Αυτά είναι τα καλύτερα travel websites για να οργανώσεις το ταξίδι σου!

16:39 12/8/2019 - Πηγή: iPop

Η οργάνωση ενός ταξιδιού δεν είναι εύκολη υπόθεση κι αν είσαι το άτομο που έχει αναλάβει τα πάντα τότε… υπομονή! Θα τη χρειαστείς. Αλλά για να σου κάνουμε τη ζωή πιο εύκολη βρήκαμε τα καλύτερα travel websites που θα χρειαστείς.

Η οργάνωση ενός ταξιδιού είναι πιο εύκολη από ποτέ αφού μπορείς να βρεις και να κλείσεις τα πάντα με ένα κλικ, εισιτήρια, ξενοδοχεία και ό,τι άλλο χρειαστείς.

Για να συγκρίνεις τιμές, να δεις εισιτήρια

κι εταιρίες, ημερομηνίες, hostels, ξενοδοχεία, καταλύματα και ό,τι άλλο χρειαστείς για το ταξίδι σου.

Η οργάνωση ενός ταξιδιού πιο εύκολη από ποτέSkyscanner

Για να βρεις εισιτήρια αλλά και να συγκρίνεις τις πτήσεις και τις ημερομηνίες, τότε το Skyscanner είναι ο καλύτερος σου σύμμαχος. Μπορείς να βάλεις το μέρος όπου μένεις, το μέρος όπου θα πετάξεις και το πού θέλεις να πεις. Η επιλογή χάρτη προσθέτει έναν πιο οπτικό τρόπο για να εξερευνήσεις διαφορετικούς προορισμούς και να πάρεις μια έμπνευση για να αποφασίσεις το μέρος!

unsplash/Sebastián León Prado Airbnb

Το Airbnb έχει ξεκινήσει να γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλές και στην Ελλάδα καθώς σου προσφέρει καταλύματα σε πολύ καλές τιμές, καταλύματα που μοιάζουν με το σπίτι σου.

Καλύπτει τις περισσότερες χώρες, έχει από δεντρόσπιτα μέχρι και τα πιο luxurious μέρη και το μόνο σίγουρο είναι πως θα βρεις κάπου να μείνεις αναλόγως με αυτό ακριβώς που ψάχνεις.

Kayak

Μια μηχανή αναζήτησης που πραγματικά θα σε σώσει. Εκτός από τη σύγκριση τιμών των πτήσεων, οι ταξιδιώτες μπορούν επίσης να αναζητήσουν ξενοδοχεία, ενοικιάσεις αυτοκινήτων, ταξιδιωτικές προσφορές και ακόμη και κρουαζιέρες. Είναι αρκετά ευέλικτο στις ημερομηνίες (συν-πλην τρεις μέρες από την ημερομηνία που έχεις επιλέξει), ένα εξαιρετικό εργαλείο για να δεις τις διαφορές τιμών βάσει της ημέρας ταξιδιού. Μπορείς επίσης, να βάλεις να σου έρθει ειδοποίηση όταν υπάρχει η τιμή που θέλεις!

Photo: Unsplash/Martin JørgensenWith Locals

Για τους ταξιδιώτες που θέλουν να έρθουν πιο κοντά στα ήθη, έθιμα, παραδόσεις του μέρους που θα επισκεφτούν, τότε το WithLocals είναι το κατάλληλο site. Εδώ θα μπορείς να κλείσεις δραστηριότητες και εκδρομές που κάνουν οι ντόπιοι… μαζί με ντόπιους.

Περισσότερες από 2.000 εμπειρίες σε περισσότερους από 88 προορισμούς θα έχεις την καλύτερη εμπειρία κι ένα ταξίδι που θα σου μείνει αξέχαστο.

Google Flights

Ακόμη ένα site που μπορείς να βρεις εισιτήρια και να συγκρίνεις τιμές είναι το Google Flights. Η εξερεύνηση προορισμών μέσω του χάρτη είναι συναρπαστική γιατί μπορεί από την Γαλλία που είχες προγραμματίσει τελικά να αποφασίσεις να πας Ισπανία επειδή βρήκες πιο φθηνά εισιτήρια. Bingo!

HostelWorld

Ένα site που σε βοηθά να βρεις ένα κατάλυμα να μείνεις. Φθηνά δωμάτια σε hostel με ή χωρίς συγκατοίκους, πρέπει οπωσδήποτε να ρίξεις μια ματιά στο site αφού μπορεί να βρεις μια πολύ καλή προσφορά και περίπτωση.

Εκτός από δωμάτια κοινόχρηστα και κοινόχρηστα μπάνια έχει και ιδιωτικά που θα σε βολέψουν.

unsplash/Rana SawalhaTripadvisor

O «παράδεισος» κάθε ταξιδιώτη. Μπορείς να βρεις χρήσιμες πληροφορίες από κόσμο που έχει επισκεφτεί το ίδιο μέρος, μπορείς να βρεις ωραία εστιατόρια αλλά και παραδοσιακά φαγητά. Feel free να κάνεις τις ερωτήσεις που θες και να λύσεις όλες σου τις απορίες.

Photo: unsplash/Annie Spratt

Το άρθρο Αυτά είναι τα καλύτερα travel websites για να οργανώσεις το ταξίδι σου! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα