Οικογένεια του Τζόκοβιτς: Είναι ελεύθερος και προπονείται- Η πρώτη ανάρτηση του τενίστα

16:08 10/1/2022 - Πηγή: iPop

Ελεύθερος είναι ο Τζόκοβιτς, όπως επιβεβαίωσε τόσο η οικογένειά του σε συνέντευξη Τύπου, όσο και ο ίδιος, ποστάροντας μια φωτογραφία απ’ το γήπεδο της Μελβούρνης, όπου προπονείται.

Ο νο1 τενίστας του κόσμου δημοσίευσε στα social media του την πρώτη φωτογραφία μετά τη νίκη του στην έφεση για την ανάκληση της visa του, και δήλωσε ευγνώμων για το αίσιο τέλος, ενώ ευχαρίστησε όλους όσους στέκονται στο πλευρό του.

Είμαι χαρούμενος και ευγνώμων που ο δικαστής ανέτρεψε

την ακύρωση της βίζας μου. Παρ’ όλα αυτά που έχουν συμβεί, θέλω να μείνω και να προσπαθήσω να αγωνιστώ @AustralianOpen. Παραμένω συγκεντρωμένος σε αυτό. Πέταξα εδώ για να παίξω σε ένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα που έχουμε μπροστά σε καταπληκτικούς οπαδούς

I’m pleased and grateful that the Judge overturned my visa cancellation. Despite all that has happened,I want to stay and try to compete @AustralianOpen
I remain focused on that. I flew here to play at one of the most important events we have in front of the amazing fans. pic.twitter.com/iJVbMfQ037

— Novak Djokovic (@DjokerNole) January 10, 2022

Την ίδια στιγμή, η οικογένεια του Νόβακ Τζόκοβιτς παραχώρησε συνέντευξη Τύπου, όπου χαρακτήρισε τη νίκη στο δικαστήριο, τη μεγαλύτερη νίκη της καριέρας του.

Η οικογένεια επιβεβαίωσε πως ελεύθερος είναι ο Τζόκοβιτς και μάλιστα προπονείται για να κερδίσει ένα ακόμα Australian Open.

«Τον περίμεναν στο αεροδρόμιο και δεν είχε δικαιώματα. Του αφαίρεσαν όλα τα δικαιώματα που ανήκουν σε έναν άνθρωπο. Προσπάθησαν να τον αναγκάσουν να υπογράψει απαλλαγή από την υποχρέωση θεώρησης για να μπορέσουν να τον απελάσουν πίσω. Δεν ήθελε να υπογράψει αυτό το έγγραφο γιατί δεν συνέβαλε σε αυτό. Δεν μου έδωσαν καν επαφή με την ομάδα του, δικηγόρους και φίλους, ήταν μόνος μαζί τους για αρκετές ώρες. Του πήραν ακόμη και το τηλέφωνο και άλλα πράγματα», ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου ο πατέρας του.

Τα μέλη της οικογένειάς του κατά τη διάρκεια της συνέντευξη Τύπου ευχαρίστησαν όλους όσους έχουν σταθεί στο πλευρό του, τους συναθλητές του αλλά και τους οπαδούς του και προσπάθησαν να στείλουν ένα μήνυμα ελπίδας, αλλά και να στηρίξουν τον Τζόκοβιτς στην προσπάθεια που κάνει.

Μένει να δούμε εάν όντως το θρίλερ με τον τενίστα τελείωσε και δεν θα δούμε κι άλλες ανατροπές στην υπόθεση τις επόμενες ώρες.

Τι έχει συμβεί με τον Τζόκοβιτς; Το χρονικό της απαγόρευσης εισόδου στην Αυστραλία και ο κίνδυνος της απέλασης

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Οικογένεια του Τζόκοβιτς: Είναι ελεύθερος και προπονείται- Η πρώτη ανάρτηση του τενίστα εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα