Ο Σάκης Ρουβάς μιλά ανοιχτά για τη φωτιά στο Μάτι και συγκινεί!

20:41 23/7/2020 - Πηγή: iPop

Δύο χρόνια πέρασαν κιόλας από τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι που στέρησε τη ζωή σε 102 ανθρώπους κι ο Σάκης Ρουβάς για το Μάτι μιλάει ανοιχτά μέσα από μια ανάρτησή του που θες κι εσύ να διαβάσεις. 

“Μαύρη” επέτειος σήμερα κι ένα σωρό άτομα που θρηνούν τους 102 ανθρώπους που λείπουν από κοντά μας. Μια πυρκαγιά που στοίχισε τη ζωή σε 102 ανθρώπους, άφησε πίσω της πολύ πόνο και πήρε μαζί της δεκάδες ψυχές και ολόκληρες περιουσίες βρίσκεται ακόμα στις μνήμες μας.

Ομολογουμένως,

ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη έζησαν από πολύ κοντά τη φωτιά στο Μάτι, καθώς το σπίτι τους στο Νέο Βουτζά κινδύνευσε από τις φλόγες της φονικής πυρκαγιάς του 2018. Στο σπίτι τους εκεί βρίσκονταν οι γονείς της Κάτιας με τον γιο του ζευγαριού.

Ο Σάκης Ρουβάς με ανάρτησή του στο Instagram μίλησε ανοιχτά για τις δύσκολες ώρες που πέρασαν πριν δυο χρόνια οι κάτοικοι στο Μάτι. Ο τραγουδιστής με αυτόν τον τρόπο θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα με αφορμή τα δύο χρόνια από τη φωτιά στο Μάτι.

Η ανάρτηση που έκανε ο Σάκης Ρουβάς για το Μάτι

«Αυτή η μέρα θα μείνει πάντα χαραγμένη στο μυαλό μας. Είναι η μέρα που μέσα σε λίγα λεπτά άλλαξε τη ζωή όλων όσων ζούμε εδώ. Το έδαφος θα «ξαναγεννηθεί», η καθημερινότητα θα «ξαναχτιστεί», οι πληγές όμως μένουν ανοιχτές και τα ερωτηματικά ακόμα αναπάντητα για εκείνους που έμειναν πίσω. Έχουμε την υποχρέωση απέναντι στα παιδιά μας να μάθουμε τι συνέβη, με την ελπίδα πως μια τέτοια τραγωδία δεν θα επαναληφθεί» έγραψε χαρακτηριστικά ο Σάκης Ρουβάς.

View this post on Instagram

Αυτή η μέρα θα μείνει πάντα χαραγμένη στο μυαλό μας. Είναι η μέρα που μέσα σε λίγα λεπτά άλλαξε τη ζωή όλων όσων ζούμε εδώ. Το έδαφος θα «ξαναγεννηθεί», η καθημερινότητα θα «ξαναχτιστεί», οι πληγές όμως μένουν ανοιχτές και τα ερωτηματικά ακόμα αναπάντητα για εκείνους που έμειναν πίσω. Έχουμε την υποχρέωση απέναντι στα παιδιά μας να μάθουμε τι συνέβη, με την ελπίδα πως μια τέτοια τραγωδία δεν θα επαναληφθεί.

A post shared by Sakis Rouvas (@sakisrouvas) on Jul 23, 2020 at 5:15am PDT

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Δες ακόμα:

Το iPop.gr φωτογραφίζει το Μάτι 2 χρόνια μετά την φονική πυρκαγιά

Το άρθρο Ο Σάκης Ρουβάς μιλά ανοιχτά για τη φωτιά στο Μάτι και συγκινεί! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα