Σοκάρει η ομολογία του 27χρονου για το φόνο της Βιολόγου

21:30 15/7/2019 - Πηγή: iPop

Ανατριχιάζει η ομολογία του 27χρονου για το φόνο της Βιολόγου στην Κρήτη, της 60χρονης Σουζάνα Ίτον. Την πάτησε με το αυτοκίνητο, τη μαχαίρωσε και την έπνιξε. 

Η ομολογία του 27χρονου για το φόνο της Βιολόγου προκαλεί αποτροπιασμό και σοκάρει. Πώς έδρασε ο νεαρός άνδρας και ποια ήταν τελικά τα κίνητρά του;

Ο 27χρονος συνελήφθη νωρίς το απόγευμα της

Δευτέρας, είναι αγρότης και μένει στην περιοχή της Κισσάμου και έχει δύο παιδιά. Εκτός απ’ τον 27χρονο, συνελήφθη ένας ακόμη άνδρας, αλλοδαπός, ο οποίος εργαζόταν για τον φερόμενο ως δράστη και φέρεται να τον βοήθησε να μεταφέρει και να κρύψει τη σορό της 60χρονης στη σπηλιά.

Ο 27χρονος φέρεται να είπε στις Αρχές ότι ηδονίστηκε στη θέα της 60χρονης, κάτι που τον οδήγησε και στη δολοφονία της. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για έναν άνδρα με βαριά ψυχιατρικά προβλήματα.

Οι τελευταίες ώρες της άτυχης γυναίκας ήταν μαρτυρικές. Ο άνδρας πρώτα τη χτύπησε με το αυτοκίνητο, μετά τη μαχαίρωσε και τελικά την έπνιξε με τα χέρια του.

Ο πατέρας δύο παιδιών απ’ το Μάλεμε Χανίων την χτύπησε με το αυτοκίνητο δύο-τρεις φορές, «πάνω κάτω» στην άκρη του δρόμου που την είδε, την έβαλε στο πορτ – παγκάζ του οχήματός του και όταν αυτή άρχισε να χτυπάει, σταμάτησε. Στη συνέχεια, τη μαχαίρωσε μερικές φορές για να την «εξουδετερώσει», όπως είπε. Η Αμερικανίδα συνέχισε και πάλι να φωνάζει και να καλεί σε βοήθεια και τότε όπως αποκάλυψε την έπνιξε με τα χέρια του.

Πώς, όμως, έφτασαν στα ίχνη του και ποιο ήταν το λάθος του που οδήγησε στη σύλληψη;

Προσπάθησε να καλύψει το έγκλημα με κάθε τρόπο, θεωρούσε πως είχε εξαφανίσει τα ίχνη του, όπως άλλωστε θεωρούσε πως στη συγκεκριμένη σπηλιά δεν θα βρουν τη σορό της. Ωστόσο, στην περιοχή όπου είχε μεταφερθεί η σορός της Σουζάνα Ίτον, βρέθηκαν ίχνη από το αυτοκίνητο του δράστη. Αυτό, σε συνδυασμό με άλλα ευρήματα από τον τόπο του εγκλήματος, βοήθησε τους αστυνομικούς να τον συλλάβουν.

Το άρθρο Σοκάρει η ομολογία του 27χρονου για το φόνο της Βιολόγου εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα