Με αυτά τα tips το πεντικιούρ σου θα έχει μεγαλύτερη διάρκεια!

16:50 30/6/2019 - Πηγή: iPop

Είναι κι επίσημα η περίοδος που φοράμε πέδιλα, σαγιονάρες και πλατφόρμες. Είναι επίσης η περίοδος που για πολλούς ίσως να ξεκίνησαν οι διακοπές τους και έτσι σκέφτηκαν να επενδύσουν σε ένα καλό πεντικιούρ. Πώς να κάνεις το πεντικιούρ να έχει μεγαλύτερη διάρκεια;

Σκέψου ότι φτάνεις στον προορισμό των διακοπών σου και μόλις ετοιμάζεσαι να βγεις στην παραλία ή τη βραδινή σου βόλτα στο νησί, ανακαλύπτεις ότι το πεντικιούρ σου έχει χαλάσει. Στεναχωριέσαι κι αναρωτιέσαι τι έκανες λάθος και δεν είχε διάρκεια ούτε μία εβδομάδα.

Δεν χρειάζεται ν’ ανησυχείς, όμως, γιατί μόλις βρήκαμε τα tips

εκείνα που θα κάνουν το πεντικιούρ σου όχι μόνο να έχει μεγαλύτερη διάρκεια, αλλά να κρατήσει κι όλο το Καλοκαίρι (εντάξει, υπερβολή!).

Κάνε υπομονή για 24 ώρες

Τι εννοούμε; Καλό θα ήταν αφού κάνεις πεντικιούρ, να μην βάλεις τα πόδια σου στο νερό, τουλάχιστον για 24 ώρες. Μπορείς να επισκεφτείς τη θάλασσα ή την πισίνα την επόμενη ημέρα, όχι μόλις έκανες πεντικιούρ! Με αυτό τον τρόπο θα έχει μεγαλύτερη διάρκεια, γιατί το βερνίκι θα έχει την ευκαιρία να στεγνώσει καλά. Σύμφωνα με μια ειδικό, όταν τα νύχια μας μουλιάζουν στο νερό, το χρώμα στα νύχια φεύγει γρηγορότερα.

ROBERTPRZYBYSZ/GETTY IMAGESΤακτικά μασάζ

Μπορείς να κάνεις μασάζ στα πόδια σου και μόνη στο σπίτι σου. Αρχικά, αμέσως θα νιώσεις καλύτερα, ενώ μπορεί να σε βοηθήσει και να χαλαρώσεις. Μάλιστα, σύμφωνα με μελέτες εάν τα μασάζ στα πόδια γίνονται τακτικά (το βράδυ συνήθως), μπορούν να μειώσουν το άγχος και να σε βοηθήσουν να κοιμηθείς καλύτερα. Για να το κάνεις στο σπίτι, χρησιμοποίησε ένα λάδι ή μια ενυδατική κρέμα κάνοντας κυκλικές κινήσεις όταν τα εφαρμόζεις στα πόδια σου. Είναι απαραίτητο κυρίως μετά από μια μέρα στην παραλία και την άμμο, για να απομακρύνεις τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας.

Τop coat

Το καλύτερο tip που θα μπορούσαμε να σου δώσουμε είναι να έχεις μαζί σου πάντα ένα top coat, γιατί είναι αυτό που θα διατηρήσει λαμπερό το χρώμα που έχεις επιλέξει για τα νύχια σου. Μπορείς να το απλώνεις κάθε βράδυ στα νύχια σου ή μία φορά στις δύο μέρες.

Τέλος, μην ξεχνάς την απολέπιση! Κάθε φορά που κάνεις μπάνιο, μπορείς με μία ελαφρόπετρα κι ένα scrub να κάνεις απαλά απολέπιση στα πέλματα.

Το άρθρο Με αυτά τα tips το πεντικιούρ σου θα έχει μεγαλύτερη διάρκεια! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα