Τα Top Style Trends στο Google για το 2021 αποδεικνύουν ότι η Rachel Green θα είναι για πάντα το απόλυτο fashion icon

17:47 14/12/2021 - Πηγή: iPop

Η Google μόλις κυκλοφόρησε τα δεδομένα της με τις περισσότερες αναζητήσεις για το 2021 και εννοείται πως ως γνήσιοι fashion lovers δε θα μπορούσαμε να μην αναζητήσουμε τις τάσεις στην μόδα. Η Google, λοιπόν, για το 2021 εμβάθυνε στον κόσμο των σύγχρονων τάσεων και μας έχει συγκεντρώσει όλα τα αποτελέσματα σε μία λίστα!

Μεταξύ των 10 κορυφαίων τύπων ρούχων που αναζητήθηκαν στην Google

φέτος είναι τα “rave outfits”, “preppy outfits”, “cottagecore outfits”, “’90s outfits” και “festival outfits”, υποδηλώνοντας ότι όσοι αναζητούν συμβουλές μόδας θέλουν να λάβουν μέρος στην indie αισθητική ή τάση.

Very Peri: Το χρώμα του 2022 καταλαμβάνει τον χώρο της μόδας – Μάθε κι εσύ πώς να το εντάξεις στην γκαρνταρόμπα σου

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vogue (@voguemagazine)

Ωστόσο, εάν αυτή η κλίση σηματοδοτεί ότι οι υποκουλτούρες επιστρέφουν, ο τρόπος με τον οποίο χρησιμοποιούνται οι συγκεκριμένες λέξεις στο διαδίκτυο, ειδικά σε πλατφόρμες όπως το TikTok και το Instagram, υποδηλώνουν κάτι άλλο. Πολλοί νέοι λάτρεις της μόδας, Millennial και Gen-Z,βλέπουν αυτές τις υποκουλτούρες λιγότερο ως ιδεολογικά κινήματα παρά ως αισθητικές. Το να θέλεις να ντύνεσαι σαν raver δεν έχει να κάνει με το να είσαι raver και αυτή είναι μια νοοτροπία που θα είναι δύσκολο να κατανοήσουν οι παλαιότερες γενιές. Παλιότερα, το να ντύνεσαι σαν μια ομάδα στην οποία δεν ανήκεις ήταν μια βασική αμαρτία Ήσουν είτε «ποζέρι» είτε «ξεπουλημένος».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vogue (@voguemagazine)

Ενώ, λοιπόν, στο παρελθόν, τα ενδύματα και η αισθητική σήμαιναν κάτι για τον χρήστη – μόνο οι αληθινοί πανκ φορούσαν παντελόνια ταρτάν και καρφίτσες – τα δεδομένα της Google δείχνουν κάτι εντελώς διαφορετικό.

Παλιές δεξαμενές καυσίμων μεταμορφώνονται σε οίκους υψηλής ραπτικής – Ο οίκος Balenciaga γιορτάζει!

Ακολουθούν οι 10 κορυφαίες δημοφιλείς αναζητήσεις σε μια σειρά κατηγοριών που σχετίζονται με τη μόδα και τις αγορές το 2021, από outfits έως ρούχα celebrity, αληθινά και φανταστικά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vogue (@voguemagazine)

Πολλά από τα αποτελέσματα δεν προκαλούν έκπληξη, αν σκεφτεί κανείς όσα μας απασχόλησαν καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου (τα ρούχα του Harry Styles καθώς ξεκινούσε την περιοδεία του, για παράδειγμα, ή αν επέστρεψαν τα skinny τζιν). Άλλα αντικατοπτρίζουν την διαρκώς αυξανόμενη τάση μας για νοσταλγία, όπως για παράδειγμα το στυλ της αγαπημένης μας Rachel Green από τα Φιλαράκια.

8 fashion trends που μας έδειξε η Jennifer Aniston στα Φιλαράκια και είναι μέχρι σήμερα στη μόδα!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vogue (@voguemagazine)

Αναλυτικά τα Trends στη μόδα που αναζητήθηκαν στη Google για το 2021:

Outfits διασήμων:

Adam SandlerBritney SpearsCam NewtonCherDoja CatHarry StylesSelena QuintanillaMelania TrumpLizzoAaliyah

Outfits φανταστικών χαρακτήρων:

Sarah Cameron (“Outer Banks”)Bella Swan (“Twilight”)Hannah Montana (“Hannah Montana”)Love Quinn ( “You”)Cruella (“101 Dalmatians”)Rachel Green (“Friends”)Keeley Jones (“Ted Lasso”)Elena Gilbert (“The Vampire Diaries”)Jackie Burkhart ( “That ’70s Show”)Fran Fine (“The Nanny”)

Τύποι outfits:

Rave Preppy Country club ’70s #Cottagecore’90s Homecoming Throwback Festival ’50s


How to style (Πώς να φορέσω…):

How to style straight leg jeansHow to style a wolf haircutHow to style a corsetHow to style ringsHow to style a sweater vestHow to style boyfriend jeansHow to style bell bottom jeansHow to style oversized sweaterHow to style a bob haircutHow to style flannel

Are… in style? (Είναι στη μόδα..;):

BangsSkinny jeansCargo shortsOverallsTall bootsJean jacketsBell bottomsCold shoulder topsLeather jacketsVests

What to wear (Τι να φορέσω σε…):

What to wear to a concertWhat to wear to homecomingWhat to wear under graduation gownWhat to wear to a bridal showerWhat to wear to graduationWhat to wear to jury dutyWhat to wear to a baseball gameWhat to wear snowboardingWhat to wear to an interviewWhat to wear to a wake

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Τα Top Style Trends στο Google για το 2021 αποδεικνύουν ότι η Rachel Green θα είναι για πάντα το απόλυτο fashion icon εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Αναζητήσεις
rachel friends ρούχα
Τυχαία Θέματα