GNTM: Αποχώρησε μόλις επέστρεψε ξανά στο παιχνίδι!

10:00 27/11/2019 - Πηγή: iPop

Τρία είναι τα κορίτσια που γύρισαν στο GNTM μετά από λίγο καιρό αφότου αποχώρησαν, ενώ συνολικά εννέα κοπέλες δοκιμάστηκαν για την επιστροφή τους στο παιχνίδι.

Η παραγωγή του GNTM κάλεσαν τα κορίτσια που έχουν αποχωρήσει απ’ το παιχνίδι και τους έδωσε τη δυνατότητα να περάσουν από casting του Madame Figaro Greece ώστε να επιστρέψουν.

Τα τρία κορίτσια που γύρισαν στο GNTM επειδή ξεχώρισαν κα ενθουσίασαν ήταν η Εμμανουέλα, η οποία αποχώρησε μόλις μερικές πριν,

η Ελευθερία και η Πόπη, η οποία είχε αποχωρήσει μαζί με την Κατερίνα απ’ την πρώτη δοκιμασία καθώς δεν είχε ολοκληρώσει την κάθετη πασαρέλα.

Στη συνέχεια, τα κορίτσια που επέστρεψαν και οι υπόλοιπες διαγωνιζόμενες πήραν μέρος στη φωτογράφηση- δοκιμασία αποχώρησης. Το concept; Να φωτογραφηθούν για το εξώφυλλο του Madame Figaro! Η Μαρία, η οποία είχε το πλεονέκτημα απ’ την προηγούμενη δοκιμασία, είχε τη Βίκυ Καγιά στο πλάι της, να της λέει συνεχώς τι να κάνει και να της δείχνει η ίδια πόζες.

Την ώρα της κριτικής, η Μαρία βρέθηκε μπροστά στους κριτές, ωστόσο, έκανε μια μεγάλη γκάφα. Ο Δημήτρης Σκουλός της έκανε πολύ καλά σχόλια για την φωτογραφία της, όμως, η ίδια δεν αποκάλυψε πως τη συγκεκριμένη πόζα την έκανε με τη βοήθεια της Βίκυς Καγιά.

Η Βίκυ Καγιά σε εκείνο το σημείο της είπε πως αυτό που κάνει δεν είναι σωστό και την αδειάζει με την συμπεριφορά της:

Μαρία, δεν είναι σωστό αυτό που κάνεις γιατί αυτή την πόζα στην έδειξα εγώ. Όλη αυτή η αμυντική στάση, αλλά και το γεγονός να λες ότι αυτή η πόζα είναι δική μου, ενώ την κάναμε μαζί, εμένα με πληγώνει. Όταν συνεργάζεσαι με έναν άνθρωπο δεν μπορείς να τον αδειάζεις

Η Μαρία, εκνευρισμένη με τον εαυτό της, μιλώντας στις κάμερες είπε: «Η ηλιθιότητά μου έχει φτάσει σε άλλο επίπεδο. Μπορώ να ξεπεράσω μέχρι και την Κάτια σε ηλιθιότητα».

Η Μαρία, πάντως, τελικά κατάφερε να έχει για δεύτερη συνεχή φορά την καλύτερη φωτογραφία και συνεπώς στην επόμενη δοκιμασία θα έχει ξανά αβαντάζ.

Όσον αφορά την αποχώρηση, οι τρεις κοπέλες με τις χειρότερες φωτογραφίες ήταν η Εμμανουέλα, η Ασημίνα και η Άννα.

Όπως αποκάλυψε η Βίκυ Καγιά, η Εμμανουέλα ήταν η παίκτρια που δεν συνέχισε Greece’s Next Top Model, επιβεβαιώνοντας τα spoilers αλλά και δικαιολογώντας την άσχημη κριτική που της ασκήθηκε για τη φωτογραφία της.

To trailer του επεισοδίου της Δευτέρας:

Δες ακόμα:

Έγινε ο ημιτελικός του GNTM στο Μιλάνο! Ποια είναι η τελική τριάδα;

Το άρθρο GNTM: Αποχώρησε μόλις επέστρεψε ξανά στο παιχνίδι! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα