στον Λέοντα και τον 3ο σας οίκο και ίσως να έχετε επαφές και συμφωνίες ,εργασία με το διαδίκτυο αλλά και επαφές με τα αδέλφια σας. Ωστόσο κάποιοι θα έχετε και πρόταση για συνεργασία.

Καρκίνος

Η Σελήνη και σήμερα θα βρίσκεται στον Λέοντα και  τον 2ο σας οίκο και θα ασχοληθείτε με οικονομικά θέματα που μπορεί να σας έχουν προβληματίσει ωστόσο θα βρείτε λύσεις και κάποιοι από εσάς ίσως να έχετε εύνοια σε νομικά θέματα ή να κάνετε ένα ταξίδι.

Λέων

Η Σελήνη και σήμερα θα βρίσκεται στο ζώδιό σας και και ίσως ακόμη σας προβληματίζουν θέματα οικογενειακά και επαγγελματικά ωστόσο κάποιοι από εσάς θα έχετε μια οικονομική βοήθεια από ένα φίλο.

Παρθένος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Λέοντα και τον 12ο σας οίκο κι ίσως έχετε κάποιες κρυφές επικοινωνίες για οικονομικά αλλά και κάποιες συμφωνίες ωστόσο προσέχετε .Ωστόσο κάποιοι από εσάς θα έχετε ίσως μια πρόταση για συνεργασία.

Ζυγός

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται και πάλι στον Λέοντα και τον 11ο σας οίκο και θα έχετε την ευκαιρία να συναντήσετε φίλους, να διασκεδάσετε αλλά να ξεπεράσετε και κάποιες διαφορές που είχατε μεταξύ σας. Κάποιοι από εσάς θα έχετε μια επαγγελματική ευκαιρία.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (25/08/2022), η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται και πάλι στον Λέοντα και τον 10ο σας οίκο και θα προβληματιστείτε και πάλι με θέματα επαγγελματικά ωστόσο θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε μια συνεργασία και να δημιουργήσετε. Κάποιοι από εσάς ίσως ευνοηθείτε σε οικονομικά αλλά και νομικά θέματα.

Τοξότης

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Λέοντα και τον 9ο σας οίκο και θα έχετε την ευκαιρία να διασκεδάσετε στις διακοπές σας ή να κάνετε ένα ταξίδι ωστόσο κάποιοι ίσως να πάρετε χαρά και για ένα δημιουργικό σας σχέδιο. Κάποιοι από εσάς ίσως να πάρετε χρήματα για την οικογένειά σας.

Αιγόκερως

Η Σελήνη και πάλι θα βρίσκεται στον Λέοντα και τον 8ο σας οίκο και θα ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας ή κάποιες οφειλές που μπορεί να πρέπει να δώσετε για κάποια δημιουργικά σας σχέδια. Ωστόσο κάποιοι από εσάς μπορεί να έχετε μια ευνοϊκή πρόταση για συνεργασία.

Υδροχόος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Λέοντα και τον 7ο σας οίκο και θα ασχοληθείτε με ένα δημιουργικό σχέδιο αλλά ίσως να έχετε συζητήσεις για κάποια συνεργασία. Ωστόσο κάποιοι από εσάς ίσως να πάρετε αρκετή ικανοποίηση από χρήματα που θα πάρετε στην εργασία σας.

Ιχθύς

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Λέοντα και τον 6ο σας οίκο και ίσως έχετε κάποιες συζητήσεις στην εργασία σας για κάποιο δημιουργικό σχέδιο ωστόσο κάποιοι ίσως πάρετε ένα χαρούμενο νέο από ένα συνεργάτη σας.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (25/08/2022) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα