Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (16/2/2020)

09:03 16/2/2020 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (16/2/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (16/2/2020):Κριός

Ερωτικές στιγμές με εντυπωσιακές εμφανίσεις και έντονη θέληση για «καλοπέραση». Ιδιαίτερη προσοχή οι του τρίτου 10ημέρου. Ένα είδος «επικινδυνότητας»ανάμεσα σε συντρόφους, προκαλεί

προβληματισμό. Νέα «εποχή»στα επαγγελματικά σας. Προετοιμαστείτε για ευκαιρίες και διεκδίκηση υλικών. Στα οικονομικά επανεξέταση οφειλών και τακτοποίηση λογαριασμών.

Ταύρος

Μετά από μερικές λανθασμένες πληροφορίες, που σας προκάλεσαν θλίψη και απογοήτευση, αναγκάζεστε να κάνετε μια εκ βαθέων έρευνα. Τα αποτελέσματα είναι ικανοποιητικά. Μια απασχόληση που αναφέρεται σε κάτι παλιό(περασμένη δουλειά και παρελθόντες συνεργάτες), είναι στο προσκήνιο. Ειδήσεις για βελτίωση οικονομικών.

Δίδυμοι

Ένας περασμένος έρωτας έρχεται ξανά στο φως. Καλείστε να κλείσετε τις εκκρεμότητες για να συνεχίσετε πιο ήρεμα την ερωτική σας ζωή. Οι προοπτικές στην δουλειά είναι εντυπωσιακές και σας παρακινούν να δράσετε με περισσότερο δυναμισμό. Στα οικονομικά σας παρουσιάζονται οφέλη από νέα δουλειά ή απασχόληση.

Καρκίνος

Με υπερηφάνεια και όχι ηττοπάθεια κινούνται τώρα τα αισθηματικά σας. Νέες προοπτικές με μεγαλοπρεπή αγάπη σας φτιάχνουν την διάθεση. Αρχοντική συμπεριφορά από και προς το ταίρι. Έχετε στο νου σας μια δουλειά στα «σκαριά». Μπορεί να μην είναι το ιδανικό σας, αλλά επί του πρακτέου θα είναι αποδοτική. Οικονομικά έχετε κινητικότητα. Προσοχή το τρίτο 10ήμερο, από έλλειψη ελέγχου.

Λέων

Ξεφεύγετε από την λαμπερή εκδήλωση συναισθημάτων και φροντίζετε τα πρακτικά θέματα μιας σχέσης. Αρκετοί από εσάς θα ασχοληθείτε ακόμη και με περιουσιακό στοιχείο συντρόφου. Βρίσκεστε σε ένα στάδιο αποφασιστικότητας και απομάκρυνσης από μια δουλειά που δεν σας ικανοποιεί. Κι αυτό είναι οριστικό. Οικονομικά παίρνετε μυστική είδηση για βελτίωση.

Παρθένος

Όσοι από εσάς δεν τερμάτισαν το περασμένο διάστημα, βρίσκονται στα πρόθυρα να τελειώσουν μια αρρωστημένη κατάσταση. Ίσως όμως πρέπει να γίνει έτσι, για την δική σας ηρεμία. Η νέα Σελήνη θα επηρεάσει θετικά τα επαγγελματικά σας, αφού θα προκύψει μια πρόταση που δεν περιμένατε. Οικονομικά κάντε τους υπολογισμούς σας και μειώστε τα περιττά έξοδα.

Ζυγός

Σε φάση εκτάκτων ερωτικών περιπετειών αλλά και μιας εκ βαθέων εξομολόγησης σας βρίσκει αυτή η περίοδος. Η διάθεση σας είναι «ανεβασμένη»και οι προοπτικές πολύ καλές. Καινούργια πράγματα και νέα πρόταση, που αφορά αποκλειστικά και μόνο το συμφέρον σας. Στα οικονομικά βελτίωση αλλά και άσκοπα έξοδα. Προσοχή.

Σκορπιός

Σκέφτεστε πως πρέπει να γίνει μια αρχή, ή να αναθερμάνετε την ήδη υπάρχουσα κατάσταση. Βέβαια, όλο αυτό θα ευδοκιμήσει, σε λίγες μέρες, με εναρκτήριο διάστημα, την νέα Σελήνη. Με δυναμισμό και ωφέλεια ξεκινάτε κάτι καινούργιο ή ανανεώνεται κάτι παλιό, με κάποιο ίσως εντυπωσιακό «προϊόν». Στα οικονομικά αρχίζετε να γίνεστε πιο «σφιχτοί».

Τοξότης

Σε ένα καλύτερο στάδιο βρίσκεται τώρα η ερωτική σας ζωή. Με ανεβασμένη ψυχολογία αλλά και συνθήκες που το δημιουργούν, οι ελεύθεροι βρίσκουν ταίρι ιδιαίτερα εντυπωσιακό. Θα γίνουν επαφές με πρόσωπα από παλιά, προκειμένου να κλειστεί μια νέα συμφωνία άκρως συμφέρουσα. Αυτό προϋποθέτει κόπο, αλλά κι επιτυχία. Οικονομικά μικρές δυσκολίες.

Αιγόκερως

Κατόπιν μιας περιόδου με απομόνωση και δοκιμασία, θα βρεθείτε στην καλή πορεία των αισθηματικών σας, με πιο «μεστωμένο»μυαλό και πολύ καλές προοπτικές. Έμπιστο άτομο, σας ανακοινώνει μια θετική είδηση για έναρξη δουλειάς. Δυνατότητα σταθερότητας και εξασφάλισης. Οικονομικά να περιμένετε απότομες αλλά καλές αλλαγές.

Υδροχόος

Η αποκάλυψη που θα έχετε στα αισθηματικά σας, θα είναι βάλσαμο στην ψυχή σας. Βαδίζετε σε μια καλύτερη πλέον περίοδο, όπου μπορούν να λυθούν αρκετά θέματα. Ξεκίνημα με έντονη δραστηριότητα σας φέρνει η νέα Σελήνη στο ζώδιο σας. Θετική και σταθερή εξέλιξη, με μόνιμη προοπτική. Οικονομικά κάτι αλλάζει. Γίνεστε απαιτητικοί και αποδοτικοί.

Ιχθείς

Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία της νέας Σελήνης, για να έρθετε σε μια καλή συνεννόηση με το πρόσωπο που συνδέεστε. Μεγαλειώδης έκφραση αγάπης και ειλικρίνειας. Απαιτητική περίοδος στα επαγγελματικά. Πρέπει να δείξετε τον καλύτερο εαυτό σας, προκειμένου να κερδίσετε το χαμένο έδαφος. Έξοδα, ζημιές και σπατάλες, χαρακτηρίζουν τα οικονομικά σας.

Δες ακόμα:

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (16/2/2020) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα