Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (13/9/2020)

09:01 13/9/2020 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (13/9/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (13/9/2020):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (13/9/2020), σε μια ημέρα πιο χαλαρή, πιθανόν σήμερα

να προβείτε σε διατροφικές ατασθαλίες, ή να κάνετε κάποιες καταχρήσεις, η οποίες λίγο μετά θα σας επιβαρύνουν ελαφρώς. Για το λόγο αυτό, προσέξτε το τι καταναλώνετε, τις ποσότητες αλλά και το είδος μιας τροφής. Κατά τα άλλα, μιας και δεν είναι εποχή αποφάσεων προς το παρόν, πιθανόν να χρειάζεται να αναδιπλωθείτε να αλλάξετε τις τακτικές προσέγγισης κάποιων ατόμων που πιστεύετε ότι έχουν και τη δύναμη και τον τρόπο να προωθήσουν τα σχέδιά σας. Το σίγουρο είναι, ότι για να προχωρήσετε τα σχέδιά σας, θα χρειαστεί να ασκήσετε περισσότερη διπλωματία.

Ταύρος

Δεν αποκλείεται σήμερα, ένας δικός σας άνθρωπος, συγγενής ή στενό σας φίλος, να σας φορτώσει λιγάκι το πρόγραμμα, ζητώντας σας μια εξυπηρέτηση, που μάλλον θα τη δεχτείτε. Καλό θα ήταν όμως, να μην αναλαμβάνετε ευθύνες άλλως, όταν γνωρίζετε, ότι έχουν τα χρονικά περιθώρια, που εσείς δεν τα έχετε, να τα λύσουν μόνοι τους. Καλύτερα στην περίπτωση αυτή, να τους υποδείξετε τους τρόπους που μπορούν να κινηθούν για να φέρουν εις πέρας τις δουλειές τους, παρά να αναλάβετε την ευθύνη τους. Λίγο αργότερα, εάν πάει κάτι λάθος σε αυτό, τότε εσείς θα χρεωθείτε τη ζημιά και είναι άδικο να λογοδοτείτε.

Δίδυμοι

Με τίποτα σήμερα, δε θα θελήσετε να παραμείνετε κλεισμένοι στο σπίτι, ή να ασχοληθείτε με αγγαρείες και δουλειές που πρέπει να γίνουν. Οι δουλειές λοιπόν μπορούν να περιμένουν και καλά θα κάνετε να βγείτε έξω με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, για να χαρίσετε στον εαυτό σας, μία μέρα, που να μην είναι φορτωμένη με τις έννοιες της καθημερινότητας. Βέβαια, υπάρχει μία περίπτωση, να κάνετε μία πρόσκληση για έξοδο σε ένα φιλικό σας πρόσωπο και ο τρόπος που θα σας αντιμετωπίσει, να σας προβληματίσει, αφού δε θα αναμένετε μία τέτοια απότομη συμπεριφορά. Πιθανό μία φιλία να αλλάζει…

Καρκίνος

Μην αρνηθείτε προσκλήσεις για εξόδους, κοινωνικές ή φιλικές, για μια μικρή απόδραση, σε έναν κύκλο ανθρώπων που μπορεί να μη συνηθίζατε μέχρι τώρα να συντροφεύεστε. Ο κοινωνικός σας κύκλος αλλάζει και εμπλουτίζεται με χαρακτήρες ανθρώπων, που θα έχουν στη συνέχεια, να παίξουν, σημαντικό ρόλο για την προσωπική σας σταδιοδρομία, όπου και αν δραστηριοποιηθείς, με ότι και αν ασχοληθείτε, όπου κι αν σκοπεύετε να εργαστείτε ή να συνεργαστείτε.  Στην τελευταία περίπτωση, μπορείτε να πάρετε κάποιες δεσμεύσεις προς στο παρόν δια λόγου και όχι ενυπόγραφα. Μείνετε σε συνεχή κίνηση.

Λέων

Νομικά θέματα ή θέματα που σχετίζονται με το δημόσιο, ή άλλες υπηρεσίες, την εβδομάδα που έρχεται, ίσως να δείτε ότι κολλούν και δεν εξελίσσονται με τους ρυθμούς που θα επιθυμούσατε. Μην απογοητεύεστε. Είναι η εποχή περίεργη που δίνει καθυστερήσεις και αναβολές. Ίσως μάλιστα ένα τέτοιο θέμα εάν σας απασχολεί, να σας κάνει να αναδιπλωθείτε και να επανεξετέσετε τις προοπτικές του, ή τη δική σας στάση και τακτική. Μια ευκαιρία παροδική θα σας δοθεί, στο να ενισχύσετε με κάποιο τρόπο το εισόδημά σας, ή να ξεκινήσετε μία νέα συνεργασία μερικής απασχόλησης, ή παράλληλης εργασίας.

Παρθένος

Ακολουθήστε σήμερα τη φυσική ροή και κάντε πράγματα που κυρίως σας ξεκουράζουν και σας ευχαριστούν. Αφήστε τις δύσκολες σκέψεις αλλά και αποφάσεις για λίγο αργότερα, που οι συνθήκες θα είναι πιο ευνοϊκές για εσάς και τους στόχους σας. Σας χρειάζεται ψυχική και σωματική ανανέωση, αλλαγή παραστάσεων και ανθρώπους θετικά σκεπτόμενους γύρω σας. Κοιταχτείτε στον καθρέφτη σας και χαμογελάστε στον εαυτό σας, δίνοντάς του την υπόσχεση, ότι θα τον φροντίσετε περισσότερο, γιατί εάν είστε εσείς καλά, τότε θα είναι καλά και όλοι όσοι αγαπάτε και σας αγαπούν.

Ζυγός

Ένα μήνυμα, ένα τηλεφώνημα σήμερα, ίσως να σας προβληματίσει, αφού θα πρόκειται για την επιστροφή ενός ανθρώπου, που πιθανόν οι σχέσεις σας να είχαν κάποτε διαταραχτεί. Ίσως να είναι ένας παλιός σας συνεργάτης, ή ακόμα και ένας πρώην ερωτικός σύντροφος, που έρχεται για να ζητήσει καθυστερημένες χρονικά εξηγήσεις από σας.  Ήδη μέσα στο μυαλό σας έχετε πάρα πολλά να σας πιέζουν και να σας καταπιέζουν. Όσο και αν είστε άτομα από τη φύση σας ευγενικά και με λεπτότητα, μην του δώσετε πολλά περιθώρια, να βγάλει από μέσα του τα δικά του συμπλέγματα και να τα φορτώσει σε εσάς.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (13/9/2020), δεν είναι απαραίτητο, να βγαίνετε από το σπίτι, μόνο και μόνο, επειδή υπάρχει λόγος. Για το λόγο αυτό, ακόμα και αν δεχτείτε μια πρόσκληση προκειμένου να παρευρεθείτε σε μία κοινωνική συγκέντρωση- εκδήλωση, ή μια συντροφιά, για έναν καφέ ή για ένα ποτήρι κρασί, μην αρνηθείτε μία τέτοια πρόσκληση. Υπάρχουν πολλές πιθανότητες, να συναντήσετε έναν άνθρωπο που έχετε να δείτε καιρό, που σας είναι αγαπητός και η σχέση σας να επανεκτιμηθεί. Μπορεί να μιλήσετε με ένα άτομο, που να σας δώσει μία ιδέα, την οποία θα μπορέσετε να τη χρησιμοποιήσετε επαγγελματικά. Σίγουρα οι ευκαιρίες βρίσκονται έξω από την εσωστρέφεια.

Τοξότης

Τις επόμενες ημέρες, πιθανόν να έχετε σκεφτεί να πάρετε ένα ρίσκο, προκειμένου να κερδίσετε κάτι σε επαγγελματικό ή οικονομικό επίπεδο. Πριν προχωρήσετε όμως σε κάτι τέτοιο, φροντίστε να έχετε πάρει αρκετές πληροφορίες, όχι μόνο από μία πηγή και αν είναι δυνατόν, ότι και αν σκέφτεστε να επενδύσετε ή να ρισκάρετε, κάντε το προς το τέλος της επόμενης εβδομάδας. Παράλληλα, εάν προκύψει κάποια συμφωνία, μπορείτε να δεσμευτείτε δια λόγου, όχι όμως ενυπόγραφα. Εάν αυτό είναι απαραίτητο, αφήστε το κι αυτό για τις τελευταίες ημέρες της εβδομάδας που μας έρχεται.

Αιγόκερως

Τις επόμενες ημέρες, κάποια θέματα που σχετίζονται με το σπίτι και το πως πρακτικά πρέπει να είναι για να ζείτε καλύτερα εσείς και όσοι τυχόν συμβιώνουν μαζί σας, θα σας απασχολήσουν και ίσως να χρειαστεί να κάνετε κάποια παραπάνω έξοδα από όσα αναμένατε, προκειμένου να βελτιωθούν οι συνθήκες εκεί. Κατά τα άλλα, αφήστε σήμερα κατά μέρους κάποιες αποφάσεις που είστε έτοιμοι να βάλετε σε ενέργεια και ασχοληθείτε μονάχα με ότι σας αρέσει, σας ευχαριστεί αλλά κυρίως σας ξεκουράζει. Δεν αποκλείεται να δεχτείτε φίλους στο χώρο σας, ή να καλέσουν εσάς στο δικό τους, οπότε αποδεχτείτε την πρόσκληση.

Υδροχόος

Σύμφωνα με τα ζώδια (13/9/2020), μια οικονομική βοήθεια που δεν αναμένατε, έρχεται στα χέρια σας και σας βγάζει από τη δύσκολη θέση, να καλύψετε κάποιες εκκρεμότητες που σας άγχωναν.  Καλό θα ήταν, να διατηρήσετε την πηγή σας κρυφή και να μην πείτε πουθενά, από που λάβατε τα χρήματα. Σε μια άλλη περίπτωση, οι ανακατατάξεις που συνέβαιναν αρκετό καιρό στο εργασιακό σας περιβάλλον, τελικά έγειραν υπέρ σας, οπότε τις επόμενες ημέρες να αναμένετε, μια προαγωγή, ή τη βελτίωση της ήδη υπάρχουσας θέσης σας. Εάν τώρα, ψάχνετε για δουλειά, από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας, έχετε περισσότερες πιθανότητες να βρείτε στο αντικείμενό σας.

Ιχθύς

Ασφαλώς και μπορείτε να προχωρήσετε σε συμφωνείς ή συνεργασίες σε βάθος χρόνου, πρέπει όμως δια λόγου ή ενυπόγραφα, να το κάνετε από τα μέσα και μετά της εβδομάδας που έρχεται. Προς το παρόν κερδίστε και κρατήστε το χρόνο με το μέρος σας και προσπαθήστε με ότι θέλετε στη συνέχεια να ασχοληθείτε, να πάρετε τις κατάλληλες πληροφορίες και μάλιστα, όχι μονάχα από μία πηγή. Με όλα τα παραπάνω καλό θα ήταν να ασχοληθείτε από Δευτέρα, αφού το καλύτερο που έχετε σήμερα να κάνετε, είναι να περάσετε το χρόνο σας χαλαρά, μόνοι, ή με την παρέα αγαπημένων προσώπων και καλών σας φίλων.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Σεπτέμβριο του 2020;

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tvPhoto: Freepik

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (13/9/2020) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα