Τι είναι η νέα λειτουργία “Mirror” στα Instagram Stories;

19:59 17/3/2020 - Πηγή: iPop

Το social media δοκιμάζει μια νέα λειτουργία “Mirror” στα Instagram Stories! Τι ακριβώς θα κάνει αυτό το χαρακτηριστικό;

Όπως βλέπουμε στα screenshots που έχουν κυκλοφορήσει, ουσιαστικά η νέα λειτουργία θα χωρίζει την οθόνη σε διαφορετικές οπτικές με αντανακλάσεις.

Η λειτουργία κάμερας “Mirror”

συνοδεύεται από πέντε διαφορετικές επιλογές διάταξης, καθεμία από τις οποίες αλλάζει την οπτική μέσω της κάμεράς σου.

Μπορείς να διαλέξεις όποιο απ’ τα 5 σχέδια θέλεις και να τους κάνεις όλους να εντυπωσιαστούν απ’ το αποτέλεσμα, το οποίο θυμίζει λίγο… illusion! Σκέψου να βάλεις μια φωτογραφία με πολλά χρώματα στη λειτουργία Mirror!

Η λειτουργία “Mirror” στα Instagram Stories:

pic.twitter.com/0XnA1hiaPG

— Alessandro Paluzzi (@alex193a) March 11, 2020

Θα μπορούσε να είναι απλά ένας νέος τρόπος να ανεβάζεις ευφάνταστα Instagram Stories ενώ εντάσσεται στο πλαίσιο των προσπαθειών του Instagram να βγάζει συνεχώς νέα χαρακτηριστικά που ανεβάζουν το επίπεδο του περιεχομένου που κάνουν upload οι χρήστες.

Και για να κάνουμε μια επισκόπηση των νέων χαρακτηριστικών, να θυμηθούμε τι έχει κάνει το Instagram μέσα στους πρώτους μήνες του 2020:Έχει λανσάρει μια νέα επιλογή να απαντάς στα Instagram Stories με GIF.Ξεκίνησε να τεστάρει ένα trimming tool για τα Instagram Stories.Άρχισε να τεστάρει ένα νέο map sticker, το οποίο θα δείχνει την τοποθεσία σου στον παγκόσμιο χάρτη.Πρόσθεσε μια νέα επιλογή που σε βοηθά να βρίσκεις και να κάνεις εύκολα re-share τα Stories στα οποία σε έχουν κάνει mention.Πρόσθεσε νέα ‘SloMo’, ‘Echo’ και ‘Duo’ στο Boomerang.

Κι είμαστε ακόμα στους πρώτους μήνες, τι άλλο να περιμένουμε Instagram από σένα;

Δες ακόμα:

Τα καλύτερα φίλτρα στο Instagram που θα απογειώσουν τις φωτογραφίες σου

Το άρθρο Τι είναι η νέα λειτουργία “Mirror” στα Instagram Stories; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα