Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (11/8/2019)

08:01 11/8/2019 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (11/8/2019) και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (11/8/2019):Κριός

Με μια νότα αισιοδοξίας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ξεκινήσει η σημερινή ημέρα για

εσάς τους Κριούς. Μπορεί η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, να σας βάζει στην διαδικασία να σκεφτείτε το επαγγελματικό σας μέλλον, ωστόσο, η επιστροφή του πλανήτη της τύχης Δία σε ορθή πορεία στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη, θέλει να σας πει ότι, από τη στιγμή που εκμεταλλευτήκατε τις ευκαιρίες και κάνατε τις απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις, είστε έτοιμοι να κυνηγήσετε τα όνειρα σας για το μέλλον.

Ταύρος

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ξεκινήσει η σημερινή ημέρα για εσάς τους Ταύρους. Η είσοδος της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας φέρει ευχάριστες ειδήσεις από φίλους που βρίσκονται μακριά. Ενώ, η επιστροφή του Δία σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Τοξότη, θα ανοίξει το δρόμο για νέες οικονομικές συνεργασίες, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα φέρει αέρα ανανέωσης στην σεξουαλική σας ζωή.

Δίδυμοι

Βασική σας προτεραιότητα σήμερα, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, είναι να βοηθήσετε τον / την σύντροφο σας. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με τα οικονομικά του / της συντρόφου σας και να τον /την βοηθήσετε να βάλει μια τάξη. Ενώ, η επιστροφή του Δία σε ορθή πορεία , απέναντι από το ζώδιο σας ,στο ζώδιο του Τοξότη, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε νέες συνεργασίες οι οποίες είχαν κολλήσει, ενώ σε προσωπικό επίπεδο θα αναθερμάνετε την σχέση σας με τον/ την σύντροφο ή θα αποφασίσετε να επισημοποιήσετε την σχέση σας.

Καρκίνος

Με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Καρκίνοι. Η είσοδος της Σελήνης απέναντι από το ζώδιο σας ,στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να πάρετε πρωτοβουλίες και να εκφράσετε ελεύθερα τις σκέψεις σας τόσο στον / στην σύντροφο σας όσο και στους συνεργάτες σας. Επίσης, η επιστροφή του Δία σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Τοξότη, είναι ιδιαίτερα προστατευτική σε θέματα εργασίας ή υγείας.

Λέων

Πιο πρακτικοί, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα γίνετε σήμερα εσείς οι Λέοντες. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με τα πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας. Ενώ, η επιστροφή του Δία σε ορθή πορεία στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη, θα σας βοηθήσει να βάλετε σε πρακτική εφαρμογή τα δημιουργικά σας σχέδια, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, για τους αδέσμευτους, ένας νέος έρωτας θα εισβάλει στην ζωή σας ή μια εγκυμοσύνη μπορεί να αλλάξει τα σχέδια και τις προτεραιότητες σας.

Παρθένος

Η σημερινή ημέρα, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστη για εσάς τους Παρθένους.  Η είσοδος της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας θυμίσει ότι στις μικρές στιγμές κρύβονται οι απολαύσεις της ζωής. Επίσης, η επιστροφή του Δία σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Τοξότη, θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις στις οικογενειακές σας υποθέσεις ή να προχωρήσετε στην οικονομική εκμετάλλευση ενός ακινήτου.

Ζυγός

Με το χώρο του σπιτιού σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Ζυγοί. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με την τακτοποίηση του χώρου σας στον οποία θα προσπαθήσετε να φέρετε αρμονία. Επίσης, η επιστροφή του Δία σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Τοξότη θα σας βοηθήσει να αναδείξετε τις εκφραστικές σας ικανότητες, και να αφήσετε πίσω τους δισταγμούς που δεν σας επέτρεπαν να υποστηρίξετε τις θέσεις σας.

Σκορπιός

Ευχάριστες συναντήσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα έχετε σήμερα εσείς οι Σκορπιοί. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, σας υπόσχεται μια ημέρα όπου θα έχετε την ευκαιρία να συναντήσετε  φίλους που έχετε να δείτε καιρό. Ενώ, η επιστροφή του Δία σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Τοξότη, είναι ιδιαίτερα θετική για τις οικονομικές και ερωτικές σας υποθέσεις. Το αποτέλεσμα είναι ότι στο παιχνίδι της κατάκτησης θα είστε νικητές.

Τοξότης

Γεμάτοι αυτοπεποίθηση, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε σήμερα εσείς οι Τοξότες. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να νιώσετε σίγουροι για τον εαυτό σας και τις επιλογές σας. Σήμερα όμως, έχουμε και μια πολύ ευχάριστη πλανητική αλλαγή για εσάς τους Τοξότες, ο πλανήτης της τύχης και κυβερνήτης του ζωδίου σας Δίας επιστρέφει σε ορθή πορεία. Αυτό σημαίνει ότι εσείς οι Τοξότες που νιώθατε ότι τα πράγματα δεν πηγαίναν όπως τα περιμένατε πολύ σύντομα θα δείτε την εύνοια της τύχης.

Αιγόκερως

Γεμάτοι ενέργεια, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είστε σήμερα εσείς οι Αιγόκεροι. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο σας, θα σας κάνει να νιώσετε πολύ δυνατοί και έτοιμοι για δράση, ωστόσο, καλό θα ήτανε να μην πιέσετε τους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω σας να ακολουθήσουν τους δικούς σας ρυθμούς. Επίσης, η επιστροφή του Δία σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Τοξότη, θα σας ωθήσει να δείτε το μέλλον σας με αισιοδοξία και να αρχίσετε τον σχεδιασμό των επόμενων βημάτων σας.

Υδροχόος

Αρκετά κουρασμένοι, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι νιώθετε σήμερα εσείς οι Υδροχόοι. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας θυμίσει ότι πρέπει για λίγο να αποσυρθείτε από το προσκήνιο και να δώσετε στον εαυτό σας τον χρόνο να χαλαρώσει και να ξεκουραστεί. Ενώ, η επιστροφή του Δία σε ορθή πορεία το στο ζώδιο του Τοξότη, θα ανοίξει τον δρόμο για την κοινωνική σας αναγνώριση και τη  διεύρυνση του κοινωνικού σας κύκλου.

Ιχθείς

Πολλές προσκλήσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα έχετε σήμερα εσείς οι Ιχθύες. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, έρχεται να  δώσει νέα πνοή στην κοινωνική σας ζωή, με την προϋπόθεση ότι θα αποδεχτείτε τις προσκλήσεις των φιλικών σας προσώπων. Πολύ σημαντική είναι επίσης για εσάς, η επιστροφή του Δία σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Τοξότη, η οποία θα σας ανοίξει τον δρόμο για σημαντικές επαγγελματικές επιτυχίες.

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (11/8/2019) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα