Κατακτώντας την κορυφή: 3 μυστικά επιτυχίας των A players που ίσως δεν σου έχει πει κανείς μέχρι σήμερα

17:47 24/8/2022 - Πηγή: iPop

Είναι τόσο δύσκολο τελικά να καταφέρουμε την επιτυχία στις δουλειές και τις επιχειρήσεις; Βρήκα κάποια από τα μυστικά επιτυχίας από εκείνους που το έκαναν και μου έδωσαν τεράστια έμπνευση. Τίποτα από όσα έχουν υπάρξει ή συμβεί μέχρι σήμερα δεν το έχει δοκιμάσει ή σκεφτεί κάποιος άλλος άνθρωπος. Η γνώση και η πληροφορία είναι όλη εκεί έξω, αρκεί να ρωτήσουμε, να μάθουμε και να την αναζητήσουμε. Οι πολύ επιτυχημένοι άνθρωποι δεν φοβούνται να μοιραστούν τα μυστικά τους και θέλουν να προσφέρουν με αυτόν τον τρόπο και στους άλλους ανθρώπους, δεν φοβούνται μήπως στερέψει η επιτυχία και δεν έχει άλλη

για εκείνους, αντίθετα πιστεύουν ότι η επιτυχία ανήκει σε όλους.

3 μυστικά επιτυχίας από εκείνους που το έκανανFreepikΕίναι εξαιρετικοί πωλητές. Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη της ομάδας Dallas Mavericks Mark Cuban, οποίος έγινε πολυεκατομμυριούχος κατανοώντας, όπως λέει, τον πρώτο και πιο βασικό κανόνα της πώλησης: «Πώληση δεν είναι να πείσεις, αλλά να βοηθήσεις. Όταν καταλαβαίνεις τι χρειάζονται και τι θέλουν οι άνθρωποι, βάζεις τον εαυτό σου σε θέση να τους βοηθήσει, τότε κάνεις καλά πράγματα, κλείνεις συμφωνίες και έτσι δημιουργείς εταιρείες». Σύμφωνα με τον ίδιο ακόμα και αν χάσει όλα του τα χρήματα είναι βέβαιος ότι μπορεί να ξαναγίνει από την αρχή πολυεκατομμυριούχος γιατί έχει καταλάβει τον κανόνα αυτό. Πάνω σε αυτό συμφωνεί και ο Jeff Bezos, ένας από τους πιο επιτυχημένους ανθρώπους που κατοικούν σήμερα στη γη, αφού ο ίδιος λέει ότι πάντα είναι πρώτα ο πελάτης. Είναι προτεραιότητά του. Προσαρμοστικότητα: Οι πανδημία που ζήσαμε όλοι τα τελευταία δύο χρόνια αυτό απέδειξε. Ότι επιβίωσε εκείνος που κατάφερε να προσαρμοστεί και να εξελιχθεί. Κάτι σαν την θεωρία του Δαρβίνου για τα είδη που κατάφεραν να επιβιώσουν μέσα στους αιώνες. Πόσοι από αυτούς τους πετυχημένους γύρω μας, δεν τα χάσαν όλα και ξανάρχισαν από το μηδέν. Ο ιδρυτής της Apple Steve Jobs εκδιώχθηκε από την εταιρεία που δημιούργησε και ξεκίνησε άλλες πετυχημένες εταιρείες, ύστερα από αυτό πριν γυρίσει οριστικά στην πρώτη αγαπημένη του. Βρήκαν το συναίσθημα πίσω από την ανάγκη: Εκεί έξω όλοι έχουμε μια ανάγκη η οποία κάποιος με υπηρεσία ή προϊόν προσπαθεί να ικανοποιήσει. Οι εταιρείες που καταφέρνουν και κερδίζουν μεγάλο μερίδιο από την πίτα που υπάρχει εκεί έξω είναι εκείνες που καταφέρνουν και μιλούν στην καρδιά του κόσμου. Στο συναίσθημά τους. Αν μιλήσεις εκεί θα μείνεις για πάντα εκεί. Γι’αυτό κάποιες εταιρείες έχουν πιστούς πελάτες που ποτέ δεν θα αγοράσουν από τον ανταγωνιστή όσο μεγάλη και αν είναι η χρηματική διαφορά τους.

Τα 5 καλύτερα βιβλία επιχειρηματικότητας που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις και εσύ

Δεν είναι τύχη, δεν τα βρήκαν έτοιμα…

Αν δεν διαβάζεις αληθινές ιστορίες από ανθρώπους που τα κατάφεραν πώς θα πάρεις έμπνευση; Από πού; Ξέρεις είναι υπέροχη η θέση που συχνά δίνουμε στον εαυτό μας, εκείνου που δεν είχε τύχη, δεν είχε πόρους, δεν μπόρεσε να σπουδάσει, γενικά όλα τα στραβά ήρθαν σε αυτόν. Έχεις διαβάσει ποτέ τις βιογραφίες ανθρώπων που πέτυχαν;

Σε διαβεβαιώ ότι είχαν να παλέψουν με τη φτώχεια, με ανθρώπους που τους παράτησαν, με αδικίες, με διάφορα τραγικά πράγματα, όμως ποτέ δεν τα παράτησαν γιατί είχαν ένα όραμα. Το όραμά τους δεν ήταν να ξυπνούν και να κάνουν βουτιές στο θησαυροφυλάκιο, όπως ο Σκρούτζ Μακ Ντακ, δεν ήθελαν να γίνουν πολυεκατομμυριούχοι, ίσως ήθελαν να φύγουν από τα όρια της φτώχειας που ζούσαν, αλλά ο αυτοσκοπός δεν ήταν η δημιουργία περιουσίας.

Ήταν να βοηθήσουν τους ανθρώπους κάνοντας αυτό που αγαπούν περισσότερο από όλα. Σε κάθε ανάγκη υπάρχει και κάποιος που αγαπά και θέλει να καλύψει τις ανάγκες αυτές. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βρεις την ανάγκη που σου αρέσει ή έχεις ταλέντο και να βγάλεις χρήματα από αυτήν.

Ικιγκάι: Η ιαπωνική φιλοσοφία που σε βοηθά να βρεις το πάθος σου και να βγάλεις χρήματα από αυτό

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Κατακτώντας την κορυφή: 3 μυστικά επιτυχίας των A players που ίσως δεν σου έχει πει κανείς μέχρι σήμερα εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα