Άμπελ Φερέιρα ο νέος προπονητής του ΠΑΟΚ

18:00 30/6/2019 - Πηγή: iPop

O ΠΑΟΚ δεν δυσκολεύτηκε να κλείσει τον νέο του προπονητή, μόλις δύο 24ωρα μετά την αποχώρηση του Ραζβάν Λουτσέσκου. Ειδικότερα, ο Άμπελ Φερέιρα είναι ο νέος προπονητής του ΠΑΟΚ.

Την Κυριακή το μεσημέρι έγινε γνωστό ότι ο «Δικέφαλος του Βορρά» έκλεισε συμφωνία με τον Άμπελ Φερέιρα, ο οποίος ήταν προηγουμένως προπονητής της Μπράγκα.

Σημειώνεται ότι απ’ τη στιγμή που ανακοινώθηκε η αποχώρηση του Λουτσέσκου, ο Φερέιρα φαινόταν να είναι η πρώτη επιλογή των ανθρώπων του ΠΑΟΚ.

Μάλιστα,

με εντολή του Ιβάν Σαββίδη ξεκίνησαν άμεσα οι διαπραγματεύσεις με την Μπράγκα, με την ομάδα ωστόσο να απορρίπτει την πρώτη προσφορά, καθώς θεώρησε μικρό το ποσό που ήταν διατεθειμένοι να δώσουν οι «ασπρόμαυροι».

Παρόλα αυτά, ο ΠΑΟΚ επέμεινε και επανήλθε με άλλη πρόταση, καταφέροντας να κάνει «deal» με την Μπράγκα προσφέροντας δύο εκατομμύρια ευρώ, δηλαδή το ίδιο ακριβώς ποσό που μπήκε στο ταμείο της ΠΑΕ απ’ την αποχώρηση του Λουτσέσκου για την Αλ Χιλάλ της Σαουδικής Αραβίας.

Ο Φερέιρα απ’ την πλευρά του δεν έφερε καμία αντίρρηση στο ενδεχόμενο να εργαστεί για τον ΠΑΟΚ και έτσι ο 40χρονος προπονητής αναμένεται να φτάσει στη Θεσσαλονίκη εντός της επόμενης εβδομάδας, προκειμένου να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, το οποίο πιθανόν να είναι διετούς ή τριετούς διάρκειας.

Photo: José Coelho/Lusa

Το άρθρο Άμπελ Φερέιρα ο νέος προπονητής του ΠΑΟΚ εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Άμπελ Φερέιρα, ΠΑΟΚ,abel fereira, paok