«Λουκέτο» σε επιχειρήσεις έβαλε τελικά ο κορονοϊός (Photos)

18:38 30/6/2020 - Πηγή: iPop

Οι άδειες βιτρίνες και τα κλειστά καταστήματα μετά την καραντίνα του κορονοϊού φαίνεται να έχουν αυξηθεί, αφού πολλές επιχειρήσεις δεν κατάφεραν να επιβιώσουν. 

Η πανδημία του κορονοϊού έπληξε σε μεγάλο ποσοστό εργαζόμενους κι εργοδότες με τους τελευταίους σε πολλές περιπτώσεις να μην αντέχουν τη μείωση των εσόδων. Μάλιστα, πριν λίγες ημέρες το Διεθνές Κέντρο Εμπορίου ανακοίνωσε πως οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις έχουν πληγεί αρκετά από την καραντίνα που επιβλήθηκε εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού, τονίζοντας πως σε όλο τον κόσμο υφίστανται το μεγαλύτερο πλήγμα από τον αντίκτυπο των

περιοριστικών μέτρων και περίπου το ένα πέμπτο υποστηρίζουν ότι κινδυνεύουν να βάλουν μόνιμα λουκέτο εντός τριών μηνών.

Στην Ελλάδα το «λουκέτο» έχει ήδη τεθεί σε εφαρμογή. Μια βόλτα στην Αθήνα μας κάνει να συνειδητοποιήσουμε πως πολλές επιχειρήσεις δεν άντεξαν το lockdown με τα κλειστά καταστήματα μετά την καραντίνα του κορονοϊού να πληθαίνουν. Άλλα έκλεισαν κατά τη διάρκεια της καραντίνας κι άλλα σε ανυποψίαστο χρόνο.

Κάναμε μια βόλτα στην Κηφισιά, σ’ ένα προάστιο γεμάτο ζωή και με μεγάλη αγορά, όμως κάτι έχει αλλάξει. Η εικόνα αυτή που έχουμε συνηθίσει είναι αρκετά διαφορετική και δεν θυμίζει σε καμία περίπτωση την Κηφισιά που ξέραμε προ καραντίνας.

Κάνοντας μια βόλτα στην όμορφη αυτή περιοχή, έρχεσαι αντιμέτωπος με πολλά κλειστά καταστήματα μετά την καραντίνα του κορονοϊού. Αυτό φυσικά δεν ισχύει μόνο στην Κηφισιά, αλλά σε πολλές ακόμα περιοχές της Αθήνας και της Ελλάδας εν γένει, που δυσκολεύονται να ανταποκριθούν στα έξοδα τη στιγμή που τα έσοδα είναι ελάχιστα.

Ο φακός του iPop.gr απαθανάτισε μια σειρά από καταστήματα που έβαλαν «λουκέτο» λόγω του κορονοϊού

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Δες ακόμα:

Αθήνα: Η ευρωπαϊκή πόλη που έχει έλλειψη σε ποδηλατόδρομο ( ; ) Ο φακός του iPop.gr “απαντά”!

Photos: Διονυσία Κερατιώτη

Το άρθρο «Λουκέτο» σε επιχειρήσεις έβαλε τελικά ο κορονοϊός (Photos) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα