Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (13/8/2019)

09:30 13/8/2019 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (13/8/2019) και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (13/8/2019):Κριός

Ευχάριστες προσκλήσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα έχετε σήμερα εσείς οι Κριοί. Μπορεί

μέχρι το μεσημέρι η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω να σας πιέσει ώστε να είστε συνεπείς στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις. Μετά το μεσημέρι όμως, που θα κάνει την είσοδο της στο ζώδιο του Υδροχόου στον 11ο Ηλιακό σας οίκο θα αλλάξει εντελώς το κλίμα, αφού οι προσκλήσεις που θα έχετε από φιλικά σας πρόσωπα θα σας γεμίσουν χαρά.

Ταύρος

Η διάθεση των περισσότερων εκπροσώπων του ζωδίου σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα περάσει από πολλά σκαμπανεβάσματα. Στο ξεκίνημα της ημέρας η παρουσία της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να κλείσετε υποθέσεις που σας απασχολούσαν καιρό. Μετά το μεσημέρι όμως, η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε ουσιαστικά με την καριέρα σας και να δείτε με σοβαρότητα τις προοπτικές που ανοίγονται.

Δίδυμοι

Σίγουροι για τον εαυτό σας και τις επιλογές σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι αισθάνεστε σήμερα εσείς οι Δίδυμοι. Στο πρώτο μισό της ημέρας η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας γεμίσει με αυτοπεποίθηση και σιγουριά. Μετά το μεσημέρι η διάθεση σας θα βελτιωθεί ακόμα περισσότερο αφού , η είσοδος της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου στον 9ο Ηλιακό σας οίκο θα σας ωθήσει να πάρετε πρωτοβουλίες και να συζητήσετε τα μελλοντικά σας σχέδια με τους αγαπημένους σας.

Καρκίνος

Με τα οικονομικά σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Καρκίνοι. Στο ξεκίνημα της ημέρας η παρουσία της Σελήνης απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Αιγόκερω θα σας ωθήσει να δείτε με σοβαρότητα μια επαγγελματική σας συνεργασία. Ενώ, μετά το μεσημέρι που η Σελήνη θα κάνει την είσοδο της στο ζώδιο του Υδροχόου στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να βρείτε λύσεις στις οικονομικές σας εκκρεμότητες απέναντι σε Τρίτους (π.χ. Δάνεια, Εφορία), οι οποίες σας απασχολούν καιρό.

Λέων

Νέες ευθύνες, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα αναλάβετε σήμερα εσείς οι Λέοντες. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω θα σας φέρει νέες ευθύνες στην δουλειά σας, με την δικαιολογία ότι αρκετοί συνάδελφοι σας βρίσκονται σε άδεια και η δουλειά δεν μπορεί να περιμένει. Μετά το μεσημέρι όμως, η είσοδος της Σελήνης απέναντι από το ζώδιο σας ,στο ζώδιο του Υδροχόου στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα στρέψει την προσοχή σας στις σχέσεις και στις συνεργασίες σας.

Παρθένος

Με χαμόγελο και καλή διάθεση, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ξεκινήσετε την σημερινή ημέρα εσείς οι Παρθένοι. Η παρουσία της Σελήνης στο πρώτο μισό της ημέρας  στο φιλικό για εσάς στο ζώδιο του Αιγόκερω θα σας ωθήσει να αναπτύξετε ένα φιλόδοξο σχέδιο σας. Μετά το μεσημέρι, η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με τα πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας και να βρείτε άμεσες λύσεις.

Ζυγός

Ευχάριστα θα κυλήσει,  λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, η σημερινή ημέρα για εσάς τους Ζυγούς. Μπορεί μέχρι το μεσημέρι η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω να σας πιέζει να βρείτε λύσεις στις οικογενειακές σας υποθέσεις. Μετά το μεσημέρι όμως, η είσοδος της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας θυμίσει ότι η ζωή έχει και τις ευχάριστες στιγμές της και εσείς θα πρέπει επιτέλους να μάθετε να τις απολαμβάνετε.

Σκορπιός

Πολλές υποχρεώσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα έχετε σήμερα εσείς οι Σκορπιοί. Στο ξεκίνημα της ημέρας η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω, υπόσχεται ότι το πρόγραμμα σας στο χώρο της εργασίας σας θα είναι γεμάτο με συναντήσεις και συζητήσεις. Μετά το μεσημέρι, η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα μετακυλήσει το ενδιαφέρον σας στα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας.

Τοξότης

Προσεχτικοί με τα  έξοδα σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα πρέπει να είστε σήμερα εσείς οι Τοξότες.  Στο ξεκίνημα της ημέρας η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω, είναι πιθανό να σας παρασύρει σε αγορές που είναι πολύ πιθανό να σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Μετά το μεσημέρι, η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, υπόσχεται ότι θα σας φέρει μια απρόσμενη και ταυτόχρονα ευχάριστη συνάντηση.

Αιγόκερως

Βιαστικοί και ανυπόμονοι, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε σήμερα εσείς οι Αιγόκεροι.   Στο ξεκίνημα της ημέρας η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο σας, θα ενισχύσει την επιθυμία σας να κλείσετε γρήγορα τις υποθέσεις και να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες σας πριν φύγετε για διακοπές. Μετά το μεσημέρι, η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας παρασύρει σε μια βόλτα στα μαγαζιά όπου θα κάνετε αγορές για τους αγαπημένους σας.

ΥδροχόοςΗ διάθεση σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, σταδιακά μέσα στην ημέρα θα αρχίσει να βελτιώνεται. Στο ξεκίνημα της ημέρας η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να κάνετε την αυτοκριτική σας. Μετά το μεσημέρι όμως, η διάθεση σας θα αρχίσει να βελτιώνεται και να νιώθετε και πάλι δυνατοί, υπαίτιος για αυτή σας την αλλαγή θα είναι η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο σας, η οποία θα σας γεμίσει με ενέργεια και θα ενισχύσει την ανάγκη σας για δράση.Ιχθείς

Οι πολλές κοινωνικές υποχρεώσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, έχουν αρχίσει να σας κουράζουν. Στο ξεκίνημα της ημέρας με την παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα συζητήσετε με ένα άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον τα μελλοντικά σας σχέδια. Μετά το μεσημέρι, η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας θυμίσει ότι πρέπει να δίνετε στον εαυτό σας την πολυτέλεια να χαλαρώνει και να ξεκουράζεται.

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (13/8/2019) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα