Κάνουμε παρέα, όλοι μαζί, ο καθένας απ’ το σπίτι του! Έλα κι εσύ!

18:43 17/3/2020 - Πηγή: iPop

Σαν ένας! Τώρα περισσότερο από ποτέ, είναι ανάγκη να λειτουργούμε σαν σύνολο. Προσφέροντας ο ένας στον άλλον. Έτσι λοιπόν σκεφτήκαμε να κάνουμε παρέα, όλοι μαζί, καθένας από το σπίτι του και αξιοποιώντας τις δυνατότητες που η τεχνολογία προσφέρει.

Αντί λοιπόν να «μονολογούμε» μέσω Instagram, σκεφτήκαμε να δοκιμάσουμε μια πλατφόρμα που θα μας επιτρέψει να βλέπουμε ο ένας τον άλλο και να μιλάμε μεταξύ μας.

Πρότεινα λοιπόν, στον ψυχίατρο-ψυχοθεραπευτή Δημήτρη Παπαδημητριάδη, να συνδεθεί και να μας δώσει εργαλεία ώστε να ξεπεράσουμε τις συνέπειες της πανδημίας σε ψυχολογικό επίπεδο!

Δέχτηκε με χαρά και τον ευχαριστούμε γι αυτό. Θα είναι -είπε- η μεγαλύτερη ομαδική ψυχοθεραπεία ever! Βρείτε τον στο Instagram @papadimi και στο Facebook @Dimitris Papadimitriadis.

Ζητήσαμε επίσης από την Αναστασία Γιαννακίδου, ψυχοθεραπεύτρια της Gestalt και yoga instructor, αλλά και εμπνεύστρια του Beyond Therapy, να κάνει ένα πρόγραμμα yoga online για εμάς! Και θα είναι μαζί μας. Βρείτε την στο Instagram: @The.lighthouseProject και @kundalini_flow_yoga_studio και στο Facebook @The Lighthouse project και @kundalini flow yoga studio.

Και θα κλείσουμε αυτή την πρώτη μας online live συνάντηση με μουσική και τραγούδι και τον Θοδωρή Μαραντίνη από τους Onirama! Σ’ ευχαριστούμε @thodorismarantinis_official.

Πώς σας φαίνεται το πρόγραμμα;

Το ραντεβού έχει ξεκινήσει και το link είναι αυτό: https://zoom.us/j/7609034603

Θα είμαστε μέχρι 1000 άτομα! Και καταλαβαίνετε πως δεν μπορούμε να μιλάμε όλοι μαζί!

Όποιος θέλει να κάνει ερώτηση μπορεί να πατάει το κουμπί που εμφανίζει ένα χεράκι να σηκώνεται. Θα το βλέπω και θα ανοίγω μικρόφωνο για να κάνει την ερώτησή του

Σήμερα θα κάνουμε την πρώτη μας δοκιμή!

Ελπίζω και πιστεύω πως όλα θα λειτουργήσουν έτσι ώστε να περάσουμε ωραία.

Αν όχι….

Το Instagram live και το Facebook live να ναι καλά. Πιο απόμακρα βέβαια αλλά τη δουλειά τους την κάνουν!

Τι λέτε;

Θα είστε εκεί; Τα λέμε σύντομα,

Πόπη

Το άρθρο Κάνουμε παρέα, όλοι μαζί, ο καθένας απ’ το σπίτι του! Έλα κι εσύ! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα