Τα εντυπωσιακά σκουλαρίκια της Meghan Markle είναι Έλληνα σχεδιαστή! | Photos

19:46 15/7/2019 - Πηγή: iPop

Meghan Markle και Πρίγκιπας Harry έκαναν ακόμη μια δημόσια εμφάνιση το απόγευμα της Κυριακής για την πρεμιέρα του Lion King στο Λονδίνο. Τα εντυπωσιακά σκουλαρίκια της Meghan Markle που έκλεψαν τις εντυπώσεις είναι Έλληνα σχεδιαστή.

Η εμφάνιση της Δούκισσας και του Δούκα του Sussex δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη αφού

και πάλι ενθουσίασαν και εξέπληξαν τους fans. Η Meghan Markle μάλιστα, για ακόμη μια φορά εντυπωσίασε τους πάντες με την εμφάνισή της και τις στιλιστικές της επιλογές.

Η Meghan Markle που πρόσφατα έγινε και μανούλα, επέλεξε ένα total black σύνολο, είχε τα μαλλιά της πιασμένα και ήταν πολύ κομψή, όπως άλλωστε το συνηθίζει. Αυτό που μας έκανε εντύπωση και μας προκάλεσε έντονο ενδιαφέρον είναι ότι τα σκουλαρίκια που επέλεξε να βάλει και να σετάρει το μαύρο look της, είναι ελληνικής καταγωγής.

Συγκεκριμένα, τα σκουλαρίκια της Δούκισσας του Sussex είναι του γνωστού Έλληνα σχεδιαστή κοσμημάτων, Νίκου Κούλη, ο οποίος ανέβασε στο Instagram του φωτογραφίες με την Meghan Markle κάνοντας και την… αποκάλυψη.

View this post on Instagram

Meghan Markle, Duchess of Sussex, wearing Oui collection #whitediamond stud #earrings at the Lion King Premiere in London

Keywords
Τυχαία Θέματα