Ποια εκπομπή του Alpha “κόβεται” στα μέσα της χρονιάς;

16:54 15/2/2020 - Πηγή: iPop

Στα μέσα της χρονιάς το κανάλι του Alpha έρχεται να κάνει αλλαγές στο πρόγραμμά του. Ποια εκπομπή του Alpha “κόβεται” στα μέσα της χρονιάς; 

Πολλά έχουν ακουστεί τον τελευταίο καιρό για την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, που φαίνεται να μην συνεχίζει την εκπομπή την επόμενη χρονιά, όμως τελικά μια άλλη εκπομπή του καναλιού είναι αυτή που θα λάβει τέλος.

Ποια είναι αυτή η εκπομπή του Alpha;

Μπορεί

να βρισκόμαστε στα μέσα της τηλεοπτικής σεζόν, όμως η εκπομπή του Alpha που παρουσιάζει ο Φώτης Σεργουλόπουλος φαίνεται να σταματάει τις προβολές της.

Το πρωί του Σαββάτου στο «Έλα Χαμογέλα», ο δημοσιογράφος Αλέξης Μίχας ανέφερε πως το Divided του Φώτη Σεργουλόπουλου ολοκληρώνει την πορεία του στην απογευματινή ζώνη του σταθμού, ρίχνοντας την αυλαία του πιο νωρίς από το προγραμματισμένο.

Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα από την εταιρεία παραγωγής μέσα στην εβδομάδα που μας πέρασε και ενημερώθηκαν οι συντελεστές ότι δεν πρόκειται να συνεχιστεί το τηλεπαιχνίδι. Είχε πάρει μία έγκριση αρχικά για 85 επεισόδια, πήρε στη συνέχεια μία παράταση, δεν απέδωσε στους πίνακες τηλεθέασης τα αναμενόμενα και έτσι ολοκληρώνεται 

Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει πως ολοκληρώνεται και η συνεργασία του παρουσιαστή, Φώτη Σεργουλόπουλου, με το κανάλι, όπως εξήγησε ο δημοσιογράφος Αλέξης Μίχας.

Όπως αναφέρεται, ο παρουσιαστής αυτός έχει ήδη ξεκινήσει συζητήσεις για ένα νέο τηλεοπτικό project, το οποίο δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό αν θα βγει στον αέρα αυτή ή την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Σχετικά με το συμβόλαιο του Φώτη Σεργουλόπουλου, αυτό λήγει με το τέλος της σεζόν, όμως υπάρχει η καλή διάθεση και από τις δύο πλευρές να ανανεωθεί και την επόμενη σεζόν. Άλλωστε, ο παρουσιαστής είχε μιλήσει στην αρχή της σεζόν για ένα άλλο project που σκοπός ήταν να προβάλλεται μετά την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, αλλά δεν προχώρησε και συνεπώς μπορεί να είναι αυτό που θα τεθεί στα σκαριά.

Να σημειώσουμε, βέβαια, πως ακόμα δεν έχει υπάρξει επίσημη ανακοίνωση από το κανάλι.

Διάβασε ακόμα:

Μήπως αυτή η κίνηση πρόδωσε την αποχώρηση της Μενεγάκη απ’ τον Alpha;

Το άρθρο Ποια εκπομπή του Alpha “κόβεται” στα μέσα της χρονιάς;  εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα