Τι είναι το Kangoo Jumps και πώς θα αλλάξει το σώμα σου;

18:30 11/12/2019 - Πηγή: iPop

Το Kangoo Jumps σίγουρα κάπου θα το έχει πάρει το μάτι σου στο Instagram. Πολλές celebrities της Ελλάδας και του εξωτερικού δηλώνουν fun αυτής της μεθόδου γυμναστικής, ενώ στη χώρα μας έχει αρχίσει να εξαπλώνεται όλο και περισσότερο, με πολλούς γυμναστές και fitness studios να ασχολούνται

πλέον αποκλειστικά μ’ αυτό το είδος εκγύμνασης.

Τι είναι, όμως, το Kangoo Jumps;

Είναι μια μέθοδος γυμναστικής που γίνεται με τη βοήθεια ειδικών παπουτσιών (magic boots), που είναι σα μποτάκια με έλασμα, και μιμούνται το πήδημα των καγκουρό.

Τα συγκεκριμένα παπούτσια προστατεύουν το σώμα σου κατά τη γυμναστική καθώς απορροφούν τους κραδασμούς, με αποτέλεσμα να είναι ασφαλή τα γόνατα, η μέση, η σπονδυλική στήλη και οι γλουτοί σου.

Οι αρθρώσεις σου δεν θα καταπονηθούν καθόλου εάν επιλέξεις να ακολουθήσεις κι εσύ αυτό το trend αερόβιας άσκησης, ενώ η αλλαγή που θα δεις στο σώμα σου σε σύντομο χρονικό διάστημα θα είναι μεγάλη!

Περιττό να πούμε ότι είναι μια απ’ τις πιο διασκεδαστικές γυμναστικές και τα καλά νέα είναι ότι δεν χρειάζεται απαραίτητα να αγοράσεις ένα ζευγάρι παπουτσιών, αφού εάν γραφτείς σε γυμναστήριο που προσφέρει αυτό το είδος γυμναστικής, θα σου δίνουν εκεί τις μπότες για την προπόνησή σου!

View this post on Instagram

Aquí uno se divierte a full mientras quema calorías

Keywords
Τυχαία Θέματα