Tι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (8/11/2019)

09:04 8/11/2019 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (8/11/2019) και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (8/11/2019):Κριός

Με τους αθλητές λίγο πριν την εκκίνηση, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι μοιάζετε σήμερα εσείς

οι Κριοί. Η  θετική όψη  εξάγωνου  που θα σχηματίσει ο  Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού με τον  Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια νέα οικονομική συνεργασία η οποία μπορεί να μην σας δώσει εντυπωσιακά κέρδη, θα είναι όμως αξιόπιστη, σταθερή και με διάρκεια στο χρόνο. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι θα σας βοηθήσει να ξαναβρείτε την αυτοκυριαρχία σας.

Ταύρος

Με χαρά και αισιοδοξία, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ξεκινήσει η σημερινή ημέρα για εσάς τους Ταύρους. Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο  Ήλιος  που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο του Σκορπιού  με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να βάλετε σε σταθερές βάσεις τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα καταφέρετε να ξαναβρείτε τις ισορροπίες στην σχέση σας με τον / την σύντροφο σας και να την ξαναχτίσετε από την αρχή.

Δίδυμοι

Τα επόμενα επαγγελματικά σας βήματα, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι ετοιμάζεστε να κάνετε εσείς οι Δίδυμοι. Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας φέρει την επιβράβευση από τους προϊσταμένους σας που τόσο καιρό περιμένατε. Αυτή θα συνοδευτεί και με την ανάληψη νέων ευθυνών χωρίς όμως τις αντίστοιχες οικονομικές απολαβές, μην ανησυχείτε όμως γιατί και αυτό θα γίνει πολύ σύντομα.

Καρκίνος

Η σημερινή ημέρα, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστη για εσάς τους Καρκίνους. Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο  Ήλιος από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να βάλετε σε πρακτική εφαρμογή ένα νέο φιλόδοξο επαγγελματικό σας σχέδιο, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να πάρετε την απόφαση και να προχωρήσετε την σχέση σας με τον/ την ερωτικό/η σας σύντροφο σε επόμενο στάδιο.

Λέων

Πολύ σημαντική, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι η σημερινή ημέρα για εσάς τους Λέοντες καθώς  ήρθε η στιγμή να βάλετε ως προτεραιότητα της ζωής σας τον εαυτό σας. Η θετική όψη  εξάγωνου  που θα σχηματίσει ο  Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού με τον  Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να επαναφέρετε την ηρεμία και την ισορροπία στην καθημερινότητα της οικογένεια σας, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα πάρετε την απόφαση να ασχοληθείτε ουσιαστικά με την διατροφή, την υγεία σας και την φυσική σας κατάσταση.

Παρθένος

Με άλλη ματιά, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα αρχίσετε να βλέπετε τις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις εσείς οι Παρθένοι. Η θετική όψη  εξάγωνου που θα σχηματίσει ο  Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Κρόνο από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ενισχύσει την αξιοπιστία σας και θα σας βοηθήσει να δείξετε σε όλους ότι είστε άνθρωπος όχι μόνο των λόγων αλλά και των πράξεων. Ιδιαίτερα σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, οι αποφάσεις που θα πάρετε για την εξέλιξη της σχέσης με τον / την σύντροφο σας θα τον/την εκπλήξουν ευχάριστα.

Ζυγός

Συνεπείς στο λόγο σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα προσπαθήσετε να είστε σήμερα εσείς οι Ζυγοί. Η θετική όψη εξάγωνου  που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να βρείτε αξιόπιστες λύσεις με τις οποίες θα τακτοποιήσετε τις οικονομικές υποθέσεις της οικογένειας  σας, ενώ παράλληλα, θα δώσετε σε όλους να καταλάβουν ότι ο ηθικός σας κώδικας και οι αξίες σας έχουν βαθιές ρίζες και προέρχονται από την οικογένεια σας.

Σκορπιός

Με το χαμόγελο στα χείλη, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ξεκινήσετε την ημέρα σας σήμερα εσείς οι Σκορπιοί. Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο σας με τον  Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω υπόσχεται ότι θα σας επιβραβεύσει για την σκληρή δουλειά, την συνέπεια και την αφοσίωση στους στόχους σας. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι κανένας πλέον δεν θα μπει στην διαδικασία να αμφισβητήσει τις ικανότητες σας καθώς ότι έχετε καταφέρει το έχετε κερδίσει με το σπαθί σας.

Τοξότης

Την λέξη όρια, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα βάλετε στην ζωή σας εσείς οι Τοξότες. Η  θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού με τον  Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω,  θα σας βοηθήσει να οργανώσετε με προσοχή τα επόμενα σχέδια σας, παράλληλα, θα μπείτε στην διαδικασία να επαναξιολογήσετε τον άξονα των αξιών σας και να δώσετε σημασία σε ότι έχει ουσιαστική αξία για εσάς.

Αιγόκερως

Πολλές συζητήσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα έχετε σήμερα εσείς οι Αιγόκεροι. Η  θετική όψη  εξάγωνου που θα σχηματίσει ο  Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας τον  Κρόνο ο οποίος συνεχίζει το ταξίδι του στο ζώδιο σας, θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά και να λάβετε την στήριξη σημαντικών ανθρώπων, την οποία έχετε κερδίσει με τις οργανωτικές σας ικανότητες, την αξιοπιστία και το γεγονός ότι δεν φοβάστε να αναλάβετε ευθύνες.

Υδροχόος

Το πόσο αξιόπιστοι είστε, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα δείξετε σε όλους σήμερα εσείς οι Υδροχόοι. Η θετική όψη εξάγωνου  που θα σχηματίσει ο Ήλιος από τα ζώδιο του Σκορπιού με τον  Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να δείξετε σε όλους ότι όταν βάλετε κάτι στόχο μπορείτε να το πετύχετε, αρκεί να έχετε ισχυρό κίνητρο. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι θα δείξετε και μια άλλη πλευρά του εαυτού σας, την οποία ούτε εσείς πιστεύατε ότι έχετε.

Ιχθείς

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ξεκινήσει η σημερινή ημέρα για εσάς τους Ιχθύες. Η θετική όψη εξάγωνου  που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού με τον  Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω,  θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια, έχοντας δίπλα σας ανθρώπους από το φιλικό και κοινωνικό σας περιβάλλον τα οποία πιστεύουν σε εσάς και στις ικανότητες σας. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να προκύψει μια σχέση με ένα άτομο από το φιλικό ή κοινωνικό σας περιβάλλον.

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Tι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (8/11/2019) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα