Εμείς θα είμαστε στη μεγαλύτερη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο. Εσύ;

17:51 12/8/2019 - Πηγή: iPop

Η μεγαλύτερη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο θα γίνει στις 9 Σεπτεμβρίου και θα είμαστε όλοι εκεί… γιατί «Όλοι μαζί μπορούμε»!

Εσύ θα λείπεις από τη μεγαλύτερη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο, «55 χρόνια, Χρήστος Νικολόπουλος»;;; Απλά δεν γίνεται να τη χάσεις.

Θα είμαστε όλοι μαζί για να τραγουδήσουμε γνωστά τραγούδια, να μάθουν οι νέοι, να θυμηθούν οι παλιοί και φυσικά ο σκοπός είναι καλός για την υποστήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων.!

Τα πρώτα ονόματα των καλλιτεχνών που προσφέρθηκαν να συμμετάσχουν  αφιλοκερδώς  και  να ερμηνεύσουν

τραγούδια του συνθέτη είναι (αλφαβητικά) οι Κωνσταντίνος Αργυρός, Μελίνα Ασλανίδου, Δέσποινα Βανδή, Στέλιος Διονυσίου, Νατάσα Θεοδωρίδου, Γιώργος Μαργαρίτης, Πάολα, Πίτσα Παπαδοπούλου, Γιάννης Πλούταρχος, Αντώνη Ρέμος, Στέλιος Ρόκκος, Μπάμπης Στόκας …και άλλοι που θα ανακοινωθούν σύντομα.

Η φετινή συναυλία του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ αφιερώνεται στο μεγάλο Έλληνα λαϊκό  συνθέτη. Το εμβληματικό στάδιο στο κέντρο της Αθήνας αυτή τη φορά θα γεμίσει με τα τραγούδια του  Χρήστου Νικολόπουλου και με  τους ήχους από τον δεξιοτέχνη  του  μπουζουκιού.

Στόχος της συναυλίας είναι η υποστήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων.

Θα είμαστε όλοι στο Καλλιμάρμαρο στις 9 Σεπτεμβρίου. Να ακούσουμε, αν συγκινηθούμε, να τραγουδήσουμε, να βοηθήσουμε, να ξεκινήσουμε το Φθινόπωρό μας μουσικά!

Info!

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

Τιμές εισιτηρίων:

ΑΡΕΝΑ: 10€ Προπώληση – 12€ Ταμείο + Ελάχιστη Δωρεά 2€ για το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕΚΕΡΚΙΔΕΣ: 8€ Προπώληση – 10€ Ταμείο + Ελάχιστη Δωρεά 2€ για το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

Κι έχουμε αποδείξει πολλές φορές πως όλοι μαζί μπορούμε. Ας το αποδείξουμε ακόμη μια! Ραντεβού στο Καλλιμάρμαρο!

Φυσικά μην ξεχνάμε και τη μεγάλη συναυλία Μαχαιρίτσα-Πορτοκάλογλου στο Ηρώδειο:

Μεγάλη συναυλία Μαχαιρίτσα- Πορτοκάλογλου στο Ηρώδειο

Photo:EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Το άρθρο Εμείς θα είμαστε στη μεγαλύτερη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο. Εσύ; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα