Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (1/7/2019)

06:00 1/7/2019 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Κριός

Χαρούμενες συζητήσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα έχετε σήμερα εσείς οι Κριοί. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων στον 3ο Ηλιακό σας οίκο και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη, θα σας βοηθήσει να περάσετε τις απόψεις σας στους φίλους και στους συνεργάτες σας με ιδιαίτερη ευκολία. Ενώ, κάτω από την επιρροή

της θα καταφέρετε να πείτε τα πιο σκληρά πράγματα με ευγενικό και τρυφερό τρόπο, χωρίς να παρεξηγηθείτε. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!

Ταύρος

Ευχάριστες εξελίξεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι κρύβει η σημερινή ημέρα για εσάς τους Ταύρους. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων στον 2ο Ηλιακό σας οίκο και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με την κυβερνήτη του ζωδίου σας Αφροδίτη, θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε τις συζητήσεις που αφορούν μια νέα οικονομική συνεργασία. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για να προχωρήσετε σε αγορές που αφορούν την εξωτερική σας εμφάνιση. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!

Δίδυμοι

Ο ρόλος του πρωταγωνιστή, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, για άλλη μια μέρα ανήκει δικαιωματικά σε εσάς τους Διδύμους. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο σας και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη, θα ενισχύσουν την χάρη και την ομορφιά σας. Αυτό σημαίνει ότι όχι μόνο η παρουσία σας δεν θα περάσει απαρατήρητη, αλλά, θα σας κάνει ιδιαίτερα αγαπητούς στις επαγγελματικές και κοινωνικές σας συναναστροφές, ενώ θα σας βοηθήσει να βάλετε τέρμα και σε μερικές παρεξηγήσεις. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!

Καρκίνος

Με το σχεδιασμό των επόμενων σας κινήσεων, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Καρκίνοι.  Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων στον 12ο Ηλιακό σας οίκο και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη, θα σας ωθήσει να ονειρευτείτε το μέλλον σας, ενώ θα σας βοηθήσει να σχεδιάσετε τα επόμενα σας βήματα με προσοχή. Το πιο σημαντικό όμως είναι, ότι πλέον είστε αισιόδοξοι για το μέλλον. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!

Λέων

Πολλές αλλά ευχάριστες υποχρεώσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, έχετε σήμερα εσείς οι Λέοντες.  Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων στον 11ο Ηλιακό σας οίκο και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη, θα σας ωθήσει να πάρετε πρωτοβουλίες και να συζητήσετε τα μελλοντικά σας σχέδια με τους φίλους σας. Ενώ, στις φιλικές και κοινωνικές σας συναναστροφές, θα λάμψετε με την χάρη την ομορφιά και την έντονη προσωπικότητα σας. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!

Παρθένος

Η προσοχή των περισσότερων εκπροσώπων του ζωδίου σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι σήμερα στραμμένη στην εξέλιξη της καριέρας σας. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων στον 10ο Ηλιακό σας οίκο και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη, θα σας βοηθήσει να κερδίσετε τις εντυπώσεις σε μια επαγγελματική συζήτηση. Επίσης, η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερα θετική για όσους από εσάς έχετε προγραμματίσει να περάσετε από συνέντευξη για μια νέα δουλειά. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!

Ζυγός

Με το χαμόγελο στα χείλη, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ξεκινήσετε την ημέρα σας εσείς οι Ζυγοί. Η παρουσία της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Διδύμων στον 9ο Ηλιακό σας οίκο και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με την κυβερνήτη του ζωδίου σας Αφροδίτη, θα σας βοηθήσει να κλέψετε τις εντυπώσεις με την χάρη και την γοητεία σας. Αυτό θα πρέπει να το εκμεταλλευτείτε όσοι από εσάς έχετε να διεκπεραιώσετε υποθέσεις γραφειοκρατικής φύσεως ή έχετε συναλλαγές με το εξωτερικό. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!

Σκορπιός

Γεμάτοι αυτοπεποίθηση, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι είστε σήμερα εσείς οι Σκορπιοί. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων στον 8ο Ηλιακό σας οίκο και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη, είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για όσους από εσάς θέλετε να προχωρήσετε σε μια νέα οικονομική συνεργασία ή για όσους από εσάς θέλετε να επανεξετάσετε τους όρους μιας παλιάς. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα έχετε την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά με τον ερωτικό/η σας σύντροφο. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!

Τοξότης

Το δυνατό σας όπλο, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, δεν θα είναι άλλο για εσάς τους Τοξότες από την γοητεία σας. Η παρουσία της Σελήνης απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο των Διδύμων στον 8ο Ηλιακό σας οίκο και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη, θα ενισχύσει τον μαγνητισμό και την γοητεία σας, τα οποία θα είναι και οι κρυφοί σας βοηθοί κατά την διάρκεια των προσωπικών και επαγγελματικών σας συζητήσεων. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!

Αιγόκερως

Ιδιαίτερα ευχάριστη, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είναι η σημερινή ημέρα για εσάς τους Αιγόκερους. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων στον 6ο Ηλιακό σας οίκο και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη, θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά και να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας με τους συναδέλφους σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, μπορείτε σήμερα να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και την εμφάνιση σας. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!

Υδροχόος

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ξεκινήσει η σημερινή ημέρα για εσάς τους Υδροχόους. Η παρουσία της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Διδύμων στον 9ο Ηλιακό σας οίκο και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη, θα σας ωθήσει να απολαύσετε τις χαρές της ζωής χωρίς ενοχές. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα έχετε την δυνατότητα να γοητεύσετε το αντικείμενο του πόθου σας με μεγάλη ευκολία. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!

Ιχθείς

Με το σπίτι και την οικογένεια σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Ιχθύες. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων στον 4ο Ηλιακό σας οίκο και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη, θα σας ωθήσει να είστε ιδιαίτερα τρυφεροί με τα οικεία  σας πρόσωπα, ενώ δεν θα διστάσετε να τους εκφράσετε τα βαθύτερα σας συναισθήματα. Επίσης, η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για να προχωρήσετε σε αγορές που αφορούν το χώρο του σπιτιού σας. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv…

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (1/7/2019) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα