Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (24/9/2019)

08:01 24/9/2019 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (24/9/2019) και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (24/9/2019):Κριός

Πιο χαρούμενοι, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε σήμερα  εσείς οι Κριοί.Η θετική

όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας ,στο ζώδιο του Ζυγού  με τον Δία από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε τις συζητήσεις που αφορούν μια μελλοντική συνεργασία, ενώ, με την βοήθεια των φίλων σας θα καταφέρετε να κλείσετε μια Νομική ή γραφειοκρατική υπόθεση η οποία σας ταλαιπωρεί καιρό.

Ταύρος

Μέσα από την οικογένεια και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα αντλήσετε σήμερα την δύναμη σας. Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού με τον Δία από το ζώδιο του Τοξότη, θα σας βοηθήσει να βρείτε τρόπους για να έρθετε πιο κοντά με τους συναδέλφους σας και να τους μεταλαμπαδεύσετε τις γνώσεις σας. Ενώ, θα έχετε και μια σημαντική επιτυχία στην δουλειά σας.

Δίδυμοι

Τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα δείξετε σήμερα  εσείς οι Δίδυμοι. Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής από φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού με τον Δία που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας ,στο ζώδιο του Τοξότη, θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε ένα φιλόδοξο σχέδιο σας στους φίλους και στους συνεργάτες σας με ιδιαίτερα ευρηματικό τρόπο, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, με το χιούμορ και το έξυπνο μυαλό σας θα καταφέρετε και κερδίσετε το αντικείμενο του πόθου σας.

Καρκίνος

Μετά την ένταση και το άγχος των προηγούμενων ημερών η σημερινή ημέρα, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα κινηθεί σε πιο χαρούμενους και δημιουργικούς ρυθμούς. Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού  με τον Δία από το ζώδιο του Τοξότη, θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις στα θέματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας, με αποτέλεσμα να κάνετε πιο όμορφη, λειτουργική και χαρούμενη την καθημερινότητα σας.

Λέων

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ξεκινήσει η σημερινή ημέρα για εσάς τους Λέοντες. Η  θετική όψη  εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού  με τον  Δία από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη, θα ενισχύσει την επικοινωνιακή σας άνεση και θα σας βοηθήσει να διαφημίσετε τον εαυτό σας και να προωθήσετε τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια με επιτυχία. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, αυτές οι μέρες είναι ιδανικές για να κάνετε ένα ταξίδι το οποίο θα συνδυάζει δουλειά με διασκέδαση.

Παρθένος

Σε μυστικά μονοπάτια, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, είναι πιθανό να κινηθείτε σήμερα  εσείς οι Παρθένοι  . Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού με τον Δία από το ζώδιο του Τοξότη, θα σας βοηθήσει από τη μια πλευρά να εδραιώσετε την παρουσία σας στο χώρο της εργασίας σας, και από την άλλη πλευρά να προφυλάξετε τα κεκτημένα της οικογένειας σας.

Ζυγός

Ημέρα έντονης εξωστρέφειας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είναι η σημερινή για εσάς τους Ζυγούς. Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού με τον Δία από το ζώδιο του Τοξότη, θα σας βοηθήσει να υλοποιήσετε τις καλές σας ιδέες, ενώ, με τον γλυκό και τρυφερό σας λόγο, το χιούμορ και την ευστροφία σας, θα καταφέρετε να κερδίσετε τις εντυπώσεις τόσο στις προσωπικές όσο και στις επαγγελματικές σας συζητήσεις.

Σκορπιός

Πολλές υποχρεώσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα έχετε σήμερα στο χώρο της εργασίας σας  εσείς οι Σκορπιοί. Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού  με τον Δία από το ζώδιο του Τοξότη, θα σας δώσει καλές ιδέες τις οποίες εάν σχεδιάσετε σωστά θα καταφέρετε πολύ σύντομα να τις βάλετε σε πρακτική εφαρμογή. Επίσης, αυτές οι μέρες είναι ιδανικές για να προχωρήσετε σε συζητήσεις που αφορούν μια νέα οικονομική συνεργασία οι οποίες θα πρέπει να μείνουν μυστικές.

Τοξότης

Η σημερινή ημέρα, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστη για εσάς τους Τοξότες. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού  με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Δία ο οποίος συνεχίζει το ταξίδι του στο ζώδιο σας, θα σας βοηθήσει να τραβήξετε πάνω σας  με ιδιαίτερη ευκολία όλα τα βλέμματα τόσο στις φιλικές όσο και στις κοινωνικές σας συναντήσεις. Το έξυπνο μυαλό, το χιούμορ, η ευφυΐα και η ευρύτητα του πνεύματος  σας είναι τα μυστικά της επιτυχίας σας.

Αιγόκερως

Σίγουροι για τον εαυτό σας και τις επιλογές σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι είστε σήμερα  εσείς οι Αιγόκεροι. Η θετική  όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού  με τον Δία από το ζώδιο του Τοξότη, θα σας βοηθήσει να προωθήσετε τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια τα οποία θα δώσουν νέα ώθηση στην καριέρα σας. Αυτό σημαίνει ότι για να πετύχετε τους στόχους σας θα χρησιμοποιήσετε όλα τα μέσα, τόσο τα φανερά όσο και τα μυστικά.

Υδροχόος

Ευχάριστες συζητήσεις με τους αγαπημένους σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα έχετε εσείς οι Υδροχόοι. Και δεν θα μείνετε μόνο εκεί, αφού, η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού  με τον Δία από το ζώδιο του Τοξότη, θα σας ωθήσει να αναζητήσετε νέα μαθησιακά πεδία τα οποία θα σας βοηθήσουν να διευρύνετε τις γνώσεις. Ένα ταξίδι το οποίο θα συνδυάζει τις γνώσεις με την εμπειρία μαζί με ένα πρόσωπο από το φιλικό σας περιβάλλον είναι ότι καλύτερο για εσάς.

Ιχθείς

Γεμάτη ενδιαφέρουσες στιγμές , λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είναι η σημερινή ημέρα για εσάς τους  Ιχθύες. Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού με τον Δία από το ζώδιο του Τοξότη, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια σημαντική επαγγελματική συνεργασία η οποία θα σας βοηθήσει να καθιερωθείτε στο χώρο της εργασίας σας, ενώ θα δώσει σημαντική ανάσα στο πορτοφόλι σας. Το αποτέλεσμα θα είναι η χαρά και αυτοπεποίθηση να επιστρέψουν και πάλι στη ζωή σας.

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (24/9/2019) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα