Τι έκαναν Πόπη Τσαπανίδου, Τζένη Μπαλατσινού, Σία Κοσιώνη και Χριστίνα Μπόμπα στο ίδιο τραπέζι;

10:12 12/12/2019 - Πηγή: iPop

Πόπη Τσαπανίδου, Τζένη Μπαλατσινού, Σία Κοσιώνη, Χριστίνα Μπόμπα κι άλλες εκλεκτές κυρίες της showbiz και του επιχειρηματικού κόσμου βρέθηκαν το βράδυ της Τετάρτης στο αγαπημένο Papillon Bistrot. Τι έκαναν εκεί;

Η Πόπη μαζί με άλλες πετυχημένες κυρίες, η κάθε μια στον δικό της τομέα, πήγαν στο Papillon Bistrot για να τιμήσουν την Πέγκυ Αντωνάκου.

Κι αν το όνομα δεν σε έχει κάνει να καταλάβεις ακόμα

για ποια κυρία μιλάμε, να σου θυμίσουμε πως η Πέγκυ Αντωνάκου είναι μια απ’ τις πιο ισχυρές κι επιτυχημένες γυναίκες στην Ελλάδα, αφού ήταν CEO της Microsoft για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα τα προηγούμενα 7 χρόνια.

Η ίδια συντέλεσε στην επίτευξη σημαντικών στρατηγικών στόχων της Microsoft και τώρα ετοιμάζεται για το επόμενο βήμα στην καριέρα της.

Έτσι, λοιπόν, Πόπη Τσαπανίδου, Τζένη Μπαλατσινού, Σία Κοσιώνη και Χριστίνα Μπόμπα κι άλλες γυναίκες κάθισαν γύρω από ένα τραπέζι για να τιμήσουν την Πέγκυ Αντωνάκου και να της πουν συγχαρητήρια για το νέο επαγγελματικό βήμα της.

Πόπη Τσαπανίδου, Τζένη Μπαλατσινού, Σία Κοσιώνη και Χριστίνα Μπόμπα στο Papillon Bistrot:

Όπως είπε η Πόπη σε Instagram Story της, εάν αναρωτιόμαστε τι ακριβώς έκαναν το βράδυ της Τετάρτης όλες μαζί ενωμένες, θα πρέπει να κάνουμε υπομονή μέχρι τη Δευτέρα για να μάθουμε!

Στις φωτογραφίες που ανέβηκαν στα social media όλες οι κυρίες ήταν λαμπερές και χαμογελαστές, αποδεικνύοντας πως το «women’s power» είναι ένα απ’ τα πιο δυνατά μας όπλα!

Έφαγαν, φωτογραφήθηκαν όλες μαζί, γιόρτασαν και τίμησαν την Πέγκυ Αντωνάκου με τον καλύτερο τρόπο!

Εμείς λατρέψαμε αυτή την έξοδο των κοριτσιών, ευχόμαστε καλή επιτυχία απ’ την πλευρά μας στην Πέγκυ Αντωνάκου κι ανυπομονούμε σύντομα να μάθουμε ποιο είναι το νέο της επαγγελματικό βήμα!

Δες ακόμα:

Μια τυχαία συνάντηση! Άφησαν την προπόνηση και πόζαραν μαζί (Photo)

Το άρθρο Τι έκαναν Πόπη Τσαπανίδου, Τζένη Μπαλατσινού, Σία Κοσιώνη και Χριστίνα Μπόμπα στο ίδιο τραπέζι; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα