Αυτό είναι το μυστικό για να δεις ξανά το βίντεο που έχασες κατά λάθος στο TikTok!

15:23 1/2/2022 - Πηγή: iPop

Στο TikTok δεν υπάρχει λειτουργία για δεις ξανά το ιστορικό σου και πάντα φτάνει αυτή η στιγμή που θέλεις να δείξεις κάτι στην παρέα σου και δεν μπορείς να το βρεις πουθενά! Πόσες φορές έχεις προσευχηθεί από μέσα σου ότι θα ήθελες να υπάρχει η συγκεκριμένη λειτουργία; Σήμερα, λοιπόν, θα εξετάσουμε πώς μπορείς να βρεις ένα βίντεο TikTok που έχασες.

Συγκεκριμένα, αναφέρομαι σε μία μέθοδο που μπορεί να γίνει εξ ολοκλήρου μέσα από την εφαρμογή. Υπάρχει κι άλλο ένα κόλπο, το οποίο θα πάρει λίγο χρόνο, αλλά μπορεί να είναι ιδανικό για χρήστες που θα ήθελαν

να δουν ολόκληρο το ιστορικό τους, με τη μορφή αιτήματος δεδομένων.

«Πώς μπορώ να βρω ένα TikTok που έχασα;» Ακολούθησε τα βήματα και βάλε τέλος σε αυτό το μαρτύριο

Η εύρεση βίντεο στο TikTok, τελικά είναι πολύ εύκολη, αρκεί να ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα:

Πήγαινε στην καρτέλα Discover.Πάτησε το εικονίδιο Αναζήτηση στην επάνω δεξιά γωνία.Πληκτρολόγησε το Keyword.Πάτησε Αναζήτηση.Πάτησε το εικονίδιο Φίλτρα στη δεξιά πλευρά της γραμμής αναζήτησης.Ενεργοποίησε τα βίντεο που παρακολούθησε.Πάτησε Εφαρμογή.

Όλα τα βίντεο στο ιστορικό παρακολούθησης που αντιστοιχούν στη λέξη-κλειδί ή τη φράση-κλειδί σου θα βρίσκονται στην κορυφή της λίστας.

Τώρα, θα μπορείς να βρεις εύκολα οτιδήποτε έχεις χάσει κατά λάθος.

Unsplash / Hello I’m NikΠώς να δεις ολόκληρο το ιστορικό αναζήτησης στο TikTok

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να δεις ολόκληρο το ιστορικό στο TikTok; Δεν υπάρχει καμία εύχρηστη λειτουργία στην εφαρμογή. Μπορείς, ωστόσο, να ζητήσεις το πλήρες χρονοδιάγραμμα ως αίτημα προσωπικών δεδομένων.

Χρειάζονται μερικές μέρες, αλλά αυτή είναι η πιο εμπεριστατωμένη προσέγγιση που έχεις στη διάθεσή σου για μια πραγματικά ολοκληρωμένη προβολή του ιστορικού σου στην εφαρμογή.

Ακολούθησε τα παρακάτω βήματα για να το επιτύχεις:

Πήγαινε στην καρτέλα Προφίλ.Πάτησε στο μενού Ρυθμίσεις και Απόρρητο (είναι οι τρεις γραμμές πάνω δεξιά)Επίλεξε Απόρρητο.Πάτησε Λήψη των δεδομένων σου.Επίλεξε είτε ένα αρχείο TXT είτε ένα αρχείο JSON.Πάτησε το κουμπί Αίτημα δεδομένων στο κάτω μέρος.

Αφού το κάνεις αυτό, μπορείς να ελέγξεις το αίτημα δεδομένων που εκκρεμεί στην καρτέλα Δεδομένα λήψης, στην οποία μπορείς να αποκτήσεις πρόσβαση στο επάνω μέρος της σελίδας.

Σε λιγότερες από τέσσερις ημέρες, θα μπορείς να κατεβάσεις όλα όσα σχετίζονται με τον λογαριασμό σου, συμπεριλαμβανομένου του ιστορικού παρακολούθησης TikTok. Μόλις εγκριθεί το αίτημά σου, θα πρέπει να επαληθεύσεις την ταυτότητά σου για να γίνει πραγματικά δικό σου το αρχείο ZIP.

Μόλις είναι έτοιμος, ο φάκελος ZIP θα πρέπει να περιλαμβάνει ένα αρχείο που ονομάζεται Ιστορικό περιήγησης βίντεο — προφανώς, αυτό θα είναι το αρχείο που αναζητάς. Θα βρεις όλα όσα έχεις παρακολουθήσει στο παρελθόν στην πλατφόρμα.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Αυτό είναι το μυστικό για να δεις ξανά το βίντεο που έχασες κατά λάθος στο TikTok! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα