Ο τρόπος να μετατρέψεις σε app… το αγαπημένο σου site

15:42 10/8/2020 - Πηγή: iPop

Είναι αλήθεια πως πολλά από τα αγαπημένα sites δεν έχουν αντίστοιχο app για τα smartphones. Ξέρουμε πως το να μπαίνεις συνέχεια στο browser του κινητού είναι βαρετό και πως θα ήθελες με ένα πάτημα να έχεις πρόσβαση εκεί που θες. Σου έχουμε τη λύση! Με αυτόν τον τρόπο θα κάνεις «συντόμευση» στην αρχική οθόνη το αγαπημένο σου site.

Δεν

είναι δύσκολο, είναι πολύ απλό και θα μπορέσεις να το κάνεις σε όσους ιστότοπους θες. Το να κάνεις «συντόμευση» στην αρχική οθόνη μια ιστοσελίδα, που δεν έχει αντίστοιχο application θα γίνει για σένα παιχνιδάκι, μετά τα βήματα που θα διαβάσεις. Βασική προϋπόθεση: Πρέπει να έχει κατεβάσει στο κινητό σου το app του Google Chrome.

Πάμε να δούμε πως γίνεται «συντόμευση» στην αρχική οθόνη το αγαπημένο σου site:

Βήμα 1ο

Εφόσον έχεις κατεβάσει την εφαρμογή του browser, Google Chrome, αναζητάς το site που θέλεις να κάνεις «app» στην αρχική οθόνη. Εκεί, συναντάς την αρχική σελίδα του site της προτίμησης σου και αμέσως πηγαίνεις στις ρυθμίσεις (οι τρεις, κάθετα παρατεταγμένες, τελίτσες πάνω δεξιά).

Βήμα 2ο

Πατώντας στις ρυθμίσεις θα δεις αρκετές επιλογές, όπως «Σελιδοδείκτες», «Ιστορικό». Εσύ θα πατήσεις στη ρύθμιση «Προσθήκη στην αρχική οθόνη».

Βήμα 3ο

Μετά από αυτό, κι ενώ έχεις πατήσει την παραπάνω ρύθμιση, ο browser σου βγάζει το όνομα με το οποίο θα φαίνεται η «συντόμευση» στην αρχική οθόνη του κινητού σου. Αν θες το αλλάζεις, βάζεις κάτι πιο σύντομο ή ότι άλλο θες!

Βήμα 4ο

Μόλις μετέτρεψες το αγαπημένο σου site σε app στην αρχική οθόνη. Πλέον η διαδικτυακή σου ενημέρωση δεν θα είναι τόσο χρονοβόρα, όπως πριν. Με ένα πάτημα θα βρίσκεσαι στην ιστοσελίδα που θέλεις, διαβάζοντας τα άρθρα που σε ενδιαφέρουν χωρίς να κατεβάσεις το αντίστοιχο app και χωρίς να γεμίσεις τη μνήμη του κινητού σου.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Αν θες να μάθεις κι άλλες τεχνολογικά tricks, διάβασε κι αυτό:

3 Instagram tips που πρέπει να ξέρεις

Photo: Pixabay.com

Το άρθρο Ο τρόπος να μετατρέψεις σε app… το αγαπημένο σου site εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα