Ο αδερφός της Σίσσυς Χριστίδου εισέβαλε στο πλατό αλλά εμείς κάναμε ζουμ στην τούρτα που της έφερε!

16:55 12/9/2020 - Πηγή: iPop

Πρεμιέρα που μετατράπηκε σε party γενεθλίων έκανε σήμερα η εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου “Έλα Χαμογέλα” και την παρουσιάστρια περίμενε μία απρόσμενη αλλά ευχάριστη έκπληξη στο πλατό. Ο αδερφός της, Γιάννης Χρηστίδης σε συνεννόηση με τους συναδέλφους της και με αφορμή τα γενέθλιά της εισέβαλε στην εκπομπή με… τούρτα!

Πρεμιέρα που μετατράπηκε σε party γενεθλίων

Η

πανέμορφη παρουσιάστρια είχε την πρεμιέρα της εκπομπής της “Έλα Χαμογέλα” σήμερα, Σάββατο 12/9, και εκτός αυτού είχε και τα γενέθλιά της! Κατά τη διάρκεια της εκπομπής και μη γνωρίζοντας η ίδια τι της επιφύλασσαν οι συνάδελφοί της, ήταν εντελώς ανυποψίαστη και αυτό φάνηκε και στο γυαλί της τηλεόρασης.

Ύστερα από μία ανθοδέσμη λουλούδια, μία αφιέρωση ενός τραγουδιού και την προβολή ενός video που της είχαν ετοιμάσει έσκασε μύτη στο πλατό ο αδερφός της, Γιάννης Χρηστίδης, κρατώντας μία τούρτα με αναμμένα κεράκια και μία κούκλα με κόκκινα μαλλιά στην κορυφή της! Η τούρτα της ήταν ειδικά κατασκευασμένη για τη Σίσσυ Χρηστίδου και η κούκλα αντιπροσώπευε την ίδια. Η συνέχεια ήταν χιουμοριστική για τον εορτασμο των 40 χρόνων της και συνοδεύτηκε από ένα τραγούδι για τις.. σαραντάρες!

Την έκπληκτη Σίσσυ Χρηστίδου περίμενε και μία ακόμα έκπληξη αφού στη συνέχεια βγήκαν σε ζωντανή σύνδεση οι γονείς της!

Αυτή η πρεμιέρα σίγουρα θα μείνει στην παρουσιάστρια αξέχαστη καθώς όπως ανέφερε ήθελε να ξεκινήσει η εκπομπή της στα γενέθλια της. Οι ευχές πλημμύρισαν το πλατό τόσο οικογενειακές όσο και από συναδέλφους!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

Η Σίσσυ Χρηστίδου αδυνάτισε για τα καλά και μας δείχνει το σώμα της

Το άρθρο Ο αδερφός της Σίσσυς Χριστίδου εισέβαλε στο πλατό αλλά εμείς κάναμε ζουμ στην τούρτα που της έφερε! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα