Όσα πρέπει να έχεις μαζί σου εάν πας χειμερινές διακοπές με τον σκύλο σου!

19:06 23/12/2019 - Πηγή: iPop

Μπορεί το Καλοκαίρι να είναι το αγαπημένο μας, αλλά και οι χειμερινές εξορμήσεις έχουν κάτι που μας κάνει να τρελαινόμαστε! Κι αν είσαι σκυλογονιός, δεν θέλεις να αφήσεις πίσω τον σκύλο σου ούτε τον Χειμώνα ούτε το Καλοκαίρι! Γι’ αυτο εμείς φτιάξαμε έναν οδηγό με όλα όσα πρέπει να έχεις μαζί σου εάν πας χειμερινές διακοπές με τον σκύλο σου.

Οι χειμερινοί προορισμοί

μπορεί να γίνουν οι αγαπημένοι του σκύλου σου, αρκεί να έχεις φροντίσει ώστε να έχεις μαζί σου όλα τα απαραίτητα για να μην ταλαιπωρηθεί κανείς απ’ τους δυο σας.

Βγάλε χαρτί και σημείωνε όλα όσα δεν πρέπει να ξεχάσεις να πακετάρεις!

Όσα πρέπει να έχεις μαζί σου εάν πας χειμερινές διακοπές με τον σκύλο σου:Την καρτέλα ότι είναι ανανεωμένα όλα τα απαραίτητα εμβόλιά του.Τα απαραίτητα έγγραφα εάν ταξιδεύετε με αεροπλάνο.Κιτ πρώτων βοηθειών και τα φάρμακά του, εάν ακολουθεί κάποια φαρμακευτική αγωγή.Τηλέφωνο κτηνιάτρου της περιοχής ή έκτακτης ανάγκης σε περίπτωση που χρειαστείς κάτι για το κατοικίδιό σου.Τα αγαπημένα του παιχνίδια ή και το μαξιλάρι του εάν έχει, ώστε να νιώθει ακόμα και στην προσωρινή σας κατοικία ότι μπορεί να είναι σαν το σπίτι του!

Unsplash/ Samuel CharronΔεύτερο λουράκι, πιάτο νερού και φαγητού που αποθηκεύεται εύκολα.Την τροφή και τις λιχουδιές του!Υπάρχουν μερικές ράτσες σκύλων που δεν μπορούν στο κρύο και είναι καλό το να φοράνε ρούχα. Αυτό αφορά κυρίως τα μικρόσωμα σκυλιά, τα οποία είναι απαραίτητο πολλές φορές να φοράνε ρουχαλάκι για να προστατεύονται απ’ το κρύο και να μην τρέμουν.Προϊόντα καθαρισμού για τα πατουσάκια του για όταν γυρίζετε απ’ τις βόλτες σας.Εάν πάτε στα χιόνια, για να προστατέψεις τις πατούσες του, μπορείς να τους βάλεις λίγη βαζελίνη και φυσικά όταν γυρίσετε σπίτι, να του σκουπίσεις τα ποδαράκια. Μπορείς επιπλέον να βρεις μπότες για σκύλους, που τον προστατεύουν απ’ το κρύο, το χιόνι και τα γλιστρήματα!Σακουλάκια για τις ακαθαρσίες του σκύλου, γιατί όπου και να είμαστε σεβόμαστε το περιβάλλον!

Unsplash/Beth Ireland

Μην ξεχάσεις! Αυτές είναι οι εξετάσεις που πρέπει να κάνει ο σκύλος σου κάθε Φθινόπωρο.

Διάβασε και αυτό:

Τα tips για να ταξιδέψεις όπου θες και με ασφάλεια με το κατοικίδιό σου

Photo: Benjamin Lehman / Pexels

Το άρθρο Όσα πρέπει να έχεις μαζί σου εάν πας χειμερινές διακοπές με τον σκύλο σου! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα