Πώς να διαγράψεις το ιστορικό αναζήτησης στο Instagram

14:18 10/1/2022 - Πηγή: iPop

Όλοι μας έχουμε πράγματα στο κινητό μας που δεν θα θέλαμε να δουν άλλοι… Το ίδιο ισχύει συχνά και με το ιστορικό αναζήτησης στο Instagram.

Εάν θέλεις κι εσύ, λοιπόν, να “κρύψεις” το ποιους κατασκοπεύεις στο social media, υπάρχει τρόπος!

Πώς μπορείς να διαγράψεις followers στο Instagram;

Δες πώς μπορείς να διαγράψεις το ιστορικό αναζήτησης στο Instagram
σε λίγα βήματα:Πήγαινε στο προφίλ σου στο Instagram
Το πρώτο βήμα είναι να κάνεις κλικ στο εικονίδιο του προφίλ σου. Στη συνέχεια, πάτησε στις τρεις παύλες στη δεξιά γωνία του λογαριασμού σου στο Instagram.Πρόσβαση στις Ρυθμίσεις σου
Όταν εμφανιστεί το αναδυόμενο μενού, πάτησε τις Ρυθμίσεις. Στη συνέχεια, βρες και κλίκαρε στην καρτέλα Ασφάλεια.Εκκαθάρισε το ιστορικό αναζήτησης Instagram
Μόλις μεταβείς στην ενότητα Ασφάλεια, πάτησε “Εκκαθάριση ιστορικού αναζήτησης”. Αυτό θα σε μεταφέρει σε όλες τις πρόσφατες αναζητήσεις σου, οπότε μπορείς να πατήσεις “Διαγραφή όλων” στη δεξιά γωνία.

Έχεις επίσης την επιλογή να διαγράψεις συγκεκριμένα μέρη του ιστορικού περιήγησής σου, πατώντας το “x” δίπλα στο account, στο search bar.

Μην ξεχάσεις να διαγράψεις τα δεδομένα αναζήτησής σου και στο Instagram web
Φυσικά, το ιστορικό αναζήτησής σου στο Instagram είναι διαφορετικό εάν χρησιμοποιείς την εφαρμογή και σε browser. Για να το διαγράψεις και στην έκδοση του υπολογιστή, πήγαινε στις ρυθμίσεις, κάνε κλικ στην καρτέλα “Απόρρητο και ασφάλεια”. Σκρόλαρε προς τα κάτω και βρες τα δεδομένα λογαριασμού και, στη συνέχεια, το “Προβολή δεδομένων λογαριασμού”. Στην καρτέλα “Δραστηριότητα λογαριασμού”, θα δεις το “Ιστορικό αναζήτησης” και την επιλογή “Προβολή όλων”. Στη συνέχεια, κάνε κλικ στην επιλογή “Εκκαθάριση ιστορικού αναζήτησης” και “Ναι, είμαι βέβαιος” για να διαγράψεις τη λίστα.

Τέλος ο αλγόριθμος του Instagram! H σημαντική αλλαγή που θα φέρει τα πάνω – κάτω για τους χρήστες

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Πώς να διαγράψεις το ιστορικό αναζήτησης στο Instagram εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα