Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (15/12/2021)

11:19 15/12/2021 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (15/12/2021) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (15/12/2021):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (15/12/2021),

η Σελήνη σήμερα από το πρωί θα βρίσκεται στον Ταύρο και τον 2ο σας οίκο και θα σας απασχολήσει η οικονομική σας ασφάλεια ωστόσο μπορεί να βγουν κάποια ξαφνικά έξοδα για οφειλές του σπιτιού αλλά και στα επαγγελματικά σας.

Ταύρος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στο ζώδιό σας και θα ενεργοποιηθούν ξανά κάποιες δυσκολίες που έχετε σε επαγγελματικά θέματα αλλά και κάποιες διαφωνίες με συνεργάτες.

Δίδυμοι

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Ταύρο και τον 12ο σας οίκο και ίσως νιώσετε ανασφάλεια ή και εκνευρισμό για οφειλές αλλά και θέματα νομικά ή εξωτερικού που θα πρέπει να τακτοποιήσετε…

Καρκίνος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Ταύρο και τον 11ο σας οίκο και ίσως συναντήσετε φίλους ή κάποιες ομάδες  που ωστόσο θα έχετε κάποιες δυσκολίες και διαφωνίες για οικονομικά ζητήματα.

Λέων

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Ταύρο και τον 10ο σας οίκο και πολλοί από εσάς μπορεί να έχετε ξαφνικές ανατροπές στον επαγγελματικό σας τομέα ωστόσο αποφύγετε ξαφνικές αποφάσεις και την τάση σας  να επανασταστήσετε.

Παρθένος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Ταύρο και τον 9ο σας οίκο και θα έχετε ξαφνικές προτάσεις ή εξελίξεις στα σχέδιά σας που θα σας ευνοήσουν αλλά θα πρέπει να κουραστείτε ταυτόχρονα.

Ζυγός

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Ταύρο και τον 8ο σας οίκο και ίσως ταλαιπωρηθείτε με κάποιες οφειλές ή οικονομικά ωστόσο θα μπορέσετε να τα αντιμετωπίσετε με σοβαρότητα και θα τα καταφέρετε.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (15/12/2021), η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Ταύρο και τον 7ο σας οίκο και προσέχετε εντάσεις και διαφωνίες με συνεργάτες αλλά και άτομα της οικογένειάς σας.

Τοξότης

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Ταύρο και τον 6ο σας οίκο και μπορεί να έχετε κάποιες ανατροπές σε συμφωνίες αλλά και αναποδιές στην καθημερινότητά σας.

Αιγόκερως

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Ταύρο και τον 5ο σας οίκο και θα σας απασχολήσουν τα οικονομικά σας και κάποια έξοδα που θα πρέπει να κάνετε για να περάσετε καλά ή να κάνετε κάποια χόμπι σας.

Υδροχόος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Ταύρο και τον 4ο σας οίκο και ίσως πιεστείτε αρκετά ψυχολογικά σε θέματα επαγγελματικά αλλά και οικογενειακά.

Ιχθύς

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Ταύρο και τον 3ο σας οίκο και θα έχετε επικοινωνία με το κοντινό σας περιβάλλον ή και με τα αδέλφια σας ωστόσο μπορεί να υπάρξουν πράγματα που θα σας πιέσουν αρκετά ψυχολογικά.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (15/12/2021) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα