Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (1/7/2020)

08:00 1/7/2020 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (1/7/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα ζώδια (1/7/2020):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (1/7/2020), οι ημέρες αυτές είναι καλές για να ασχοληθείτε

με την αγορά ή την πώληση ενός ακινήτου, να νοικιάσετε σπίτι ή να αποφασίσετε μια μετακόμιση. Μπορείτε να βελτιώσετε τις συνθήκες διαμονής σας, να φτιάξετε ή να επισκευάσετε ζημιές εσωτερικού χώρου σημεία που θα μπορέσετε να τα κάνετε πιο λειτουργικά. Θα σας ανανέωνε ψυχολογικά, εάν πετάγατε πράγματα που πλέον η χρηστική τους αξία δε υφίσταται και η συλλογή τους απλά σας πιάνει το χώρο. Αλλάξτε ή ανανεώστε το περιβάλλον που ζείτε.

Ταύρος

Εκ των πραγμάτων και έτσι όπως εξελίσσονται με δυσπραγία κάποιοι σημαντικοί τομείς της ζωής σας, όπως ο επαγγελματικός οι συνεργασίες και τα οικονομικά, θα πρέπει να βγείτε και να αναζητήσετε, καινούργιες πηγές εισοδήματος, να επιχειρήσετε να εργαστείτε πιθανόν σε άλλο εργασιακό αντικείμενο, να μιλήσετε με νέους συνεργάτες για τις προοπτικές μιας άλλης συνεργασίας. Μία εξαιρετική ιδέα ή μία πρόταση, ίσως να δεχτείτε τις ημέρες αυτές. Πριν απαντήσετε θετικά, εξετάστε τη ενδελεχώς.

Δίδυμοι

Χρήματα θα πάρετε τις ημέρες αυτές, είτε προέρχονται από κάποια που σας χρωστούσαν αλλά αργούσαν να σας τα επιστρέψουν με αποτέλεσμα να τα είχατε ξεγράψει, είτε υπό μορφή δώρου από κάποιο συγγενή σας, ή μεγαλύτερου προσώπου της οικογενείας σας. Το σίγουρο είναι, ότι παρ ότι δεν υπολογίζατε σε αυτά, θα καταφέρετε να καλύψετε κάποιες ανάγκες, ή μια υποχρέωση που σας άγχωνε καιρό, ενώ η προοπτική ενός καλύτερου διακανονισμού σε ένα χρέος σας, θα σας απαλλάξει από αγωνίες.

Καρκίνος

Επαφές με ανθρώπους που έχουν τον τρόπο και τη δύναμη να σας βοηθήσουν ή να προωθήσουν επαγγελματικούς στόχους και φιλοδοξίες θα κάνετε από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες. Τώρα θα υπάρξουν προοπτικές να αναπτυχθείτε ή να δραστηριοποιηθείτε σε χώρους που πάντα προσδοκούσατε αλλά δεν σας είχαν δοθεί άλλοτε, οι προσβάσεις. Μείνετε προσηλωμένοι στα «θέλω» και στις επιδιώξεις σας. Διαπραγματευτείτε σθεναρά τα ταλέντα και τις δεξιότητές σας.

Λέων

Κάποιοι στόχοι που είχατε βάλει στο παρελθόν αλλά λόγω των συνθηκών παρέμειναν ανενεργοί, τώρα τα φέρνει έτσι η τύχη και θα σας δοθεί η δυνατότητα να τους ενεργοποιήσετε εκ νέου. Άνθρωποι βρίσκονται στο πλευρό σας και σας βοηθούν με τη δύναμη και τον τρόπο τους, ενώ μία έκτακτη πηγή εισοδήματος, έρχεται να σας βοηθήσει να βγάλετε από πάνω σας μία υποχρέωση που σας βάραινε. Εάν κάνετε κάποιες σκέψεις που αφορούν μία σας επιδίωξη, μην τις κοινοποιείτε.

Παρθένος

Σε μία εποχή όπου η αμηχανία εγκλωβίζει τις σκέψεις των ανθρώπων και τους κάνει να παραμένουν μουδιασμένα στάσιμοι, εσείς μπορείτε να δραστηριοποιείστε και να σκέφτεστε θετικά το μέλλον σας. Η αισιόδοξη και δημιουργική σας διάθεση, θα είναι εντονότατη από τις πρώτες κι όλα ημέρες τις εβδομάδα, ενώ θα βρίσκετε με περισσότερη ευκολία λύσεις στα θέματα της καθημερινότητας που σας απασχολούν. Ονειρευτείτε εκ νέου εκείνα που δεν μπορέσατε κάποτε να πραγματοποιήσετε.

Ζυγός

Ένα μεγαλύτερο πρόσωπο της οικογενείας σας, ή αν εργάζεστε, ένας άνθρωπος που κατέχει σημαντική θέση στον εργασιακό σας χώρο, θα σας δώσει τη βοήθειά του και αν επιθυμείτε να προωθήσετε ένα στόχο ή μια φιλοδοξία σας, τότε θα σας ανοίξει πόρτες και θα σας φέρει σε επαφή με τα κατάλληλα πρόσωπα. Μέρα με την ημέρα θα διαπιστώσετε ότι εξομαλύνεται η καθημερινότητά σας, αν και ψυχολογικά αισθάνεστε ακόμα πιεσμένοι και ευάλωτοι, που ώρες και στιγμές σας έρχεται να εκραγείτε.

Σκορπιός

Μικρά θεματάκια υγείας, ένας πονόδοντος ένα πιάσιμο ή άλλα συμπτώματα περισσότερο της ταλαιπωρίας, θα σας χτυπήσουν το καμπανάκι στο να προσέξετε, περισσότερο την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Ένας λόγος που θα επιτείνει την κατάσταση, είναι ότι συναισθηματικά, εξακολουθείτε να πιέζεστε με μνήμες που λειτουργούν σαν πέδη στην εξέλιξή σας. Αυτό μπορεί να εκφραστεί και με ψυχοσωματικά συμπτώματα. Προσπαθήστε λοιπόν, να μένετε λιγότερο μόνοι με ή τον εαυτό σας.

Τοξότης

Καλύτερη οργάνωση του χρόνου σας χρειάζεται να κάνετε τις ημέρες αυτές καθώς επίσης και να προσπαθήσετε να ελέγξετε τον τρόπο που ξοδεύετε χρήματα, από τον ήδη επιβαρυμένο προϋπολογισμό σας. Πιθανόν να χρειαστεί να εμπλουτίσετε ή να επισκευάσετε τον οικιακό ή επαγγελματικό εξοπλισμό σας, ή να σας βγουν κάποια έκτακτα έξοδα συντήρησης και επιδιόρθωσης τμημάτων του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου. Να είστε προνοητικοί.

Αιγόκερως

Θα πάρετε μία ευχάριστη είδηση, ή μία χαρά από ένα παιδί σας εάν είστε γονείς, θα σας φτιάξει τη διάθεση σήμερα, ενώ θα έχετε την ευχαρίστηση να δείτε μια σημαντική σας υπόθεση, τώρα να δρομολογείτε.  Τώρα θα μπορέσετε να θέσετε όρια σε ανθρώπους που έχει πέσει στην αντίληψή σας, ότι προσπαθούν να παρέμβουν στον τρόπο που καθορίζετε τα πράγματα στην καθημερινότητά σας, ακόμα και αν χρειαστεί για να το επιτύχετε, να τους δείξετε την πόρτα της εξόδου.

Υδροχόος

Σύμφωνα με τα ζώδια (1/7/2020), λίγο παραπάνω δουλειά θα σας πέσει σήμερα και αν εργάζεστε ίσως χρειαστεί, να μεταφέρετε ένα μέρος της εργασίας σας στο σπίτι. Αρκεί να μη σας γίνει συνήθεια και χάσετε την ουσία του να ξεκουράζεστε, γιατί εάν μεταφέρετε δουλειά στο σπίτι, όσο οικείο κι αν σας είναι το περιβάλλον, θα δουλεύετε περισσότερες ώρες.  Παράλληλα χρειάζεστε περισσότερο ύπνο και ξεκούραση, συντροφιές με ευχάριστους ανθρώπους και να σκεφτείτε τους επόμενους στόχους σας.

Ιχθείς

Με δημιουργική διάθεση και αισιοδοξία ξεκινάει η ημέρα σας σήμερα. Για το λόγο αυτό, αποφύγετε να συναναστραφείτε ανθρώπους που δεν έχουν την αίσθηση του χιούμορ, ή είναι δύσθυμοι από τη φύση τους. Είστε άνθρωποι με ιδιαίτερες ευαισθησίες και μπορείτε να απορροφάτε τη θετική ή την αρνητική ενέργεια. Αποκλείστε από τη ζωή σας τους τοξικούς ανθρώπους και κρατήστε εκείνους που ξέρουν όπως κι εσείς να ονειρεύονται ακόμα και ουτοπίες.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tvPhoto: wannapik / Freepik

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (1/7/2020) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα