Διακοπές με τον σύντροφό σου; Όσα πρέπει να θυμάσαι!

21:02 30/6/2020 - Πηγή: iPop

Ήρθε Καλοκαίρι κι επιτέλους θα πας διακοπές με τον σύντροφό σου; Κι είσαι φυσικά πολύ χαρούμενη, όμως κάτι ξέχασες… Τα do’s και τα don’ts για να περάσετε καλά! 

Μπορεί να έχεις πάει πολλές φορές, πάρα πολλές φορές διακοπές με τον σύντροφό σου, όμως κάθε φορά κάνεις τα ίδια λάθη και καταλήγεις να μην περνάς αρκετά καλά ή να μην ξεκουράζεσαι. Αυτή τη φορά, ωστόσο, πρέπει να κάνεις την ανατροπή και να σχεδιάσεις σωστά τις διακοπές μαζί του, έχοντας κατά νου

κάποια πολύ σημαντικά tips, ώστε να απολαύσετε τις ημέρες αυτές, όσες κι αν είναι.

Τα do’s και τα don’ts στις διακοπές με τον σύντροφό σου

Διαλέξτε μαζί προορισμό 

Φυσικά και θα πρέπει να συμφωνείτε και οι δύο στο πού θα πάτε, είναι κοινές σας διακοπές και δεν θα πάρει μόνο ο ένας την απόφαση. Αν δεν αποφασίσετε μαζί, το πιο πιθανό είναι ο ένας από τους δύο να είναι απογοητευμένος και να μην περάσετε καλά.

Πώς να αποφύγεις τον τσακωμό όταν επιλέγεις προορισμό για διακοπές;

Συζήτα μαζί του αυτά που σου αρέσουν 

Διαλέξατε προορισμό κι είστε προ των πυλών του να φύγετε; Stop! Έχεις κάτι να κάνεις πρώτα. Τι; Μίλα μαζί του για το τι αρέσει στον καθένα σας να κάνει γενικά στις διακοπές και ειδικά τι θα ήθελε να κάνει σε αυτές τις διακοπές. Με αυτόν τον τρόπο θα προλάβετε τσακωμούς, παρεξηγήσεις και την γκρίνια των διακοπών.

Και με το budget τι γίνεται; Μήπως είναι ένα ακόμα θεματάκι που πρέπει να συζητήσετε;

Μην πάτε διακοπές γεμάτοι κούραση 

Αν κλείσετε να πάτε κάπου διακοπές και δεν είναι απλά σ’ ένα εξοχικό ή στο χωριό, τότε είναι πολύ σημαντικό να κάνετε πράγματα μαζί, να ανακαλύψετε το μέρος και να κάνετε τα μπάνια και τις βόλτες σας. Αν είστε πολύ κουρασμένοι, τότε θα καταλήξετε μέσα σ’ ένα δωμάτιο να βλέπετε τηλεόραση και να κοιμάστε απ’ τις 10. Η λύση; Ξεκουραστείτε έστω δυο μέρες πριν φύγετε για τις κοινές σας διακοπές.

Unsplash/ Roberto Nickson

Μην πάρεις μαζί σου τη δουλειά 

Είναι ένα λάθος που κάνεις γενικά, όχι μόνο όταν πηγαίνεις διακοπές με το ταίρι σου. Η δουλειά θα σε κρατήσει πίσω κι από τη στιγμή που έχεις άδεια και πας διακοπές δεν υπάρχει λόγος να γίνει κάτι τέτοιο. Απλά μην πάρεις laptop ή οτιδήποτε άλλο σχετικό με τη δουλειά μαζί σου.

Μην κάνεις μόνο εσύ δουλειές 

Αν πηγαίνεις διακοπές με την οπτική ότι κάθε μέρα θα συμμαζεύεις και θα μαγειρεύεις, λάθος! Αν κάνεις τα ίδια με πριν, τότε αυτό δεν είναι διακοπές ούτε ξεκούραση. Αν υπάρχουν, όμως, δουλειές που πρέπει να γίνουν, τουλάχιστον μοιραστείτε τες.

Unsplash/ Yoann Boyer

Μην περιμένεις να αλλάξει ο σύντροφός σου ή να σωθεί η σχέση σας 

Μη νομίζεις ότι θα πάτε διακοπές και θα πάθει μετάλλαξη, θα γίνει πιο γλυκός και γενναιόδωρος. Δεν αλλάζουν αυτά τα πράγματα με μια βουτιά στη θάλασσα. Επίσης, μην μπεις στον κόπο να πας διακοπές μαζί του αν δεν έχετε μια υγιή και ισορροπημένη σχέση, με σκοπό να την “σώσετε” και να λύσετε όλα τα προβλήματά σας.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News 

Διάβασε ακόμα:

Πότε είναι η κατάλληλη στιγμή να πας πρώτη φορά διακοπές με το ταίρι σου;

Photo: Unsplash/ Toa Heftiba

Το άρθρο Διακοπές με τον σύντροφό σου; Όσα πρέπει να θυμάσαι! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα