Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (16/7/2020)

08:01 16/7/2020 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (16/7/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα ζώδια (16/7/2020):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (16/7/2020), είναι καλό να νιώθετε σίγουροι για τον εαυτό

σας αλλά εάν οι άλλοι και μάλιστα οι δικοί σας άλλοι, προσπαθήσουν αν σας υποδείξουν, ότι κάπου σήμερα κάνετε λάθος στον τρόπο που χειρίζεστε μια υπόθεση, μην τους αγνοήσετε. Να ξέρετε πως θα έχουν δίκιο και δεν θα σας το πουν για να αντιλέγουν μαζί σας αλλά για να σας προστατέψουν από τυχόν λάθη ή παραλήψεις σας. Παράλληλα αφήστε τους χώρο και δώστε τους βήμα, για να σας πουν και τη δική τους θέση σε ένα κοινό σας ζήτημα.

Ταύρος

Θα σας προβληματίσει η στάση ενός δικού σας ανθρώπου, πιθανόν ενός μέλους της οικογενείας σας, που θα σας δηλώσει ότι δεν επιθυμεί για διάφορους λόγους να υποστηρίξει μία προσπάθειά σας. Ίσως να σας δημιουργήσει με τη δήλωσή του αυτή και το αίσθημα της ανασφάλειας. Αυτό θα έχει σα συνέπεια να βγάλει από μέσα σας θυμό απέναντί του. Διαπραγματευτείτε τη θέση σας έντεχνα και όχι με καυγάδες ή αντιλογίες, κάμπτοντας έτσι τις αντιρρήσεις του.

Δίδυμοι

Ένας λάθος χειρισμός του λόγου, μία εσφαλμένη αντίδραση, ή μία παρορμητική κίνηση, μπορεί να γίνει σήμερα η αιτία, να τσακωθείτε με έναν άνθρωπο, που αυτός μπορεί να είναι ο συνεργάτης που στηρίζεστε, ο κολλητός σας φίλος που εμπιστεύεστε, ή ακόμα και ο άνθρωπος που σας συντροφεύει ερωτικά. Συμπεριφορικά λάθη και κακοί επικοινωνιακοί χειρισμοί, μπορεί να σας δημιουργήσουν ρίξεις σε σημαντικές για τη ζωή σας σχέσεις. Προσέξτε το λοιπόν.

Καρκίνος

Παρ ότι στην πραγματική σας ουσία, δεν είστε τα άτομα εκείνα που διέπονται από εγωιστικά συναισθήματα και απόψεις, τις ημέρες αυτές, θα προβάλλετε τα «θέλω» και τις επιθυμίες σας, με τρόπο έντονο στο περιβάλλον και σε μερικές των περιπτώσεων, αδιαπραγμάτευτα. Να ξέρετε ότι η συμπεριφορά αυτή, προέρχεται από κουσούρια που κουβαλάτε από το παρελθόν και δε σας βοηθά, να δώσετε στους άλλους να καταλάβουν πράγματα για σας, ειδικά εκείνους που δε σας γνωρίζουν πολύ καιρό.

Λέων

Ένα νέο, αδιευκρίνιστης ποιότητας, ή μη διασταυρωμένης πληροφορίας, έρχεται στα αφτιά σας σαν κουτσομπολιό σήμερα και σας ενοχλεί τόσο, που εξεγείρεστε κατά παντός υπευθύνου.  Πριν αντιδράσετε όμως με τόση ευθιξία, προσπαθήστε να ανακαλύψετε που αρχίζει η αλήθεια και που τελειώνει το ψέμα, ζητήστε διευκρινήσεις αλλά κυρίως προσπαθήστε να μάθετε το πραγματικό κίνητρο του ανθρώπου που θα σας το εμπιστευτεί. Μπορεί, να το έχει εκλάβει λάθος αυτό που έμαθε.

Παρθένος

Εξακολουθεί να υπάρχει μία ασυνεννοησία με τους γύρω σας σήμερα και πιο πολύ θα την αντιμετωπίσετε σε επίπεδο προσωπικό, με το σύντροφό σας για κάτι που σχετίζεται με το σπίτι, ή με ένα φίλο, που έχετε αναλάβει από κοινού μία υποχρέωση. Καμιά φορά, ίσως χρειάζεται τελικά να λειτουργείτε συγκεντρωτικά και να πάρετε μία δουλειά εξολοκλήρου πάνω σας, από το να περιμένετε να τελεσφορήσει με τη συμμετοχή των άλλων που έχουν διαφορετικούς ρυθμούς από σας.

Ζυγός

Μην επιμένετε να συντηρείτε στη ζωή σας καταστάσεις που όχι μόνο δε διορθώνονται, αλλά δεν προχωράνε κιόλας. Αυτό σημαίνει ότι θα είναι άσκοπο να προσπαθείτε συνεχώς να αποδεικνύετε στη δουλειά σας ότι είστε άξιοι για τη θέση σας, εάν οι συνεργάτες και συνάδελφοί σας δε σας το αναγνωρίζουν. Σημαίνει στη φιλική σας σχέση, ότι δεν παίρνετε πίσω εκείνα που έχετε από καρδιάς δώσει και άρα ποιος ο λόγος να κρατάτε αυτή τη φιλία σας. Πολλά σημαίνουν διαπροσωπικά.

Σκορπιός

Εάν θέλετε πραγματικά να κάτσουν και να σας ακούσουν οι άλλοι, σταματήστε να παίρνετε αυτό το αδιάλλακτο και απόλυτο ύφος σας, υπηρετώντας τις απόψεις σας με μένος, χωρίς ποτέ να ρωτάτε τη γνώμη των άλλων πάνω σε αυτές. Σήμερα σε μία ημέρα, ιδιαίτερων παρερμηνειών παρανοήσεων και παρεξηγήσεων, μην προκαλέσετε την τύχη σας, όπου και αν κινηθείτε, γιατί το περιβάλλον σας, μάλλον από αντίδραση, θα σας απομονώσει ή θα σας χαρακτηρίσει γραφικούς.

Τοξότης

Ασφαλώς και είναι σπουδαίο να νιώθετε αισιόδοξοι και να βλέπετε τη ζωή από τα θετικά της σημεία. Όμως τις ημέρες αυτές, αυτή σας η τάση, θα τείνει να γίνεται παρεξηγήσιμη από το περιβάλλον και δεν αποκλείεται ένας συνεργάτης, φίλος ή δικός σας άνθρωπος να σας χαρακτηρίσει επιπόλαιους. Ορισμένα σοβαρά θέματα της ζωής σας, περνούν μονάχα από το χέρι σας. Μην προσπαθήσετε αν βρείτε ανθρώπους για να σπρώξετε το πρόβλημά σας, ή εξολοκλήρου την επίλυσή του.

Αιγόκερως

Ή του ύψους η του βάθους θα μοιάζει η τακτική σας απέναντι σε κάποιους ανθρώπους που διατηρείτε σχέσεις μαζί τους χρόνια. Ή θα αποσυρθείτε από τη ζωή τους χωρίς να δώσετε ιδιαίτερες εξηγήσεις, περιμένοντας να καταλάβουν από μόνοι τους το που έφταιξαν, ή θα τους διώξετε με συνοπτικές διαδικασίες, ακόμα και αν μαζί έχετε περάσει και όμορφες στιγμές, αλλά δε στάθηκαν στη συνέχεια στο ύψος των περιστάσεων. Εποχή δύσκολων αποφάσεων αυτή που διάγετε, απαραίτητων όμως σε κάθε περίπτωση.

Υδροχόος

Σύμφωνα με τα ζώδια (16/7/2020), φοβίες ανασφάλειες, συναισθηματική αποσταθεροποίηση, ίσως να γίνουν οι αιτίες, να αποκτήσετε κάποια ψυχοσωματικά συμπτώματα στην υγεία σας. Ότι και αν σας συμβαίνει, μιλήστε με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, που πάντα βρίσκονται κοντά σας, όταν και όποτε το χρειάζεστε. Βγάλτε από και σας μέσα σας εκείνα που σας αγχώνουν και σας προβληματίζουν. Η εσωστρέφεια δεν είναι καλός σύμβουλος. Τώρα θα μπορέσετε να αποκαταστήσετε σχέσεις που διαταράχτηκαν.

Ιχθείς

Οι απαιτήσεις του εργασιακού σας περιβάλλοντος, ή του χώρου που δραστηριοποιείστε, θα σας αναγκάσει να θυσιάσετε πράγματα από την προσωπική σας ζωή και θα στερηθείτε στιγμές μοναδικές, με το σύντροφό σας, με φίλους ή αγαπημένα πρόσωπα. Βρείτε λοιπόν τη χρυσή τομή και μοιράστε το χρόνο σωστά, τόσο για την καριέρα σας, όσο και για τα μικρά καθημερινά αλλά σπουδαία πράγματα που χαρίζουν οι ανθρώπινες σχέσεις σε προσωπικό επίπεδο.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

Αισθηματικές προβλέψεις Ιουλίου 2020 | Αναλυτικά για κάθε ζώδιο

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (16/7/2020) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα