Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (24/12/2019)

09:00 24/12/2019 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (24/12/2019) και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (24/12/2019):Κριός

Πολλά πράγματα πηγαίνουν όπως τα ονειρευόσουν, αλλά ακόμα κι έτσι πρέπει να αποφύγεις να πάρεις ρίσκα ή να διακινδυνεύσεις μία σταθερή και σίγουρη κατάσταση μόνο και μόνο επειδή

νιώθεις τυχερός/η. Παρ’ όλο που είσαι αισιόδοξος/η πως μπορείς να καταφέρεις τα πάντα σε όλους τους τομείς της ζωής σου, φρόντισε να αποφύγεις τις κινήσεις εντυπωσιασμού και συνέχισε απλώς να κάνεις αυτό που ξέρεις καλύτερα.

Ταύρος

Η μέρα σου είναι ιδιαίτερα δραστήρια για όλους τους τομείς της ζωής σου ανεξαιρέτως, ενώ σήμερα μπαίνεις στη διαδικασία να κάνεις μια σοβαρή και σημαντική δέσμευση που θα αλλάξει τη ζωή σου. Το σε τι θα αφορά αυτή η δέσμευση, εξαρτάται αποκλειστικά από σένα, καθώς θα σχετίζεται με ό, τι είναι σημαντικό για σένα τώρα.

Δίδυμοι

Επιδέχεσαι αλλαγές, τόσο εσωτερικές όσο και εξωτερικές αυτό το διάστημα και ιδιαίτερα σήμερα, γεγονός που θα σε βάλει σε θέση έντονης σκέψης για τον καθορισμό των επόμενων βημάτων σου. Είναι μία καλή στιγμή, τώρα, να ανακαλύψεις την πραγματική σου δύναμη και να τη χρησιμοποιήσεις για την επίτευξη των στόχων σου. Η δουλειά που κάνεις τώρα με τον εαυτό σου θα αποδειχθεί πολύ σημαντική για την ανέλιξή σου βραχυπρόθεσμα.

Καρκίνος

Τώρα μπορείς να εκπληρώσεις τους στόχους σου παίρνοντας όμως πάντα κι ένα μάθημα που σε κάνει σοφότερο/η. Ακόμα κι όταν τα πράγματα φαίνονται ήσυχα, φρόντισε να μην επαναπαύεσαι, γιατί αυτή την περίοδο σε περιμένουν συνεχείς προκλήσεις που σε κάνουν να θέλεις να δοκιμάσεις τα όριά σου και -γιατί όχι;- να αυξήσεις τις φιλοδοξίες σου.

Λέων

Η τύχη είναι με το μέρος σου σήμερα και χρειάζεσαι μία μοναδική ευκαιρία να πραγματοποιήσεις μερικά από τα πιο τρελά σου όνειρα. Ωστόσο, οφείλεις να είσαι πολύ προσεκτικός/ή στον τρόπο με τον οποίο διεκδικείς τα όνειρα αυτά και να αποφύγεις απερίσκεπτες ενέργειες, γιατί ναι μεν έχεις τη θεά τύχη να σε στηρίζει, αλλά ποιος είπε ότι μπορεί να διορθώσει τις λάθος επιλογές σου;

Παρθένος

Λαμβάνεις σημαντικές αποφάσεις που αφορούν κυρίως σε οικονομικά ζητήματα. Αλλάζεις ριζικά την κουλτούρα σου σχετικά με τα οικονομικά σου και τη διαχείρισή τους, με σκοπό τη βελτίωση της οικονομικής σου κατάστασης. Η αλήθεια είναι πως το διάστημα αυτό σε ευνοεί ιδιαίτερα για κάτι τέτοιο, αρκεί να παραμένεις πιστός/ή στον οικονομικό σου σχεδιασμό, γιατί έχεις την τάση να ξεφεύγεις, κάτι θα μπορούσε να φανεί επιζήμιο το επόμενο διάστημα.

Ζυγός

Το παρόν απαιτεί από σένα να ασχοληθείς με σοβαρότητα και πραγματισμό με όλα όσα σε απασχολούν, ανακαλύπτοντας ταυτόχρονα και τα δικά σου όρια. Η μέρα σε αναγκάζει να κατεβάσεις λίγο ταχύτητα και να καταπιαστείς με πράγματα που σε κάνουν να νιώθεις στάσιμος/η και σου δίνουν την αίσθηση ότι κάνεις βήματα πίσω.

Σκορπιός

Επαναπροσδιορίζεις τις σχέσεις σου, ανεξαρτήτως φύσεως, με γνώμονα τις δικές σου ανάγκες. Η μέρα σου σε αναγκάζει να γίνεις πιο δραστήριος/α και να συμπεριλάβεις πολλούς ανθρώπους και πολλές νέες δραστηριότητες. Φρόντισε μόνο να εξασφαλίσεις χρόνο για την ξεκούρασή σου, διότι ναι μεν τα ενεργειακά σου αποθέματα είναι υψηλά σήμερα, η υπερβολική ένταση όμως είναι ικανή να σε αποφορτίσει πολύ γρήγορα.

Τοξότης

Εργάζεσαι με μεγάλη διάθεση, καθώς διαπιστώνεις πως οι κόποι σου δεν πέφτουν στο κενό. Δουλεύεις σκληρά προκειμένου να εξασφαλίσεις έναν τρόπο ζωής, τόσο για σένα, όσο και για την οικογένειά σου. Πέρα από τη δουλειά, εξίσου σημαντική για σένα σήμερα είναι και η αρμονία που επικρατεί μέσα στο σπίτι. Αναλαμβάνεις, λοιπόν, το ρόλο του ειρηνιστή και φροντίζεις να διατηρείς τις ισορροπίες εντός του οικιακού χώρου.

Αιγόκερως

Καταβάλεις αξιόλογες προσπάθειες στον τομέα των αισθηματικών σου, προκειμένου να διορθώσεις λάθη του παρελθόντος ή κάνεις πιο στενές τις σχέσεις σου. Είναι πολύ σημαντικό για σένα να έχεις αρμονικές σχέσεις αυτήν την περίοδο, όποια κι αν είναι η φύση τους. Αποκτούν πολύ μεγάλη αξία στην καθημερινότητά σου και τις αντιμετωπίζεις με περισσότερο σεβασμό απ’ ό, τι πριν.

Υδροχόος

Έχεις καλή διάθεση σήμερα γι’ αυτό κάνεις σχέδια για πράγματα που από καιρό ήθελες, αλλά τα καθυστερούσες. Τώρα λοιπόν, είσαι έτοιμος/η να βάλεις σε εφαρμογή κάποια από αυτά, τουλάχιστον τα πιο προσιτά. Έχεις μία εσωτερική χαρά και αισιοδοξία, την οποία μοιράζεσαι βασικά με φιλικά πρόσωπα που κάνουν αισθητή την παρουσία τους σήμερα στη ζωή σου.

Ιχθείς

Το μυαλό σου σήμερα θα σου παίζει διάφορα παιχνίδια που θα σε κρατούν πίσω. Μην το επιτρέψεις. Παράλληλα, για τις όποιες αλλαγές θέλεις να πραγματοποιήσεις, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και μεθοδικότητα. Βασίσου στους ανθρώπους γύρω σου, χωρίς να φοβάσαι αν αξίζουν την εμπιστοσύνη σου, αφού είναι εκεί για σένα και την πρόοδό σου.

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (24/12/2019) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
24122019,