Τι είναι το χρυσό pin στο MasterChef 2022 και πώς θα αλλάξει τα δεδομένα στις οντισιόν;

18:01 10/1/2022 - Πηγή: iPop

Ένα νέο χαρακτηριστικό εντάσσεται στον νέο κύκλο του διαγωνισμού μαγειρικής! Τι είναι το χρυσό pin στο MasterChef και με ποιο τρόπο θα επηρεάσει τη φάση των οντισιόν;

Οι φανατικοί τηλεθεατές του MasterChef καθόμαστε ξανά αναπαυτικά στον καναπέ μας για να απολαύσουμε έναν ακόμα κύκλο του μαγειρικού διαγωνισμού που έχει αγαπηθεί.

Οι τρεις κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Πάνος Ιωαννίδης μίλησαν στην εκπομπή Breakfast@star για το MasterChef 6, ενώ ο Πάνος Ιωαννίδης αποκάλυψε και μια μεγάλη αλλαγη που θα δούμε φέτος, στη φάση των οντισιόν.

Τι είναι το χρυσό pin
στο MasterChef;

Με το χρυσό pin, θα μπορέσει ένας υποψήφιος να μπαίνει κατευθείαν μέσα στο σπίτι.

«Υπάρχει μία σοβαρή αλλαγή νομίζω, που δεν την είχαμε τα προηγούμενα χρόνια, όσον αφορά το χρυσό pin. Αυτό είναι το pin που θα περάσει στο σπίτι κατευθείαν κάποιον παίκτη που θα κρίνουμε εμείς και έχουμε τρία δικαιώματα, ένα ο καθένας μας», σημείωσε ο Πάνος Ιωαννίδης.

Οι backstage φωτογραφίες απ΄ τα γυρίσματα του trailer του MasterChef 2022 είναι απολαυστικές!

«Είναι σημαντικό γιατί κατευθείαν από την οντισιόν μπορείς να παρακάμψεις όλες τις διαδικασίες, που έπονται και να μπεις μέσα στο σπίτι. Αυτό σου δίνει ένα πλεονέκτημα γιατί και τους άλλους μπορείς να παρακολουθήσεις και ξεκουράζεσαι», συμπλήρωσε στις δηλώσεις του ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Τι είναι το χρυσό pin στο MasterChef 2022 και πώς θα αλλάξει τα δεδομένα στις οντισιόν; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα