Συνελήφθη ύποπτος για τη δολοφονία της Βιολόγου στην Κρήτη

18:18 15/7/2019 - Πηγή: iPop

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ύποπτος για τη δολοφονία της Βιολόγου στην Κρήτη, όπως έγινε γνωστό νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας. Όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής. 

Συνελήφθη ύποπτος για τη δολοφονία της Βιολόγου, ο οποίος μάλιστα φέρεται να ομολόγησε το έγκλημα. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, πρόκειται για έναν άνδρα 27 ετών, πατέρας δύο παιδιών, αγρότης από το Μάλεμε Χανίων, ο οποίος μένει σε περιοχή της Κισσάμου, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδα flashnews.

Κατά

τις ίδιες πηγές, ο άνδρας που βρίσκεται στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ομολόγησε το έγκλημα της 60χρονης Αμερικανίδας στις Αρχές. Πώς, όμως, έφτασαν στα ίχνη του και ποιο ήταν το λάθος του που οδήγησε στη σύλληψη;

Προσπάθησε να καλύψει το έγκλημα με κάθε τρόπο, θεωρούσε πως είχε εξαφανίσει τα ίχνη του, όπως άλλωστε θεωρούσε πως στη συγκεκριμένη σπηλιά δεν θα βρουν τη σορό της. Ωστόσο, στην περιοχή όπου είχε μεταφερθεί η σορός της Σουζάνα Ίτον, βρέθηκαν ίχνη από το αυτοκίνητο του δράστη. Αυτό, σε συνδυασμό με άλλα ευρήματα από τον τόπο του εγκλήματος, βοήθησε τους αστυνομικούς να τον συλλάβουν.

Να θυμίσουμε πως η άτυχη γυναίκα είχε εξαφανιστεί στις 4 Ιουλίου και η σορός της εντοπίστηκε πέντε μέρες μετά στις 9 Ιουλίου, με την κινητοποίηση τόσο των Αρχών, όσο και εθελοντών να είναι τεράστια. Ο θάνατος της ήρθε από ασφυξία ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως ήταν μαρτυρικός και η 60χρονη πάλεψε για τη ζωή της. Τα κίνητρα ίσως είναι σεξουαλικά ενώ ακόμη δεν μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα πως είχε προηγηθεί βιασμός.

Η αμερικανική πρεσβεία ήταν σε συνεχή επικοινωνία με την αστυνομία ενώ το θέμα απασχόλησε και τα διεθνή πρακτορεία.

Για την υπόθεση αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις της Ελληνικής Αστυνομίας, οι οποίες ίσως λύσουν βασικές μας απορίες.

Το άρθρο Συνελήφθη ύποπτος για τη δολοφονία της Βιολόγου στην Κρήτη εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα