Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (10/7/2019)

07:34 10/7/2019 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Κριός

Ημέρα δύο ταχυτήτων, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είναι η σημερινή για εσάς τους Κριούς. Στο πρώτο μισό της ημέρας, θα χρειαστεί να αναλάβετε αρκετές πρωτοβουλίες και να βρείτε λύσεις στα ζητήματα που σας απασχολούν στις προσωπικές σας σχέσεις και στις συνεργασίες σας. Μετά το απόγευμα, η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού στον 8ο Ηλιακό σας

οίκο, θα φέρει στο επίκεντρο της προσοχής σας τις οικονομικές υποθέσεις του/της συντρόφου σας.

Ταύρος

Αντιφατική, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι η σημερινή ημέρα για εσάς τους Ταύρους. Στο ξεκίνημα της ημέρας θα ασχοληθείτε ουσιαστικά με τον εαυτό σας , την διατροφή και την φυσική σας κατάσταση. Μετά το απόγευμα, η είσοδος της Σελήνης απέναντι από το ζώδιο σας ,στο ζώδιο του Σκορπιού στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, και η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει με τον Ουρανό από το ζώδιο σας, είναι πιθανό να δημιουργήσει απρόσμενες ανατροπές στις προσωπικές σας σχέσεις και στις συνεργασίες σας.

Δίδυμοι

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ξεκινήσει η σημερινή ημέρα για εσάς τους Διδύμους. Στο ξεκίνημα της ημέρας η παρουσία της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε με τον καλύτερο τρόπο ένα φιλόδοξο σχέδιο σας. Μετά το απόγευμα, η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με τα πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας σας.

Καρκίνος

Γεμάτη ενδιαφέρουσες στιγμές, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι η σημερινή ημέρα για εσάς τους Καρκίνους. Στο πρώτο μισό της ημέρας θα ασχοληθείτε με τα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας. Μετά το απόγευμα, η είσοδος της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα επαναφέρει και πάλι το χαμόγελο στα χείλη σας , και θα σας ωθήσει να περάσετε όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Λέων

Πολλές συζητήσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα έχετε σήμερα εσείς οι Λέοντες. Στο πρώτο μισό της ημέρας θα προχωρήσετε σε πολλές και σημαντικές συζητήσεις τόσο σε φιλικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Μετά το μεσημέρι, η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, και η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει με τον Ουρανό, θα βγάλει απρόσμενα στην επιφάνεια με έντονο τρόπο το δίλημμα που έχετε μέσα σας και δεν είναι άλλο από το , καριέρα ή οικογένεια.

Παρθένος

Ιδιαίτερα προστατευτικοί με τους αγαπημένους σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είστε σήμερα εσείς οι Παρθένοι. Στο πρώτο μισό της ημέρας, θα δείξετε τα νύχια σας σε όποιον προσπαθήσει να πειράξει τους αγαπημένους σας. Στο δεύτερο μισό της ημέρας, η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες και θα σας βοηθήσει να περάσετε τις απόψεις σας στις προσωπικές και επαγγελματικές σας συζητήσεις με ιδιαίτερη ευκολία.

Ζυγός

Σε έντονους ρυθμούς, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα κινηθείτε σήμερα εσείς οι Ζυγοί. Στο ξεκίνημα της ημέρας η ανάγκη σας να τακτοποιήσετε γρήγορα τις εκκρεμότητες σας θα σας κάνει αρκετά πιεστικούς στις προσωπικές και επαγγελματικές σας συναλλαγές. Μετά το απόγευμα, η είσοδος της Σελήνης  στο ζώδιο του Σκορπιού  και η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει με τον Ουρανό είναι πιθανό να σας φέρει απρόσμενα έξοδα.

Σκορπιός

Ένας από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι σήμερα δικός σας. Μέχρι το μεσημέρι θα προσπαθήσετε να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις σας. Ενώ μετά το μεσημέρι, η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο σας, θα γίνει για εσάς η κινητήριος σας δύναμη, αφού θα τονίσει την γοητεία σας και θα ενισχύσει την ανάγκη σας δράση. Αυτό σημαίνει πως όπου και αν πάτε , ότι και αν κάνετε θα είστε μια κινητή μονάδα γοητείας και ενέργειας.

Τοξότης

Ιδιαίτερα εξωστρεφείς, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι η σημερινή ημέρα για εσάς τους Τοξότες. Μέχρι το μεσημέρι θα έχετε την ευκαιρία να συζητήσετε την προοπτική μιας νέας συνεργασίας με ένα άτομο από το φιλικό ή κοινωνικό σας περιβάλλον. Μετά το απόγευμα η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας θυμίσει ότι πρέπει που και που να δίνετε στον εαυτό σας την ευκαιρία να χαλαρώνει και να ξεκουράζεται.

Αιγόκερως

Με την δημόσια εικόνα σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Αιγόκεροι. Στο πρώτο μισό της ημέρας τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε ότι η εικόνα που έχουν οι άλλοι για εσάς δεν είναι αυτή που εσείς νομίζετε. Μετά το απόγευμα η διάθεση σας θα αρχίσει να βελτιώνεται , και αυτό γιατί η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα βγάλει στην επιφάνεια την πιο εξωστρεφή σας πλευρά.

Υδροχόος

Τα συναισθήματα σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι ανάμεικτα σήμερα για εσάς τους Υδροχόους. Στο πρώτο μισό της ημέρας η παρουσία της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού, θα σας ωθήσει να σχεδιάσετε τα επόμενα επαγγελματικά σας βήματα με αισιοδοξία. Μετά το απόγευμα, η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού στον 10ο Ηλιακό σας οίκο και η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει με τον Ουρανό, θα σας φέρει απέναντι σε ξαφνικές ανατροπές στα οικογενειακά και επαγγελματικά σας σχέδια.

Ιχθείς

Γεμάτοι αυτοπεποίθηση, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είστε σήμερα εσείς οι Ιχθύες. Στο ξεκίνημα της ημέρας θα νιώσετε πιο σίγουροι για τον εαυτό και τις επιλογές σας. Ενώ, μετά το απόγευμα, η είσοδος της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα ενισχύσει την ανάγκη σας να ξεφύγετε από την ρουτίνα της καθημερινότητας και να κάνετε ένα ταξίδι. Έτσι, όσοι από εσάς δεν έχετε προγραμματίσει τις διακοπές σας καλό είναι να αρχίσετε να τις δρομολογείτε.

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv…

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (10/7/2019) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα