Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (24/7/2020)

09:14 24/7/2020 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (24/7/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα ζώδια (24/7/2020):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (24/7/2020), αναθεωρήσεις πρέπει να αρχίσετε να κάνετε

σιγά σιγά, σε πολλά πράγματα που πιστεύατε μέχρι σήμερα αλλά και τη στάση που κρατούσατε για ανθρώπους συνθήκες και καταστάσεις. Η ίδια η ζωή σας λέει ότι χρειάζεται επανεκκίνηση, επαγγελματική, προσωπική φιλική. Πρέπει λοιπόν να προσπαθήσετε να διευρύνετε αρχικά τον κοινωνικό επαγγελματικό και κύκλο των συμμάχων σας. Να προωθήσετε στόχους που κάποτε έμειναν στη μέση, όνειρα ανεκπλήρωτα, αυτό που επιθυμήσατε να πραγματοποιηθεί. Τώρα όλα είναι εφικτά.

Ταύρος

Μπορεί να νιώθετε έτοιμοι να υπηρετήσετε τις αποφάσεις που πήρατε το προηγούμενο διάστημα αλλά για λίγο ακόμα μπορεί να σας παρουσιάζονται εμπόδια, ή κάποιοι αστάθμητοι παράγοντες που θα καθυστερήσουν την εξέλιξη των θεμάτων που θέλετε να προχωρήσετε. Δε σημαίνει όμως, ότι οι στόχοι που έχετε βάλει θα ακυρωθούν εκ των πραγμάτων, ή θα αναβληθούν επ’ αόριστον. Μείνετε προσηλωμένοι σε ότι πιστεύετε ότι θέλετε να πραγματοποιηθεί γιατί αφορά την εξέλιξη της ζωής σας.

Δίδυμοι

Για άλλη μια φορά, θα χρειαστεί να γίνετε πιο προσεκτικοί, στον τρόπο που διαχειρίζεστε τα προσωπικά σας έσοδα, αφού τις επόμενες ημέρες, μπορεί να χρειαστεί να δαπανήσετε ένα κεφάλαιο για μια υποχρέωση που θα βγει από το χώρο του σπιτιού, να κάνετε έναν οικονομικό διακανονισμό ή μια συνεργασία, ή να μειωθούν κάποια χρήματα από αυτά που κερδίζατε από τον επαγγελματικό σας χώρο. Αυτό θα είναι παροδικό αλλά μπαίνει εκτάκτως εμβόλιμα στις οικονομικές σας υποχρεώσεις.

Καρκίνος

Αλλαγή στάσης και τρόπου ζωής προβλέπετε για σας από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες. Οι αφορμές θα είναι πολλές που θα επιχειρήσετε να αλλάξετε τακτική, απέναντι σε ορισμένους φίλους ή συνεργάτες σας, ή να σταματήσετε να ακολουθήσετε τους δικούς τους ρυθμούς, επειδή τελικά καταλάβατε ότι δεν ταιριάζουν πλέον στο δικό σας προφίλ. Να ξέρετε όμως, ότι κάποιοι άνθρωποι θα χρειαστεί να βγουν εντελώς από τη ροή της καθημερινότητάς σας, πιθανόν και να διακοπούν οι σχέσεις σας εντελώς.

Λέων

Ότι και αν έχετε στο μυαλό σας, που θα θέλατε να δρομολογήσετε και αφορά την επαγγελματική σας εξέλιξη, ή την προσωπική σας ζωή, καλό θα ήταν να μην το αποκαλύψετε σε κανέναν. Κρατήστε μυστικά τα επόμενα σχέδια στόχους και φιλοδοξίες σας. Εκεί έξω, στον επαγγελματικό σας χώρο, ή όπου αλλού δραστηριοποιείστε, υπάρχουν πολλοί που σας βλέπουν και σας αντιμετωπίζουν ανταγωνιστικά και ίσως επιχειρήσουν αν φρενάρουν την εξέλιξή σας, με τρόπους, ακόμα και παρασκηνιακούς.

Παρθένος

Ρίξτε το βάρος σας, από σήμερα και για τον επόμενο καιρό, στο να επεκτείνετε τον επαγγελματικό σας κύκλο, να επιμορφωθείτε σε ένα καινούργιο αντικείμενο, στο να αναλάβετε μία νέα επαγγελματική πτυχή, στο να ανακαλύψετε άλλους επαγγελματικούς χώρους, από αυτούς που τόσο καιρό σχετίζεστε. Ναι, είστε σε φάση ανάπτυξης, ακόμα και τώρα που γενικότερα στα εργασιακά, υπάρχει κινητικότητα και όλα είναι ρευστά και ευμετάβλητα. Οι γνωριμίες που θα κάνετε τώρα, θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην καλύτερη εξέλιξή σας.

Ζυγός

Ο μόνος που μπορεί να σας εμποδίσει να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές τόσο σε εργασιακό επίπεδο, όσο και σε προσωπικό, είναι ο ίδιος σας ο εαυτός που δεν τολμά να ζητήσει το κομμάτι που πραγματικά του αξίζει από τη ζωή. Εάν δεν κάνετε εσείς τομές για να αλλάξετε εκείνα που σας κολλούν σε επίπεδο καθημερινότητας, να ξέρετε ότι οι αλλαγές θα έρθουν και δε θα είναι εκείνες που πραγματικά θα θέλατε. Φροντίστε τουλάχιστον, όταν βλέπετε ότι τα πράγματα αλλάζουν, να έχετε εσείς τη διαχείρισή τους και όχι η “μοίρα”.

Σκορπιός

Τα δεδομένα της ζωής σας έχουν έρθει έτσι, που φαίνεται ότι πρέπει να αναβληθούν κάποιοι στόχοι που είχατε υποσχεθεί στον εαυτό σας, σύντομα να δρομολογήσετε. Όμως δε σημαίνει ότι είναι ανέφικτοι, ή ότι πάντα θα σας πηγαίνει με δυσκολίες η ροή της καθημερινότητάς σας. Λίγο αργότερα εάν κάνετε υπομονή αλλά και επιμονή, θα διαπιστώσετε ότι κάποιες εξελίξεις που αναμένατε καιρό, έχουν αρχίσει και δρομολογούνται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μείνετε πιστοί σε ότι έχετε ήδη αποφασίσει αν κάνετε.

Τοξότης

Πριν παραπονεθείτε ότι όλα σας πιέζουν και σας καταπιέζουν, ότι τίποτα δεν γίνεται όπως θα θέλατε και ότι κάποιοι άλλοι άνθρωποι, εκτός από σας, φταίνε περισσότερο για αυτά που αντιμετωπίζετε, καλό θα ήταν να σκεφτείτε, που μπορεί να υπάρχουν τα δικά σας λάθη τακτικής, απέναντι σε συνθήκες άτομα και καταστάσεις. Βρείτε τα με τον εαυτό σας, τα “θέλω” και τις επιθυμίες σας. Μην τα βάζετε κυρίως με τους ανθρώπους που ζουν κοντά σας, ή συνεργάζονται. Έτσι χάνετε τους φυσικούς σας σύμμαχους.

Αιγόκερως

Διλήμματα θα έχετε να αντιμετωπίσετε σήμερα, που θα σχετίζονται με κάποιες σοβαρές σχέσεις της ζωής σας, είτε αυτές είναι επαγγελματικές σε επίπεδο συνεργασίας, είτε φιλικές, ακόμα και στενές προσωπικές. Κάποιοι άνθρωποι δικοί σας, δεν στέκονται απέναντί σας καιρό στο ύψος των περιστάσεων. Μήπως λοιπόν ήρθε η ώρα να τους δείξετε ότι υπάρχει και η πόρτα της εξόδου; Πιθανόν να βρίσκεστε σε πολύ δύσκολη θέση ή να σας έχουν φέρει στο σημείο να αγανακτείτε μερικές φορές. Εξοστρακίστε τους από τη ζωή σας.

Υδροχόος

Σύμφωνα με τα ζώδια (24/7/2020), πιθανόν να σκέπτεστε να αλλάξετε κάποια θέματα της καθημερινότητάς σας που πρακτικά θα έκαναν τη ζωή σας πιο εύκολη, αλλά οικονομικά δυσκολεύεστε να καλύψετε τα σχετικά έξοδα ή δαπάνες που θα χρειαστούν. Όμως άνθρωποι του φιλικού και οικογενειακού σας περιβάλλοντος, εάν τους το ζητήσετε, θα προθυμοποιηθούν να σας βοηθήσουν σε ότι επιθυμείτε, παρ ότι έχετε την λανθασμένη εντύπωση ότι έχουν απομακρυνθεί από κοντά σας. Βάλτε λοιπόν μια φωνή και θα δείτε ότι δεν είστε μόνοι σας.

Ιχθείς

Πιθανόν να θέλετε να περάσετε στο επόμενο στάδιο της προσωπικής σας εξέλιξης, είτε να επενδύσετε σε ένα καινούργιο εργασιακό πεδίο, είτε να πάρετε μια μεγάλη απόφαση που αφορά το σπίτι και την οικογένεια, την αγορά ενός σπιτιού, ή την απόκτηση ενός απογόνου. Όλα αυτά είναι σπουδαία και θεάρεστα, αρκεί να επιδείξετε προς το παρόν λιγάκι παραπάνω υπομονή, αφού λίγο αργότερα θα σας δοθούν οι ευκαιρίες να επιχειρήσετε κάτι που θα έχει διάρκεια στο χρόνο. Κάντε υπομονή λοιπόν.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

Αισθηματικές προβλέψεις Ιουλίου 2020 | Αναλυτικά για κάθε ζώδιο

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tvPhoto: Freepik

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (24/7/2020) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα