Τι αποκάλυψε η Σουζάνα για το GNTM στους Κουκου;

12:44 8/11/2019 - Πηγή: iPop

Λίγες μέρες μετά και τη δεύτερη αποχώρησή της από το Greece’s Next Top Model πήγε η Σουζάνα στη Φωλιά των Κουκου και μίλησε για όλα! 

Ανανεωμένη, ήρεμη και διαφορετική εμφανίστηκε η Σουζάνα στη Φωλιά των Κουκου και μίλησε για πρώτη φορά μετά την αποχώρησή της από το παιχνίδι για όλο το

παρασκήνιο του GNTM στην Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη. Αποκάλυψε, φυσικά, και όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή της τον τελευταίο καιρό, καθώς και για την αλλαγή στα μαλλιά της.

Έφυγε, ξανάρθε και ξαναέφυγε εν τέλει η Σουζάνα από το Greece’s Next Top Model, αφήνοντας το στίγμα της στο διαγωνισμό μιας ισχυρής, όμορφης και έντονης παίκτριας. Πολλές ήταν οι διαγωνιζόμενες που αμφισβήτησαν τις ικανότητές της στο χώρο του modeling και που ήθελαν να φύγει εξαιτίας του έντονου χαρακτήρα της. Στην πραγματικότητα, όμως, πώς φαίνεται να είναι η Σουζάνα;

Ποια παίκτρια του GNTM 2 πρωταγωνιστεί σε ταινία;

Γλυκιά κι όπως πάντα όμορφη εμφανίστηκε η Σουζάνα στη Φωλιά των Κουκου με ανανεωμένο look στα μαλλιά. Όπως αποκάλυψε η ίδια, τα μαλλιά της της άρεσαν πολύ, όπως της τα είχαν αλλάξει στο παιχνίδι, όμως αφού βγήκε προσπάθησε να τους κάνει μια αλλαγή, με αποτέλεσμα να τις πέσουν και να αναγκαστεί να φοράει περούκα, όπως είναι λογικό.

Τι είπε η Σουζάνα για το GNTM;

Μιλώντας για το GNTM, η Σουζάνα δεν έδειξε να κρατάει κακία στην Ελευθερία ή σε κάποια άλλη διαγωνιζόμενη, όπως στη Χαρά, που είχε κάνει αισθητή την επιθυμία της να αποχωρήσει η Σουζάνα, ή στη Μαρίνα, που αποκάλυψε τα πειράγματα των κοριτσιών απέναντι στην Ελευθερία.

Όσον αφορά την Ελευθερία, δήλωσε ότι δεν πιστεύει πως η ίδια από την πλευρά της της μίλησε ποτέ άσχημα κι ότι της έκανε bullying. Αντιθέτως, προσπαθούσε να της μιλάει ωραία, όπως έκανε κι η ίδια η Ελευθερία. Παραδέχτηκε ότι ήθελαν να τη διώξουν από το δωμάτιο, καθώς δεν έκανε ούτε δουλειές, ούτε μάζευε τα πράγματά της και αυτό ήταν που ενοχλούσε περισσότερο τις FF.

Σε κάθε περίπτωση, όμως, η Σουζάνα ξεκαθάρισε πως δε θα ξαναπήγαινε σε κανέναν άλλο τέτοιο διαγωνισμό. Παρ’ όλα αυτά, σίγουρα δεν έχει ανάγκη πλέον το GNTM, αφού έχει ήδη «κλείσει» συνεργασίες και επιδείξεις για το επόμενο διάστημα.

Φυσικά η πρώην παίκτρια του GNTM δε δίστασε να δείξει το πόσο θέλει η Κάτια να είναι η νικήτρια του παιχνιδιού, αφού, όπως ανέφερε, πέρα από φίλη της είναι και επαγγελματίας και έμπειρη στο χώρο του modeling και συνεπώς πιο άξια για να κερδίσει.

Δες ακόμα όλα όσα είπε ο Σκουλός:

Ο Σκουλός πήγε στους ΚουΚου και μίλησε για όλα!

Το άρθρο Τι αποκάλυψε η Σουζάνα για το GNTM στους Κουκου; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα