Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (16/7/2019)

07:46 16/7/2019 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Κριός

Η σημερινή ημέρα, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, δεν θα είναι ιδιαίτερα εύκολη για εσάς τους Κριούς. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω και οι όψεις συνόδου που θα σχηματίσει διαδοχικά με τον ανάδρομο Κρόνο και τον ανάδρομο Πλούτωνα, θα σας κάνουν να νιώσετε ότι όχι μόνο δεν παίρνετε την επιβράβευση που θέλετε και περιμένετε από τους προϊσταμένους

σας, αλλά αισθάνεστε ότι όλοι είναι ιδιαίτερα αυστηροί και απαιτητικοί μαζί σας. Αντί να δυσανασχετείτε, δείτε το ως μια ευκαιρία να δείτε τι κάνετε λάθος.

Ταύρος

Χαρούμενοι και ευδιάθετοι, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε σήμερα εσείς οι Ταύροι. Η παρουσία της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω και οι όψεις συνόδου που θα σχηματίσει διαδοχικά με τον ανάδρομο Κρόνο και τον ανάδρομο Πλούτωνα, θα σας ωθήσει να πάρετε πρωτοβουλίες και να συζητήσετε τα μελλοντικά σας σχέδια με άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον, τα οποία ξέρετε ότι μπορούν να σας βοηθήσουν να τα υλοποιήσετε.

Δίδυμοι

Σε αχαρτογράφητα νερά, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ταξιδέψετε σήμερα εσείς οι Δίδυμοι. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω και οι όψεις συνόδου που θα σχηματίσει διαδοχικά με τον ανάδρομο Κρόνο και τον ανάδρομο Πλούτωνα, θα σας φέρει απέναντι στους φόβους και στις ανασφάλειες σας. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να τους κοιτάξετε κατάματα και θα διαπιστώσετε ότι τελικά όχι μόνο δεν ήταν τόσο μεγάλοι, αλλά στην ουσία δεν ήταν δικοί σας.

Καρκίνος

Αρκετά πιεσμένοι, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε σήμερα εσείς οι Καρκίνοι.  Η παρουσία της Σελήνης απέναντι από το ζώδιο σας  στο ζώδιο του Αιγόκερω και οι όψεις συνόδου που θα σχηματίσει διαδοχικά με τον ανάδρομο Κρόνο και τον ανάδρομο Πλούτωνα, θα σας κάνουν να νιώσετε ότι τα αγαπημένα σας πρόσωπα και οι συνεργάτες σας είναι ιδιαίτερα σκληροί και επικριτικοί απέναντι σας. Οι δρόμοι που έχετε να ακολουθήσετε είναι δύο, είτε να δείξετε με την στάση σας ότι σας έχουν πληγώσει, είτε να φιλτράρετε αυτά που σας λένε και να τα χρησιμοποιήσετε προς όφελος σας. Η επιλογή είναι δική σας.

Λέων

Πολλές υποχρεώσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι έχετε αναλάβει εσείς οι Λέοντες. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω και οι όψεις συνόδου που θα σχηματίσει διαδοχικά με τον ανάδρομο Κρόνο και τον ανάδρομο Πλούτωνα, θα σας αναγκάσει να αλλάξετε τον τρόπο που λειτουργείτε στο χώρο της δουλειάς σας ώστε να γίνετε πιο μεθοδικοί και αποτελεσματικοί.  Ενώ για να έχετε ενέργεια, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να αλλάξετε τις διατροφικές σας συνήθειες υιοθετώντας πιο υγιεινές συνήθειες.

Παρθένος

Με καλή διάθεση, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας,  ότι θα ξεκινήσετε την σημερινή ημέρα εσείς οι Παρθένοι. Η παρουσία της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω και οι όψεις συνόδου που θα σχηματίσει διαδοχικά με τον ανάδρομο Κρόνο και τον ανάδρομο Πλούτωνα, θα σας βοηθήσει να βάλετε σε σταθερές βάσεις ένα φιλόδοξο σχέδιο σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να πάρετε την απόφαση και να προχωρήσετε την ερωτική σας σχέση σε άλλο επίπεδο.

Ζυγός

Από αρκετά σκαμπανεβάσματα θα περάσει η διάθεση σας σήμερα, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω και οι όψεις συνόδου που θα σχηματίσει διαδοχικά με τον ανάδρομο Κρόνο και τον ανάδρομο Πλούτωνα, θα σας κάνει να νιώσετε ότι η οικογένεια σας όχι μόνο δεν σας καταλαβαίνει, αλλά έχει πολλές απαιτήσεις από εσάς αδιαφορώντας για τις δικές σας επιθυμίες. Πριν νιώσετε πληγωμένοι σκεφτείτε ότι εσείς τους έχετε δώσει αυτό το δικαίωμα.

Σκορπιός

Γεμάτη ενδιαφέρουσες συζητήσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είναι η σημερινή ημέρα για εσάς τους Σκορπιούς. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω και οι όψεις συνόδου που θα σχηματίσει διαδοχικά με τον ανάδρομο Κρόνο και τον ανάδρομο Πλούτωνα, θα τονίσει το επικοινωνιακό σας ταλέντο. Μα πάνω από όλα θα εκμεταλλευτείτε τα δυνατά σας χαρτιά που δεν είναι άλλα από την σοβαρότητα του λόγου σας και τον έντονο μαγνητισμό σας.

Τοξότης

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Τοξότες. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω και οι όψεις συνόδου που θα σχηματίσει διαδοχικά με τον ανάδρομο Κρόνο και τον ανάδρομο Πλούτωνα, θα σας ωθήσουν να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας. Επίσης, η σημερινή έχει και ένα ακόμα σημαντικό μάθημα για εσάς, να προστατεύετε το πορτοφόλι σας και να μην είστε σπάταλοι.

Αιγόκερως

Όλα γύρω σας γυρίζουν, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, σε εσάς τους Αιγόκερους. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο σας και οι όψεις συνόδου που θα σχηματίσει διαδοχικά με τον ανάδρομο Κρόνο και τον ανάδρομο Πλούτωνα, θα σας κάνουν ιδιαίτερα αυστηρούς και επικριτικούς με τους φίλους, τους συνεργάτες και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Αυτό που θα πρέπει να δώσετε στους άλλους να καταλάβουν είναι ότι δεν προσπαθείτε να τους μειώσετε αλλά να τους βοηθήσετε να αναδείξουν τις δυνατότητες τους.

Υδροχόος

Εσωστρεφείς και μελαγχολικοί, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε σήμερα εσείς οι Υδροχόοι. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω και οι όψεις συνόδου που θα σχηματίσει διαδοχικά με τον ανάδρομο Κρόνο και τον ανάδρομο Πλούτωνα, θα ενισχύσουν το εσωτερικό σας άγχος για το μέλλον και την εξέλιξη σας. Αντί να κρύβεστε πίσω από το δάχτυλο σας, θα πρέπει να καταλάβετε ότι ήρθε η στιγμή να πάρετε τα ηνία της ζωής σας στα χέρια σας και να σχεδιάσετε με προσοχή το μέλλον σας.

Ιχθείς

Με τα νέα πρόσωπα που έχουν μπει στην ζωή σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Ιχθύες. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω και οι όψεις συνόδου που θα σχηματίσει διαδοχικά με τον ανάδρομο Κρόνο και τον ανάδρομο Πλούτωνα, θα σας βοηθήσουν να έρθετε πιο κοντά σε ισχυρά πρόσωπα. Αυτό που πρέπει να έχετε στο νου σας είναι ότι στον κύκλο αυτών των ανθρώπων θα μείνετε μόνο αν δείξετε συνέπεια και σοβαρότητα.

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv…

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (16/7/2019) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα