Ο Kanye West εγκαταλείπει τον προεδρικό αγώνα 10 μέρες μετά την είσοδό του σε αυτόν

20:15 15/7/2020 - Πηγή: iPop

Εκτός προεδρίας ο Kanye West τελικά, αν και πριν λίγο καιρό είχε δηλώσει υποψήφιος για πρόεδρος των ΗΠΑ. Τι άλλαξε ξαφνικά; 

Ο Kanye West είναι σίγουρα κάτι παραπάνω από απλός μουσικός καθώς είναι ράπερ, τραγουδιστής, τραγουδοποιός, παραγωγός δίσκων, συνθέτης, επιχειρηματίας και σχεδιαστής μόδας. Είναι παντρεμένος 6 χρόνια με την τηλεοπτική περσόνα και επιχειρηματία Kim

Kardashian και πριν από 10 περίπου μέρες είχε ανακοινώσει ότι θα είναι υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ. Εκτός προεδρίας ο Kanye West τελικά, αφού εγκαταλείπει τον προεδρικό αγώνα, 10 μόλις μέρες μετά την ανακοίνωσή του ότι θα συμμετείχε σε αυτόν.

Σύμφωνα με την Independent, ο Steve Kramer, μέλος της ομάδας της εκστρατείας του Kanye West, δήλωσε στην εφημερίδα The Intelligencer ότι μετά από συγκέντρωση που έκανε ο ράπερ στη Φλόριντα αποφάσισε να μην συμμετάσχει στις εκλογές. «Είναι έξω», είπε ο Kramer, λέγοντας στη δημοσίευση ότι βρισκόταν στη διαδικασία να «ακυρώσει όλα μας τα πράγματα».

Αργότερα πρόσθεσε «Δεν έχω τίποτα καλό ή κακό για να πω για τον Kanye… Οποιοσδήποτε υποψήφιος υποψήφιος για πρόεδρος για πρώτη φορά περνάει από αυτούς τους ενδοιασμούς».

Τα δημοσιεύματα έρχονται λίγες μόνο μέρες μετά από μία δημοσκόπηση, σύμφωνα με την οποία ο Kanye West δεν θα έφτανε ούτε καν το ποσοστό του 2% εάν κατέβαινε στις εκλογές.

Αυτό έρχεται ως ανακούφιση σε πολλούς ανθρώπους. Φυσικά, οι άνθρωποι ανησυχούσαν για το τι θα μπορούσε να κάνει ένας υποψήφιος όπως ο Kanye στην ψηφοφορία.

Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε αν το ενδιαφέρον του για την πολιτική θα συνεχιστεί, όμως προς το παρόν δε θα τον δούμε στα ψηφοδέλτια για τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

H Kim Kardashian και η αλήθεια για την περιουσία της

Το άρθρο Ο Kanye West εγκαταλείπει τον προεδρικό αγώνα 10 μέρες μετά την είσοδό του σε αυτόν εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα