Μέλος του Ρουβικώνα ο συλληφθείς για τον τραυματισμό αστυνομικών!

Αυτοί οι τραυματισμοί, έρχονται να προστεθούν σε ένα νέο κύμα επιθέσεων κατά αστυνομικών που έχει παρατηρηθεί το τελευταίο δεκαήμερο.

Τρεις αστυνομικοί τραυματίστηκαν και διακομίστηκαν στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών έπειτα από επίθεση ομάδας ατόμων, αργά χθες το βράδυ στην περιοχή των Εξαρχείων, ενώ η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη ενός 27χρονου.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, ομάδα ατόμων επιτέθηκαν με βόμβες
μολότοφ, πέτρες και διάφορα άλλα αντικείμενα κατά διμοιρίας των ΜΑΤ και αστυνομικών της Ομάδας ΔΙΑΣ, στη συμβολή των οδών Μεθώνης και Χαριλάου Τρικούπη.

Συνολικά, προσήχθησαν 16 άτομα, ενώ η μία προσαγωγή μετατράπηκε σε σύλληψη. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο συλληφθείς είναι μέλος της αναρχικής συλλογικότητας «Ρουβίκωνας».
Αυτοί οι τραυματισμοί, έρχονται να προστεθούν σε ένα νέο κύμα επιθέσεων κατά αστυνομικών που έχει παρατηρηθεί το τελευταίο δεκαήμερο. Κάποιοι από ό,τι φαίνεται πήραν απόφαση να "οξυνθεί" το αντάρτικο πόλεων στο οποίο επιδίδονται τα τελευταία χρόνια. Μετά το αρχικό "πάγωμα" με την αλλαγή κυβέρνησης, ακολούθησαν τα σημάδια "αδυναμίας" από πλευράς ΕΛ.ΑΣ. με στάσεις όπως αυτή στην ΑΣΟΕΕ όπου οι ροπαλοφόροι ανενόχλητοι από την ΕΛ.ΑΣ. έκαναν ό,τι ήθελαν.  Αν βάλει κανείς και την όξυνση στο πολιτικό πεδίο από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ, οδηγείται σε συμπεράσματα διόλου ευχάριστα για το άμεσο μέλλον. Λίγο εξεγέρσεις σε κάμπ, λίγο τραυματισμοί στα εξάρχεια, όλα πάνε προς τα κάπου!

Πηγή: THE RIGHTER
https://righter.gr/2019/11/08/melos-tou-rouvikona-o-syllifthis-gia-ton-travmatismo-astynomikon/

ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΠΟΛΕΩΝ, ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ, Αριστερή βία, ΑΣΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ, ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΕΛ.ΑΣ., ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ, ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ
Αριστερή βία, Ελλάδα, Τάξη & Ασφάλεια
Keywords
Τυχαία Θέματα