Με κορoνοϊό και κατ’ οίκον περιορισμό ο Μπαντέρας στα γενέθλιά του

17:56 10/8/2020 - Πηγή: iPop

Η είδηση του θετικού Αντόνιο Μπαντέρας με κορoνοϊό κάνει το γύρω του κόσμου τις τελευταίες ώρες. Η συγκεκριμένη είδηση είχε ως πηγή τον ίδιο τον ηθοποιό, ο οποίος δεν δίστασε να αναφέρει δημοσίως, ότι αποτελεί ένα ακόμα «θύμα» της πανδημίας.

Ένα ακόμα διάσημο «θύμα» της πανδημίας ήταν ο γνωστός  Λατίνος σταρ του Hollywood. Θετικός βρέθηκε ο Αντόνιο Μπαντέρας με κορωνοϊό, ο οποίος σε ένα ευχαριστήριο ποστ

για τις ευχές που δέχθηκε, λόγω των γενεθλίων του, έκανε γνωστό το δυσάρεστο γι’αυτόν γεγονός.

Γενέθλια σε κατ’ οίκον περιορισμό για τον Αντόνιο Μπαντέρας:

Τα 60α γενέθλια έμελλε να γιορτάσει ο Αντόνιο Μπαντέρας με κορoνοϊό. Ο «Ζορό» με ποστ, στο οποίο απεικονίζεται σε πολύ μικρή ηλικία – μωρό για την ακρίβεια – ενημερώνει τους πάντες για την κατάσταση της υγείας του.

«Θέλω να δημοσιοποιήσω ότι σήμερα 10 Αυγούστου αναγκάζομαι να γιορτάσω τα 60α γενέθλιά μου σε καραντίνα καθώς βρέθηκα θετικός στον κορωνοϊο. Είμαι σχετικά καλά, χωρίς βαριά συμπτώματα» γράφει ο διεθνούς φήμης ηθοποιός.

Στο ίδιο ποστ, μάλιστα, ο σταρ του Hollywood δηλώνει τη συμπόνια του για όλους τους ανθρώπους που έχουν προσβληθεί από τον covid-19. Δηλώνει κουρασμένος, λόγω του ιού χωρίς να το βάζει κάτω.

Τελειώνει, βέβαια, με μια πολύ εύθυμη νότα, ενημερώνοντας τον τρόπο που θα περάσει την 15ήμερη καραντίνα. «Θα διαβάσω πολύ και θα συνεχίσω από απόσταση να υλοποιώ τα σχέδια μου για το μέλλον» υπογραμμίζει ο Λατίνος ηθοποιός, δίνοντας εμμέσως ένα μήνυμα «δύναμης» και «κουράγιου».

Αναλυτικά το ποστ του Αντόνιο Μπαντέρας:

Quiero contaros lo siguiente… pic.twitter.com/u579iBVLM0

— Antonio Banderas (@antoniobanderas) August 10, 2020

Ελπίζουμε πως ο «Ζορό», για άλλη μια φορά, να ξεπεράσει το εμπόδιο που το εμφανίστηκε. Να αναρρώσει και γυρίσει ακόμα δυνατότερος και με νέες ιδέες για το μεγάλο πανί.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Μην ξεχάσεις να διαβάσεις ακόμα:

Σοκάρει η Έρρικα Πρεζεράκου για το ατύχημά της | Σε τι κατάσταση βρίσκεται;

Το άρθρο Με κορoνοϊό και κατ’ οίκον περιορισμό ο Μπαντέρας στα γενέθλιά του εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα