Μπορείς να περάσεις το τεστ για την επιστήμη της έλξης;

19:05 11/12/2019 - Πηγή: iPop

Η επιστήμη της έλξης σίγουρα δεν είναι κάτι που αφορά μόνο την εμφάνιση. Αν πιστεύεις πως μας ελκύουν μόνο οι άνθρωποι που μας κάνουν το κλικ εξωτερικά, τότε θα πρέπει να ξανασκεφτείς πολλά πράγματα.

Η έλξη δεν σχετίζεται μόνο με τη συμμετρία των χαρακτηριστικών του προσώπου ούτε φυσικά με το εάν ο άλλος έχει ακριβό αυτοκίνητο. Η έλξη σχετίζεται κατά βάση με την προσωπικότητα.

Έχουν γίνει ολόκληρες έρευνες σχετικά με τι μας τραβάει σε κάποιον άλλον και πολλοί επιστήμονες έχουν αποδείξει πως η έλξη βασίζεται

σε μεγάλο βαθμό σε γενετικούς και βιολογικούς παράγοντες.

Για παράδειγμα, το ήξερες πως το ανοσοποιητικό σύστημα του άλλου παίζει ρόλο στην έλξη, καθώς υπάρχουν πρωτεϊνες που απελευθερώνονται και σε κάνουν να αισθάνεσαι έλξη;

Επίσης, τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες έλκονται από φερομόνες, ενώ η έλξη των γυναικών εξαρτάται ακόμα κι από την μέρα του κύκλου στην οποία βρίσκονται!

Στο τεστ για την επιστήμη της έλξης θα κληθείς να απαντήσεις σε μια σειρά από ερωτήσεις που σχετίζονται με την ερωτική έλξη. Οξυτοκίνη, εξωτερικά χαρακτηριστικά, ορμόνες που επηρεάζουν την έλξη και πολλά ακόμα που σχετίζονται μ’ αυτό το υπέροχο συναίσθημα περιλαμβάνονται σ’ αυτό το τεστ!

Κάνε το τεστ για την επιστήμη της έλξης:

Κι αφού έκανες το τεστ, μάθε τι ακριβώς συμβαίνει στο σώμα σου όταν ερωτεύεσαι!

Δες ακόμα:

Το σώμα σου ξέρει ότι είναι ο ένας και μοναδικός για σένα, σύμφωνα με την επιστήμη

Photo: Pixabay

Το άρθρο Μπορείς να περάσεις το τεστ για την επιστήμη της έλξης; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα