Αναβάλλεται η πρεμιέρα του Room Service Πλιζ! Τι συνέβη;

20:15 23/9/2019 - Πηγή: iPop

Μπορεί η πρεμιέρα του Room Service Πλιζ να ήταν προγραμματισμένη για την επόμενη Πέμπτη, όμως, θα αργήσουμε λίγο να δούμε τη σειρά. Τι ακριβώς συνέβη;

Τα γυρίσματα διακόπηκαν σε κάποια φάση λόγω των προβλημάτων της εταιρείας παραγωγής με τον ΣΚΑΪ, αλλά και του προβλήματος υγείας του Αλέξανδρου Ρήγα, κάτι που αναβάλλει την πρεμιέρα.

Το πρωί της Δευτέρας, ο Γιάννης Πουλόπουλος στη «Φωλιά των ΚουΚου» μετέδωσε πως, σύμφωνα με τις πληροφορίες του, προς το παρόν υπάρχει μόνο ένα επεισόδιο ολοκληρωμένο, κάτι που όπως είναι φυσικό δημιουργεί προβληματισμούς τόσο

στο κανάλι όσο και στους ιθύνοντες.

Τις προηγούμενες ημέρες, ο σεναριογράφος φαίνεται πως διαφώνησε με τον ΣΚΑΪ και απάντησε στις πιέσεις του σταθμού για πρεμιέρα, λέγοντας πως θα επιθυμούσε να υπάρχει ένα back up τριών επεισοδίων και να μην γίνει καμία βιαστική κίνηση που θα προκαλέσει προβλήματα.

Θυμίζουμε, άλλωστε, πως ένα από τους λόγους που η σειρά «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;» είχε «κοπεί» ήταν το ότι δεν υπήρχαν γυρισμένα επεισόδια και οι πιέσεις του MEGA ήταν αυξημένες.

Το story της σειράς:

Η νέα σειρά του Αλέξανδρου Ρήγα μας δείχνει τις ζωές των μόνιμων υπαλλήλων του «Alexander Hotel», δηλαδή μια «συμβίωση» που δημιουργεί πάθη, εντάσεις, έρωτες, μίση, ιδεολογικές αντιπαραθέσεις κ.ά.

Την ίδια στιγμή, νορμάλ αλλά και ιδιόρρυθμοι, ιδιαίτεροι πελάτες, που θα υποδυθούν μία μεγάλη γκάμα από guest stars προσώπων- έκπληξη (όπως γινόταν και στο Κόκκινο Δωμάτιο) θα εισβάλλουν στη ζωή του μόνιμου προσωπικού και θα προκύψουν ιστορίες αισθηματικές, παράνομες, καθόλου στερεοτυπικές, σκαμπρόζικες, δραματικές, ιστορίες ιδεολογικών αντιθέσεων, φάρσες έως και μιούζικαλ με συμμετοχές παλαιών και νέων Ελλήνων τραγουδιστών.

Δες το trailer που έχει κυκλοφορήσει, αναμένοντας να δούμε πότε θα γίνει η πρεμιέρα του Room Service Πλιζ:

Αυτό είναι το επίσημο trailer του Room Service, Πλιζ | Όλοι οι χαρακτήρες

Το άρθρο Αναβάλλεται η πρεμιέρα του Room Service Πλιζ! Τι συνέβη; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα